Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם לגביי רכב חדש 2025 - Opel Corsa GS Line 1.2 בנזין - או MG3 Hybrid ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ההתרשמות שלי לאחר נסיעת מבחן על ה MG3 Hybrid: 

הרכב מאיץ מהר מאוד מהמקום (ביחס למה שאני מכיר כמובן), הכי מהיר שהתנסיתי עד היום.

מושב נהג נוח יחסית, אך פחות נוח מהמושב של ה Corsa והפיג'ו 208 ו-2008, בעיקר בגלל חוסר בתמיכה בגב התחתון ועבורי- משענת גב מעט נמוכה מידי, הרגשתי את זה בכתפיים בעיקר (אני 1.82).

שיכוך מהמורות טוב, בהחלט טוב יותר מה-Corsa הנוקשה יחסית, ויש מצב שטוב יותר מה 2008.

מערכות בטיחות אוטונומיות - בנסיעה על כביש בינעירוני עם רכבים נוספים מסביב, המערכת התחילה לצפצף ולא הצלחתי לזהות מה הבעיה לפי החיוויים על המסכים.

התחושה בתוך הרכב בסה"כ נחמדה מאוד, אך לי אישית הרכב הרגיש "פחות אוטו" מאשר ה-Corsa וה-2008 Allure שגם עליו עשיתי נסיעת מבחן. להתרשמותי האישית הוא הרגיש יותר רכב צעצוע פלסטיקי, ולדעתי התמחור שלו של 130 אלף גבוה מידי ביחד לאיכות החומרים בתוך תא הנהג והתחושה הכללית בו.

אני כרגע נוטה יותר לכיוון ה Corsa GS 2025, אבל גם שוקל את הפיג'ו 2008 2025 ברמת גימור Allure, למרות שלא בטוח שיש את רמת הגימור הזו בליסינג, ורמת גימור Active לא באה בחשבון.

בתאריך 4.4.2025 בשעה 21:19, yulianx כתב:

אתה עולה לירושלים כול יום? או נותן קיקים כול הזמן בנסיעה?

לא, כמעט בכלל לא האמת, אבל קיקים כן לפעמים, פשוט עניין החוסר קונסיסטנטיות בכח הזמין במצבים מסויימים קצת מטריד אותי.

אז איזה מהרשימה הייתם מעדיפים?

1. Corsa GS 2025
  2. 2008 Allure
  3.  Nissan Juke 1.6 Hybrid Acenta Tech - עדיין בגדר רעיון לאחר נסיעה קצרה בו כנוסע.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם

ב208 ההגה לא הסתיר לך את לוח המחוונים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Coresh כתב:

ההתרשמות שלי לאחר נסיעת מבחן על ה MG3 Hybrid: 

הרכב מאיץ מהר מאוד מהמקום (ביחס למה שאני מכיר כמובן), הכי מהיר שהתנסיתי עד היום.

מושב נהג נוח יחסית, אך פחות נוח מהמושב של ה Corsa והפיג'ו 208 ו-2008, בעיקר בגלל חוסר בתמיכה בגב התחתון ועבורי- משענת גב מעט נמוכה מידי, הרגשתי את זה בכתפיים בעיקר (אני 1.82).

שיכוך מהמורות טוב, בהחלט טוב יותר מה-Corsa הנוקשה יחסית, ויש מצב שטוב יותר מה 2008.

מערכות בטיחות אוטונומיות - בנסיעה על כביש בינעירוני עם רכבים נוספים מסביב, המערכת התחילה לצפצף ולא הצלחתי לזהות מה הבעיה לפי החיוויים על המסכים.

התחושה בתוך הרכב בסה"כ נחמדה מאוד, אך לי אישית הרכב הרגיש "פחות אוטו" מאשר ה-Corsa וה-2008 Allure שגם עליו עשיתי נסיעת מבחן. להתרשמותי האישית הוא הרגיש יותר רכב צעצוע פלסטיקי, ולדעתי התמחור שלו של 130 אלף גבוה מידי ביחד לאיכות החומרים בתוך תא הנהג והתחושה הכללית בו.

אני כרגע נוטה יותר לכיוון ה Corsa GS 2025, אבל גם שוקל את הפיג'ו 2008 2025 ברמת גימור Allure, למרות שלא בטוח שיש את רמת הגימור הזו בליסינג, ורמת גימור Active לא באה בחשבון.

לא, כמעט בכלל לא האמת, אבל קיקים כן לפעמים, פשוט עניין החוסר קונסיסטנטיות בכח הזמין במצבים מסויימים קצת מטריד אותי.

אז איזה מהרשימה הייתם מעדיפים?

1. Corsa GS 2025
  2. 2008 Allure
  3.  Nissan Juke 1.6 Hybrid Acenta Tech - עדיין בגדר רעיון לאחר נסיעה קצרה בו כנוסע.

הקורסה בקטגוריה אחרת אז קשה להשוות לפיג׳ו תלוי אם אתה מחפש גם גובה . אישית לדעתי ה2008 allure משלבת איכות עיצוב ואבזור כרכב בנזין , והקורסה בתמורה ואיכות דומה מאוד רק שהיא נמוכה יותר ככה שזה בעיקר העדפה עיצובית ופרקטית. לגבי הניסאן זו אפשרות היברידית נחמדה עם הנדסת אנוש מוצלחת , אבל תהיה קצת פחות ״מלהיבה״ , כאפשרות חסכונית היא מעולה וכן בשלה . 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, eyalkar כתב:

לדעתי במקום הרכב PEUGEOT 2008 Allure 
עדיף לקחת את הפיג'ו 208 עם המנוע העדכני -
.PEUGEOT 208 Allure MHEV 1.2L 145hp AT6

יפה, אהבתי את הכיוון, ומעניין שאתה אומר את זה, כי בדיוק הזמנתי נסיעת מבחן על ה-208 MHEV  הזו לפני יומיים, פשוט הם לא יודעים מתי היא תהיה זמינה להתחלת נסיעות מבחן, אני ממתין לעדכון מלובינסקי לגביי זה.

אני רוצה לבדוק אותה באמת בגלל המנוע הזה, אבל עדיין לא בטוח אם כדי לקחת אותה - אלא יותר כדי לדעת אם להמתין לאופל קורסה שאמורה להגיע גם היא עם המנוע הזה, למיטב הבנתי במאי, מכיוון שלתחושתי, לקורסה יש מושבים נוחים יותר בגרסת ה-GS מאשר ל-208 בגרסת ה Allure,  גג פנורמי ענק, שזה נחמד, ומי יודע, אולי היא גם תהיה מעט זולה יותר מה-208.

ראוי לציין שה-2008 Allure הרגישה הכי טוב ביחס ל Corsa GS ו-MG3 Hybrid, אולי בגלל הגובה והתחושה ה(מעט) פחות צפופה בתוך האוטו.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...