Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלטתי על קורולה קרוס. הסתכלתי קצת מה יש ביד2, ומסתבר שהשוק של הרכב הזה משוגע.

אנשים מבקשים הרבה מעל מחירון לוי יצחק (שנראה לי קצת מנותק מהמציאות).

ועדיין, ביד2 אפשר למצוא כמה רכבים שמורים עם ק״מ יחסית.

שוחחתי עם מישהו שייעץ לי פשוט לקנות רכב חדש מהסוכנות, בטענה שרכישת יד2 מעל המחירון תכניס אותי ל״תת-ביטוח״. אני מבין את ההיגיון בטענה.

העניין הוא כזה - התקציב שלי מאפשר לי לקנות חדש ברמת גימור יחסית בסיסית, בעוד ולקנות יד2 יאפשר לי לקנות את רמת הגימור הגבוהה, הכוללת גם אביזרי בטיחות נוספים.

הדילמה היא אם לקנות רכב חדש מהסוכנות, או יד2, הרבה מעל המחירון, אבל ברמת גימור גבוהה.

נקודה למחשבה - נניח שקניתי חדש מהסוכנות, וכעבור שנה הרכב נגנב --> בכל מקרה אקבל מהביטוח החזר לפי המחירון, לא? (ואז עם הכסף הזה, אצטרך להיכנס לאותו שוק יד2 או לקנות חדש מהסוכנות) אז כך או כך, אני באותו הלופ, לא?

עריכה אחרונה על ידי Lt. Dan

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם

קטונתי מלענות אבל כן הייתי בודק בסוכנות טויוטה לפני סוף השנה אם אפשר לקבל הנחה על רמת הגימור הגבוהה או לחילופין מימון ללא ריבית

פורסם (נערך)

לגבי הביטוח - כשרוכשים רכב חדש מיבואן, יש הרחבה ביטוחית שנקראת "חדש תמורת ישן".

התוספת הזו, שעולה כ- 300-500 ש"ח לשנה ולפעמים מקבלים אותה ללא תשלום דרך הסכם שת"פ בין יבואן לחברת ביטוח, מאפשרת במקרה של אובדן מלא או אובדן להלכה לקבל פיצוי בגובה מחיר רכב חדש בשנה/שנתיים הראשונות של הרכב. התנאי הוא שהמבוטח הינו יד ראשונה ולדעתי אתה חייב לרכוש את הרכב החדש.

מכיר מקרה ספציפי שבו רכב שנרכש ב- 190K הושבת ובעת ההשבתה אותו דגם עלה 215K והביטוח שילם לפי המחיר החדש.

לכן - כן, יש הבדל בביטוח במקרה הזה.

לגבי הרכב עצמו, אני תמיד ממליץ לרכוש את הרכב ברמת הגימור שבאמת תהנה ממנה ולא תתבאס בכל פעם שאתה פותח את הרכב ומגלה שהפנסים לא בדיוק כמו שרצית.

עריכה אחרונה על ידי Random
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, socket775 כתב:

קטונתי מלענות אבל כן הייתי בודק בסוכנות טויוטה לפני סוף השנה אם אפשר לקבל הנחה על רמת הגימור הגבוהה או לחילופין מימון ללא ריבית

טויוטה לא מציעים הנחות , ביקרתי עם חמי והובעה התענינות ב CHR כאשר עוד הייתה במלאי בצבע לבן במלאי , הרכב הגיע למחיר של מעל 195K והנציג לא היה מוכן לדבר כלל על הנחה כי הרכב מאוד מבוקש ואין לו בעיה למכור את הרכב במחיר מלא...

בכל הנוגע לקרוס , לדעתי במחיר של גירסאת האמצע 182K יש אלטרנטיבות טובות יותר , הפלסטיקה של הרכב ברמה בינונית בלבד והעיצוב פשוט ודי מיושן.

הייתי מבצע חשיבה מחדש ובוחן אופציות אחרות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...