Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מערכת

פוסטים מומלצים

מה ההבדל בין מורל טמפו אולטרה 602 למורל וירטוס 602...האם התוספת מצדיקה את עצמה?והאם נכון שהאיכות של מורל מאז שמיצרים בסין כבר לא מה שהייתה? איזה מגבר וסאב כדאי לצוות להם או בכלל יש המלצה אחרת במידה ואני צריך מנחת ובא נצא מנקודת הנחה שלא לעבור את ה2000 כולל.....

עריכה אחרונה על ידי t_bs
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הבדל גדול אלו שני סטים שונים לגמרי.

זה ממש לא נכון שהיצור של מורל מסין הוא לא טוב , מה שגם הם מיצרים בסין את רוב הליין הנמוך שלהם ואת הליינים הגבוהים בארץ.

הטמפו הוא סט שמיוצר בסין והוא סט נהדר ברמת המחיר שלו הוא לא "מורלי" באופי שלו 

וזה בדיוק מה שאני אוהב בו ,הוא סט מאוזן ונעים לאוזן שעובד נהדר גם עם הגברה בסיסית.

הוירטוס ממשיך דרכו של המורל דוטק אוביישן המפורסם מיוצר בישראל 

הוא לדעתי סט שנופל בין הכיסאות ברמת התמחור שלו 

והייתי ממליץ תמיד להשתדל להרים את התקציב למורל הייבירד 602 שהוא כבר סט כניסה לליגה של הגדולים 

שהיום ניתן לרכוש במחירים טובים לאחר יציאת ההיבירד 62 הנהדר החדש.

הוירטוס הוא סט עוצמתי עם טוויטר דומיננטי חד יש שיגידו צורם 

שלטעמי לא מספיק איכותי או נעים והייתי ממליץ להנחית אותו פיזית בקרוס + עבודת אקולציה 

המידבאס חזק אבל חסר בו את הווקאליות בתחום ביניים ואת הירידה לתדרים נמוכים כמו שיש במידבאס המצויין של ההייבירד 

הסט בנוי להגברה חזקה. ואם הוא לטעמך או שווה את תוספת המחיר זה לשיקולך.

אני אישית פחות מתחבר לסט הזה , מבחינתי זה סט פחות נעים\מהנה מהמורל טמפו אולטרה 602.

על איזה רכב מדובר ?

איזה יחידת ראש יש ברכב?

תקציב של 2000 שח עבור מה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על המענה אחי..מדובר במאזדה 3 2015 עם צג מקורי וכן השאר...מה היית ממליץ?...לגבי ההיבריד שעולה למעל מ1000 שח זה כבר עליה משמעותית בתקציב ובטווח מחירים זה אולי כבר עדיף לחשוב על אודיסון או הליקס?....בא נאמר שאני נשאר על הטמפו (למרות שהאופציה הנל באה בחשבון תלוי במחיר הסופי על הכל) איזה מגבר וסאב רצוי ומה לגבי מנחת...הציעו לי להתקין איתו מגבר של הרץ עם מנחת מובנה?....או מגבר אינפיניטי 3004...האם גם הוא עם מנחת.?וכמו כן איזה סאב....עדיף לא גדול והאם יש הבדל בין סאב בבגאז ולבין מתחת לכסא באיכות השמע....ווליום פחות חשוב לי מאיכות שמע.....מה המספר שלך אגב ואיפה אתה ממוקם אחי?

עריכה אחרונה על ידי t_bs
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המחיר על הכל יחד בתקווה שכולל התקנה...אגב מה לגבי dls ראיתי שהמליצו כאן על אחד ספציפי מסין

DP X10...מה יוסיף באיכות ברמת המוצרים הנל והאם כדאי להוסיף? 

עריכה אחרונה על ידי t_bs
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, t_bs כתב:

תודה על המענה אחי..מדובר במאזדה 3 2015 עם צג מקורי וכן השאר...מה היית ממליץ?...לגבי ההיבריד שעולה למעל מ1000 שח זה כבר עליה משמעותית בתקציב ובטווח מחירים זה אולי כבר עדיף לחשוב על אודיסון או הליקס?....בא נאמר שאני נשאר על הטמפו (למרות שהאופציה הנל באה בחשבון תלוי במחיר הסופי על הכל) איזה מגבר וסאב רצוי ומה לגבי מנחת...הציעו לי להתקין איתו מגבר של הרץ עם מנחת מובנה?....או מגבר אינפיניטי 3004...האם גם הוא עם מנחת.?וכמו כן איזה סאב....עדיף לא גדול והאם יש הבדל בין סאב בבגאז ולבין מתחת לכסא באיכות השמע....ווליום פחות חשוב לי מאיכות שמע.....מה המספר שלך אגב ואיפה אתה ממוקם אחי?

אם חשוב לך האיכות

אם תתקין מגבר עם מנחת מובנה (יש גם באינפנטי) על מסך מקורי 

לא תשמע איכות כי המסך המקורי מגביל מאוד את הצלילים. אלא אם תתקין מגבר משולב DSP (לא זול)

או לשדרג את המסך המולטימדיה לדגם עם מעבד סאונד איכותי וזה יתן לך בסיס הרבה יותר טוב להמשך

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה אומר שבלי dsp או החלפת מסך איכות סאונד לא תהיה ובעיקרון לא כדאי בכלל לשדרג אם לא זה....לכן שאלתי על ה dp x10 שעלותו כ400 ש"ח...והיו עוד כמה שאלות...(:

יש אפשרות טלפונית? והאם אפשר להגיע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, t_bs כתב:

אז אתה אומר שבלי dsp או החלפת מסך איכות סאונד לא תהיה ובעיקרון לא כדאי בכלל לשדרג אם לא זה....לכן שאלתי על ה dp x10 שעלותו כ400 ש"ח...והיו עוד כמה שאלות...(:

יש אפשרות טלפונית? והאם אפשר להגיע?

זה dsp צעצוע. Dsp איכותי יעלה 1500 ומעלה

כמובן אני מאור יהודה

0507-303-222 יש לי אותו רכב

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתחיל עם עניין של ציפיות 

בתקציב לסטאפ סאב\מגבר\קומפוננט

אתה תקבל סטאפ בסיסי . אם זה יספק אותך ? רק אתה יכול להגיד.

סטאפ נחמד יכול להיות:

morel tempo ultra 602 mkii

Alpine SBG 1044BR

infinity 3004a

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין שאני שומע לאחרונה שבלי להחליף את יחידת הראש המקורית אין טעם לשדרג וישנה עדיפות אפילו להשאר עם רמקול מקורי או רמקול 3אוהם מה שאני שוקל די ברצינות אחרי שכל אחד אומר לי משהו אחר..אם הסט הבסיסי הזה יספק אותי...מאמין שיותר מהקיים...השאלה אם זה שווה את ההשקעה או לעלות במעט ולקבל משהו קצת יותר מבסיסי...השאלה איך בלי להחליף מסך או dsp אגיע לתוצאה  רצויה...או שאם אני באמת רוצה איכות.....לא תצא מתחת ל6-7 אלף...

עריכה אחרונה על ידי t_bs
...
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 28.1.2025 בשעה 21:37, AUDIO KING כתב:

נתחיל עם עניין של ציפיות 

להוסיף יחידת ראש איכותית יותר במקום המקורית אתה תמיד יכול לעשות לאחר מכן 

אם אתה מחפש סט אחר שאינו מורל , נציל איכותי עם עכבה נמוכה שמתאים להגברה הייתי הולך על 

infinity kappa 603cf הדגם החדש 

או על infinity kappa 60csx הדגם הישן והטוב 

שניהם מעולים מסידרת הקאפא של אינפיניטי הגבוהה יותר 

בתאריך 28.1.2025 בשעה 21:37, AUDIO KING כתב:

Alpine SBG 1044BR

infinity 3004a

את שאר רכיבי המערכת הייתי משאיר אותו דבר 

תחת התקציב הבסיסי שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המגבר..האינפיניטי יעבוד עם המורל  או עם האינפיניטי יותר טוב מההליקס m fourהנל או הפיוניר gd8704? הם מוציאים יותר כח לערוץ...וסאב שלא יתפוס לי את תא המטען

עריכה אחרונה על ידי t_bs
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע לסאב זה המידות 

Box Size: 350 x 360 x 285 /395 mm

תחליט אתה אם גדול לך.

בנוגע למגבר 

כל האופציות ראויות אך האינפיניטי יותר זול והוא מגבר איכותי 

אני לא חושב שבנסיבות העניין ,בטח שלא עם סט נציל ובעכבה נמוכה כמו האינפיניטי 

תהיה לך בעיה של הספק לסט , גם לא לסאב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...