Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוד רוצה לבקר בשווקי כריסטמס בצפון אירופה, איפה לדעתכם הכי כדאי, והאם אני צריך לחשוש מאנטי ישראליות?

NEW10

פוסטים מומלצים

אני מאוד רוצה לראות את שווקי הכריסטמס באירופה בתקופה הזאת, 

העדיפות היא לצפון אירופה,  וכמו שכבר כתבתי בעבר, בעיקר לשבדיה, למרות שאז צריך קונקשן, אולי גם דנמרק יכולה להיות אופציה, או ברלין, המבורג או פולין, אבל מדינות שממש לא באות בחשבון מבחינתי הן רומניה והוהגריה-לא מעוניין בעליל.

אני רוצה לבקר במדינות מערביות ומתקדמות עם עדיפות גבוהה מאוד לשבדיה כמובן, אבל האם כדאי לי לדאוג בגלל הכעס שיש על ישראל על מה שהיא עושה וגורמת בעזה ובלבנון?

יש סיכוי לאירועים לא נעימים? ואיך לדעתכם הכי כדאי ונכון להעמיד פנים שאתה ממדינה אחרת? מישהו ניסה את זה פעם?

זה יהיה חבל לי שישנאו אותי בגלל מה שהצבא עשה ועדיין עושה במלחמה הזאת, הבושה בהחלט קיימת אצלי, אבל אני בכל זאת מקווה שאני אצליח להתמודד.

אני מאוד רוצה להחליף אווירה בתקופה הזאת ולא להיות תקוע בישראל ולא סובל את החגים היהודיים ואת האווירה שיש בארץ.

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא תישא דגלי ישראל ואין לך קעקוע של מגן דוד על המצח, לא תהיה שום בעיה.

הבעיה היחידה היא שלא נשאר הרבה זמן ויהיה יקר למצוא עכשיו מלונות וכרטיסי טיסה.

הדגמה מה לא ללבוש:

image.thumb.png.e7f991c0156d9272e4780749f434753b.png

• מצחיק 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני שעתיים, NEW10 כתב:

אני מאוד רוצה לראות את שווקי הכריסטמס באירופה בתקופה הזאת, 

העדיפות היא לצפון אירופה,  וכמו שכבר כתבתי בעבר, בעיקר לשבדיה, למרות שאז צריך קונקשן, אולי גם דנמרק יכולה להיות אופציה, או ברלין, המבורג או פולין, אבל מדינות שממש לא באות בחשבון מבחינתי הן רומניה והוהגריה-לא מעוניין בעליל.

אני רוצה לבקר במדינות מערביות ומתקדמות עם עדיפות גבוהה מאוד לשבדיה כמובן, אבל האם כדאי לי לדאוג בגלל הכעס שיש על ישראל על מה שהיא עושה וגורמת בעזה ובלבנון?

יש סיכוי לאירועים לא נעימים? ואיך לדעתכם הכי כדאי ונכון להעמיד פנים שאתה ממדינה אחרת? מישהו ניסה את זה פעם?

זה יהיה חבל לי שישנאו אותי בגלל מה שהצבא עשה ועדיין עושה במלחמה הזאת, הבושה בהחלט קיימת אצלי, אבל אני בכל זאת מקווה שאני אצליח להתמודד.

אני מאוד רוצה להחליף אווירה בתקופה הזאת ולא להיות תקוע בישראל ולא סובל את החגים היהודיים ואת האווירה שיש בארץ.

הייתי פעמיים בשבדיה בחודשיים האחרונים, נראה שההפגנות במגמת ירידה וגם כשראיתי הפגנה במרכז העיר אז היו שם 20 איש בלחץ.

פעם אחת חזרתי בלילה ברכבת התחתית ביום שבת (מתי שכולם יוצאים), היו שם איזה 5 בנות עם כאפיות שנשמעו כאילו הן בטיול שנתי, על התחתית הן לא דיברו פוליטיקה אבל איך שירדו מהרכבת התחילו לשיר "פלסטין חינם". 

סך הכל כמו שכתבו - אם לא תלך לבוש בשמלת ירושליים של מירי רגב, לא צופה שום בעיות.

אולי מידי פעם תיתקל בכאפיה \ חולצת באלסטיין חינם \ גרפיטי אבל אתה יכול פשוט להתעלם.

אגב, באחת ההופעות שראיתי התיישבה לידי שבדית שמאלנית צמחונית אמנית יפת נפש ובאופן מפתיע כשאמרתי שאני מישראל עדיין המשיכה לדבר איתי, אנחנו עדיין בקשר...

כששאלה מאיפה אני אמרתי שאני ממקום בעייתי כרגע, היא אמרה שהיא יכולה לחשוב על כמה (נראה לי שהיא העדיפה ישראל על נניח רוסיה ואפילו ארה"ב)

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, flytomars כתב:

הייתי פעמיים בשבדיה בחודשיים האחרונים, נראה שההפגנות במגמת ירידה וגם כשראיתי הפגנה במרכז העיר אז היו שם 20 איש בלחץ.

בסטוקהולם עד לפני שבועיים עוד היו צעדות בשבת של כמה עשרות אנשים, הרבה רעש ויותר שוטרים ממפגינים. בסוף השבוע כבר ראיתי בעיקר אנשים עם דגלים סוריים צועדים ברחובות. אני מסתובב בעיר ומדבר בעברית (עם קומון סנס בסיסי) ומעולם לא היו לי בעיות, כמובן שתמיד אפשר ליפול על האידיוט התורן אבל הסכוי לא גדול.

מרכז העיר נראה יפה ורוב החנויות מקושטות, ירד מעט שלג ובינתיים מזג האויר לא קר מדי אבל שווקי חג הם לא הצד החזק של שוודיה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, נראה שאתה כבר שנים מתלבט ומתכנן ומתכונן וחולם.

פשוט סע. זו סך הכל טיסה למדינה אירופית מפותחת. לא טיפוס לאוורסט או חציית האוקיינוס על קאנו.

• לא הבנתי... 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, לירון .ה. כתב:

רגע ב 2022 לא טסת בסוף?

לא

אצלי זה קצת יותר מורכב ומסובך(אם תרצה אני אוכל לדבר בפרטי)

עריכה אחרונה על ידי NEW10
הוספת עוד משפט
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז הגיע הזמן לטוס.

אם עכשיו השתחרר הסיבוך.

בלונדון יש שווקים ממש יפים של חג המולד, שוודיה לא משהוא בתחום הזה, בכללי.

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, לירון .ה. כתב:

רגע ב 2022 לא טסת בסוף?

כמ שאתה כבר זוכר, רציתי לטוס כבר ב-2021, וגם פתחתי על זה שירשור, אבל עדיין היינו בשיא תקופת הקורונה, וגם פחדתי והסביבה המאוד קרובה שלי שיכנעה אותי לא לנסות אפילו.

רציתי גם ב-2022, שנה אחרי, וגם אז פתחתי  על זה שירשור, הייתי אז אחרי ההחלמה מקורונה, 

לנורבגיה טסתי ב-2023, אבל לא בחורף, נורבגיה מדהימה, הארגון של הטיול פחות.(אגב, אתה עצמך טיפסת על צוק הדרשן והלכת עד לקרחון שיש שם במסלול ההליכה הארוך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יום יבוא ואני אבין מה הקטע עם שווקי קריסטמס.

שמו דוחנים עם אוכל יקר, קצת קישוטים ואורות וזהו. מלא תורים ואנשים. חג שאין לי שום חיבור אליו כי זה לא החג שלי...

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, David32 כתב:

שמו דוחנים עם אוכל יקר, קצת קישוטים ואורות וזהו. מלא תורים ואנשים. חג שאין לי שום חיבור אליו כי זה לא החג שלי...

השילוב של מזג אוויר חורפי נורמלי עם הקישוטים והאווירה של החג

בארץ חם ומגעיל ואנחנו צריכים להסתפק בחנוכה המסריח

עריכה אחרונה על ידי NEW10
תיקון שגיאות כתיב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, David32 כתב:

אתה לא מתחבר כי זה לא החג שלך או אתה לא מתחבר כי זה נראה לדעתך לא יפה?

אני גם לא חוגג כריסמט ודומיו.

אבל כן. השווקים האלה יפים ומגוונים

אני בהחלט יכול להבין את מי שרוצה ללכת לראות אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...