Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

יש לי ניסאן מיקרה אקו משנת 2011
ברכב קיימת מערכת של רדיו דיסק וקיים חיבור לבלוטוס.

החיבור לבלוטוס שקיים למיטב ידעתי תקף רק לצורך שיחות טלפון ולא לצורך השמעת שירים.
אומרת את זה מניסיון של הרבה זמן באוטו וכשאני שמה שירים זה לא מתחבר למערכת של האוטו.
באותה מערכת קיים ג חיבור לאוקס שדרכו כין היה אפשר לשמוע שירים אבל עם הזמן החיבור התקלקל.

קניתי מערכת מולטימידה מעלי אקספרס ומתחברת לאוטו דרך אוקס/מצת 
חיברתי את המערכת דרך המצת והיא פועלת - למערכת יש אפשרות חיבור לCARPLAY
בשניות הצלחתי לחבר את הטלפון למערכת אבל הבעיה היא שמערכת שקניתי לא מתחברת למערכת של האוטו עצמו.
לפי מה שרשום בהוראות אני צריכה לחבר את המערכת לCAR PALY של הטלפון ואת הטלפון לבלוטוס של הרכב
מצרפת קטע מההוראות של המערכת

עכשיו אחרי כל החפירה שלי השאלה שלי היא כזאת
האם בגלל שהמערכת שקיימת היום באוטו מתחברת בבלוטוס רק לצורך שיחות - האם אני לא יכולה לחבר את המערכת שקניתי כדי שתשמיע את הסאונד שלה מהמערכת של האוטו?

WhatsApp Image 2025-01-27 at 09.02.07.jpeg

WhatsApp Image 2025-01-27 at 08.38.58.jpeg

WhatsApp Image 2025-01-27 at 08.40.10.jpeg

פורסם

אם האוקס לא עובד

ואין בלוטוס 

אז אין מה לעשות

לשלוח לתיקון לא ישתלם

עדיף היה לקנות מסך 9 אינץ שיושב מאוד יפה עם בלוטוס וקארפלי מובנה

IMG_6152.jpeg

• רעיון טוב! 1

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם (נערך)

למסך שקנית יש אופציה לשדר את הסאונד שלו גם על גלי FM ולא רק ב-BT. זה רשום לך גם למטה בדף הוראות סעיף 4.2.

כלומר תיכנסי להגדרות או לאפליקציה המובנת במסך שקנית ותבחרי שם תדר FM לשידור במקום BT ואותו תדר שימי ברדיו וזה פשוט ישדר לשם.

את הקארפליי אפשר להפעיל באמצעות בלוטות בין הטלפון למסך הזה.

האיכות סאונד לא תהיה וואו אבל זה עובד. מותקן משהו דומה במאזדה 3 ישנה של חבר של הבן שלי והוא מרוצה ממנה.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...