Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם לגביי רכב חדש 2025 - Opel Corsa GS Line 1.2 בנזין - או MG3 Hybrid ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליט איזה רכב לקחת בליסינג מתוך שתי האופציות הנ"ל. האופל יקרה יותר.

אני כרגע עם אופל קורסה Edition  2022.

אהבתי את איך שנראית הקורסה מבפנים ובחוץ, פחוץ התחברתי ל MG3 מבחוץ.

ה MG3 עדיין ללא דירוג בטיחות פרט לזה האוסטראלי שבו היא קיבלה 3 כוכבים בלבד.

גם לא בטוח לגביי האמינות של ה- MG3, זה רכב סיני של חברה שלמיטב ידיעתי מבחינת אמינות לא מדורגת גבוה.

מצד שני, ה MG חזקה הרבה יותר.

התלבטות.

מה דעתכם?

פורסם

בהתחשב בעובדה שהרכב בליסינג, וגם מניות האמינות של הקורסה לא מי יודע מה, הייתי הולך על ה-MG (שלא ברור לי מאיפה הבאת את מוניטין האמינות המפוקפק שלה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בוחר בmg, חיצונית אכ הmg לא להיט  והקורסה הרבה יותר יפה, אך הmg נוחה יותר, חסכונית יציאות מיזוג מאחור וזריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי בוחר בקורסה, הנדסת האנוש שלו טובה יותר מזו שב- mg3.

בנוסף, ב- mg3 ברגע שנגמרת הסוללה הופך לעגלה משנות ה-80, מנוע אטמוספרי ותיבת 3 הילוכים פלנטרית שצריכים לסחוב את הסוללה הכבדה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, zvit כתב:

בהתחשב בעובדה שהרכב בליסינג, וגם מניות האמינות של הקורסה לא מי יודע מה, הייתי הולך על ה-MG (שלא ברור לי מאיפה הבאת את מוניטין האמינות המפוקפק שלה)

במבחן שמאט עשה לה ב CARWOW הוא ציין ש MG דורגה אחרונה במבחנים של 2023-2024 (אבל בסוף גם המליץ לקנות אותה), אז מצאתי גם את זה מתוך הכתבה הזו: https://www.autoexpress.co.uk/mg/mg3/reliability

אבל פרט לכך אין לי מקור אחר לכך.

image.thumb.png.93a85d5112da05ecec28215516b3081d.png

לפני שעה, mottis כתב:

בנוסף, ב- mg3 ברגע שנגמרת הסוללה הופך לעגלה משנות ה-80, מנוע אטמוספרי ותיבת 3 הילוכים פלנטרית שצריכים לסחוב את הסוללה הכבדה.

מתי הסוללה נגמרת? חשבתי שהיא נטענת תמיד ע"י המנוע, לא? כי זה לא Plugin.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
  • אהבתי 1
פורסם

במבחנים ציינו שזה יכול לקרות בעליות לירושלים, אבל מצד שני הסוללה נטענת מהר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"על הנייר" ה- MG עדיפה - מרווחת ,וזריזה.

אבל כפי שאמרו, בעליות ממושכות הסוללה נגמרת ואז מנוע הבנזין הרבה יותר איטי.

השאלה היא כמה תזדקק לזה, ואם תוכל להתפשר אם "פעם ב..." זה יקרה לך.

אם לא בוצע, מומלץ שתעשה נסיעת-מבחן לפחות ב- MG, וזה יעזור לך להחליט.

אם אפשרי, קח את ה- MG לעליה ממושכת ונסה להעריך כמה זמן הסוללה מחזיקה עד שנגמרת.

יש גם מצב שבנסיעת-מבחן , תעלה על דברים טובים שחשובים לך באופל ולא טובים ב- MG, וזה יכול להכריע את הכף לטובת אחד מהם.

בהצלחה

פורסם (נערך)

לדעתי במקרה ליסינג עדיף לבחור בקורסה , רכב עם הנדסת אנוש מוצלחת , בטיחותי וזריז. לא רואה סיבה לקחת רכב עם בטיחות פושרת ויחידת הנעה שהופכת חלשה אחרי שהסוללה מתרוקנת אולי מלבד צריכת דלק 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 2.4.2025 בשעה 15:17, mottis כתב:

mg יתרון בהנחת 500 שח משווי המס

תודה לכם.

זה ליסינג תפעולי פרטי, אז שווי שימוש לא רלוונטי. 

לגביי התרוקנות הסוללה, הנציג טוען שהעניין טופל בעדכון תוכנה, ועכשיו הסוללה לא מתרוקנת המצב כזה. לדעתכם זה משהו שאכן ניתן לפתור בעדכון תוכנה? 

פורסם
לפני שעתיים, Coresh כתב:

ועכשיו הסוללה לא מתרוקנת המצב כזה.

הכוונה לעדכון שיגיע במשלוח הרכבים שיגיע במאי, לא למלאי הקיים, זה מה שהבנתי. 

פורסם
בתאריך 1.4.2025 בשעה 14:26, yulianx כתב:

במבחנים ציינו שזה יכול לקרות בעליות לירושלים, אבל מצד שני הסוללה נטענת מהר

מחזק את הטענה שקיבולת הסוללה קטנה.

לפני שעתיים, Coresh כתב:

לגביי התרוקנות הסוללה, הנציג טוען שהעניין טופל בעדכון תוכנה, ועכשיו הסוללה לא מתרוקנת המצב כזה. לדעתכם זה משהו שאכן ניתן לפתור בעדכון תוכנה? 

הנציג יכול לטעון: "לי זה עולה יותר".   

אם הסוללה קטנה, קשה לחולל נפלאות בתכנה.  שיפור קטן אפשרי.

--------------------

מסוג הטענות של  הנורה שתאיר את כל רמת גן

ארידור סבידור מרידור. :)

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 4 שעות, Coresh כתב:

מהיכרות שלי עם נציגי מכירות, הם מקשקשים לא מעט שטויות. 

אבל אם לדבר לגופו של עניין, ברמת העיקרון ניראה לי שזה אפשרי, אבל מכין שהפער בין המנוע החשמלי לבנזיני כול כך גדול מבחינת כוח, אז מצב כזה בהכרח ישפיע על הכוח של הרכב בתנהלות היומ יומית. אם זה לא קורה, אז תדע בוודאות שהנציג מבלבל את המוח. 

פורסם

במבחנים בחול שקראתי לא היה בעיה עם סוללה למעט העליות של ירושלים. אתה עולה לירושלים כול יום? או נותן קיקים כול הזמן בנסיעה?

כאשר עשיתי נסיעת מבחן שמתי לב שהיא גם נטענת מהר. והיתרון שאפשר לנוע עליה גם במהירות ל 80-90 קמ״ש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...