Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גבוה, קצר ונוח?

CalmDrive

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב גבוה (גם מרווח גחון וגם מרווח בתא הנוסעים), שלא יהיה ארוך מדיי ושיהיה כמה שיותר נוח.

אני בגובה 2 מטר ומחפש את הרכב עבורי, ובהרבה רכבים פשוט לא נוח לי.

התקציב הכללי הוא בסביבות 50-60K, אבל יכול גם להעלות\למתוח במידת הצורך.

ניסיתי רכבים כמו 3008, טוסון, אטקה, קונה, גרנדלנד.

מעדיף משהו יותר מרווח ונוח אז מנסה לחשוב יותר מחוץ לקופסה.

רעיונות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, CalmDrive כתב:

הוא נראה ממש קטן לי, אני לא חושב שהוא יתאים.

תמדוד... אל תשלול מראש.

קרוב משפחה שלי בגובה שלך מצא דווקא בסוזוקי ספלאש הקטנה מרווח לגפיו הארוכים,

אחרי שברכבים גדולים יותר הוא בקושי הצליח להידחק.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצטרך ללכת על רכב ישן ובכסף שנשאר בתקציב תעשה לו יישור קו. אנשים גבוהים ממליצים על פורד מונדיאו או ברונקו ושאר רכבים אמריקאים. אולי מונדיאו ישנה כמו זו תתאים לך https://www.yad2.co.il/vehicles/item/y5fuujdl

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 51 דקות, Michazzz כתב:

אין לי מושג, אבל זה לפחות יהיה לו נוח....

ככה זה נראה: 

אני לא רואה את הלינק חוץ מעמוד טיקטוק כללי, איזה רכב יש שם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

תצטרך ללכת על רכב ישן ובכסף שנשאר בתקציב תעשה לו יישור קו. אנשים גבוהים ממליצים על פורד מונדיאו או ברונקו ושאר רכבים אמריקאים. אולי מונדיאו ישנה כמו זו תתאים לך https://www.yad2.co.il/vehicles/item/y5fuujdl

מה דעתך על ג'יפ רנגייד או קומפאס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, BoazB11 כתב:

זה לא אותו מנוע/גיר ידוע לשמצה שנמצא ב-Sמקס והגלקסי?

כן! לא לגעת ולא להתקרב בשום מחיר.

חוץ מזה אין שם שום דבר מיוחד בסביבת הנהג מבחינת גובה. בקיצור, אם לא מכירים עדיף לא להמליץ.

אני ישבתי מאחורי תפלץ בגובה 1.95 בסובארו פורסטר - תצטרך לרדת לשנתון נמוך כדי שייכנס לתקציב אבל האוטו נהדר ואם הוא מתאים ל-1.95 אז כנראה שעוד 5 ס"מ יהיה בסדר.

בכל הקשור לגובה בלבד - בהתעלמות משאר הפרמטרים - אין תחרות לתצורת המיני-מסחרי בסגנון ברלינגו / דובלו / קנגו. מרחב ראש גם ל-2.10.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, hans כתב:

כן! לא לגעת ולא להתקרב בשום מחיר.

חוץ מזה אין שם שום דבר מיוחד בסביבת הנהג מבחינת גובה. בקיצור, אם לא מכירים עדיף לא להמליץ.

אני ישבתי מאחורי תפלץ בגובה 1.95 בסובארו פורסטר - תצטרך לרדת לשנתון נמוך כדי שייכנס לתקציב אבל האוטו נהדר ואם הוא מתאים ל-1.95 אז כנראה שעוד 5 ס"מ יהיה בסדר.

בכל הקשור לגובה בלבד - בהתעלמות משאר הפרמטרים - אין תחרות לתצורת המיני-מסחרי בסגנון ברלינגו / דובלו / קנגו. מרחב ראש גם ל-2.10.

חשבתי על הפורסטר, הוא באמת נראה מעניין, רק חבל שלדור הקודם יש עיצוב דיי נורא (בעיניי). אבל אם לא יהיה משהו עדיף, אולי פשוט אתפשר עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...