Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביקרתי היום בבית המלאכה שמשפץ את המנוע של ירון (קצת ריגול תעשייתי, כדי לדעת מה מצפה למנוע של הספיידר שלי. הכנסתי להם סוס טרויאני למחרטה :wink: ).

הפרפקציוניזם של ירון בצירוף הפרפקציוניזם של בעלי המקום התלכדו כדי לבצע עבודה מרשימה ביסודיותה. בסופו של תהליך, המנוע הזה יפיק את כל 52 הסוסים שהפיק כשהיה חדש, אם לא יותר.

כדאי לשים לב למעברי המים בבלוק ובראש, שהיו סתומים מאבנית שהצטברה במשך 33 שנה.

בוצעה עבודה מרשימה של פתיחה וניקוי, ושתהיה לה השפעה ישירה על אורך חייו של המנוע בהמשך חייו. (כמובן שמעכשיו הוא ישתה אך ורק Paraflu מקורי של פיאט).

ירון יוכל לספר על חלקים שהיו זקוקים להחלפה, ויוצרו במיוחד לתהליך השיפוץ.

יופי של עבודה ירון! :mm_yeah:

Your Spider is one lucky car

פורסם
ביקרתי היום בבית המלאכה שמשפץ את המנוע של ירון (קצת ריגול תעשייתי, כדי לדעת מה מצפה למנוע של הספיידר שלי. הכנסתי להם סוס טרויאני למחרטה :wink: ).

הפרפקציוניזם של ירון בצירוף הפרפקציוניזם של בעלי המקום התלכדו כדי לבצע עבודה מרשימה ביסודיותה. בסופו של תהליך, המנוע הזה יפיק את כל 52 הסוסים שהפיק כשהיה חדש, אם לא יותר.

כדאי לשים לב למעברי המים בבלוק ובראש, שהיו סתומים מאבנית שהצטברה במשך 33 שנה.

בוצעה עבודה מרשימה של פתיחה וניקוי, ושתהיה לה השפעה ישירה על אורך חייו של המנוע בהמשך חייו. (כמובן שמעכשיו הוא ישתה אך ורק Paraflu מקורי של פיאט).

ירון יוכל לספר על חלקים שהיו זקוקים להחלפה, ויוצרו במיוחד לתהליך השיפוץ.

יופי של עבודה ירון! :mm_yeah:

Your Spider is one lucky car

תודה על הפירגון .

ארנון אני מאחל לך שיפוץ זהה לשיפוץ היסודי שלי.

יהיו עוד תמונות נוספות בהמשך + סיפור על חלק שלא מצאתי ןיצרתי חדש.

להשתמע

ירון

פורסם

הי ירון לפני כמה שבועות ביצעתי את אותה העבודה על המנוע שלי, רק שהמנוע שלי זה 127

אים אתה צריך עזרה אל תיתביש לשאול.

גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
הי ירון לפני כמה שבועות ביצעתי את אותה העבודה על המנוע שלי, רק שהמנוע שלי זה 127

אים אתה צריך עזרה אל תיתביש לשאול.

גיא

היי גיא

תודה

צרף לנו תמונות שנוכל להיתרשם

ירון

פורסם

בקרוב מאוד יש לי קצת בעייה אים המצלמה. בכל מיקרה הוחלפו כבר כל צנרת הבלמים וגם כל מה שקשור

לבלמים.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
בקרוב מאוד יש לי קצת בעייה אים המצלמה. בכל מיקרה הוחלפו כבר כל צנרת הבלמים וגם כל מה שקשור

לבלמים.

מאיפוא אתה בארץ ?????????

ירון

פורסם
מאיפוא אתה בארץ ?????????

ירון

בוקר טוב ירוני

קודם כל לפי התמונות אתה עושה את העבודה מצוין.

ב. אני גר באשדוד.

ג. אים אתה יכול לתת מחירים על כל חלק בניפרד ואת שם החנות? אים אתה רוצה אז גם בה"פ,

סתם בשבילי אולי דפקו אותי או ההפך (בצחוק):wink:

פורסם
כמובן שמעכשיו הוא ישתה אך ורק Paraflu מקורי של פיאט
ומעורב במים מזוקקים מהמזגן או מהגשם. כל דבר אחר לא טוב, במיוחד מים מינרליים שיש בהם המון סידן (אבנית). במי הברז יש גם המון כלור שמרככי המים לא מוציאים ביחד עם הסידן, וזה בערך פי 5 כלור ממה שפאראפלו מתוכנן לטפל. בהצלחה עם השיפוץ.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
ומעורב במים מזוקקים מהמזגן או מהגשם.

אורן, האמת די קשה לי לתקן אותך לאור ידיעותיך הרבות,

אך מדובר במים נייטרלים בעלי PH בסביבות ה7.

כמו שאמרת ניתן לקחת מן המזגן או מן הגשם או מן חברת החשמל (לפרוטקציונרים ;)).

מים מזוקקים זה דבר אחר.

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם
אורן, האמת די קשה לי לתקן אותך לאור ידיעותיך הרבות,

אך מדובר במים נייטרלים בעלי PH בסביבות ה7.

כמו שאמרת ניתן לקחת מן המזגן או מן הגשם או מן חברת החשמל (לפרוטקציונרים ;)).

מים מזוקקים זה דבר אחר.

ניר.

מים אמורים להיות בPH5 (או 5.5). נטראלי...

מי גשמים זה דבר טוב, רק אם אתה ממש קרוב לעננים. אחרת הם די מלוכלכים, במיוחד באזורים עירוניים.

הטיפות סופחות אילהן גרגרי אבק, מלחים מהלחות ופיח, וכך הם נהיי גם לא נקיים במיוחד וגם ב PH לא ניטראלי.

מים מזוקקים זה טוב, אפשר לקנות בכל חנות לחומרי בניה או לרכב...

לא יותר פשוט לקנות מים מוכנים מפירמה טובה???

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...