Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכוונן לרכב משנת 2021

מחפש רכב עם תיבה פלנטרית ויחסית חסכוני בדלק.

שני הרכבים שבכותרת עם מנועי טורבו , שניהם עם תיבה פלנטרית (הבלייזר 9 הילוכים והסוזוקי 6 הילוכים )

מה הייתם בוחרים ומדוע ?

פורסם

הטרייל בלייזר שותה ליטר אחד ל-10.5 ק"מ בממוצע. הויטארה בתוואי דומה שותה ליטר ל-15 ק"מ.

מה תעדיף? שלא לדבר על ירידת הערך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני כשעה, llaavvii כתב:

סוזוקי חזקה מאוד בתחום, השברולט מפגינה חולשה

נכון, אבל הט"ב החדש הוא רכב חדש לגמרי שלא קשר לבהמה מפעם אז אין לדעת. עם מנוע קצת חלש וגיר קצת איטי...

אלא אם יש לך פשוט חיבה לאמריקאיות, הויטרה עדיפה ברוב הפרמטרים. רכב מוכר, אמין, יצרן פופולרי בצדק. שום דבר לא מלהיב, שום דבר לא רע (סביבת נהג קצת פשוטה/מיושנת). אולי מלבד שאלת האיבזור והבטיחות, לא בחנתי. 

ננעלת דווקא על 2 אלה?

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 20 שעות, borsood כתב:

מה הסיבה שאתה מסתכל על רכבי 4×4?

אני מחפש רכב עם תיבה פלנטרית ( לא רוצה רובוטית או רציפה ) , הטרייל בלייזר מגיע עם תיבה פלנטרית בדגם של 4X4 , בדגם הרגיל זה תיבה רציפה

לפני 17 שעות, Jack457 כתב:

נכון, אבל הט"ב החדש הוא רכב חדש לגמרי שלא קשר לבהמה מפעם אז אין לדעת. עם מנוע קצת חלש וגיר קצת איטי...

אלא אם יש לך פשוט חיבה לאמריקאיות, הויטרה עדיפה ברוב הפרמטרים. רכב מוכר, אמין, יצרן פופולרי בצדק. שום דבר לא מלהיב, שום דבר לא רע (סביבת נהג קצת פשוטה/מיושנת). אולי מלבד שאלת האיבזור והבטיחות, לא בחנתי. 

ננעלת דווקא על 2 אלה?

ננעלתי על ה 2 האלה מכיוון שאני מחפש רכב עם תיבה פלנטרית ( לא סובל תיבה רציפה , והרובוטית זה צפי להוצאות גדולות בעתיד ) . אם יש עוד רכב קרוסאובר עם מנוע שלא נוטה לתקלות יחד עם תיבה רציפה במחיר של עד 110,000 ש"ח אני אשמח לשמוע על כך.

פורסם
לפני שעה, ronenu כתב:

אני מחפש רכב עם תיבה פלנטרית ( לא רוצה רובוטית או רציפה ) , הטרייל בלייזר מגיע עם תיבה פלנטרית בדגם של 4X4 , בדגם הרגיל זה תיבה רציפה

אם אינך מתכוון לרדת מהאספלט תחפש רכבים שהם לא 4×4. רכבי 4×4 יקרים יותר לרכישה, האחזקה וצריכת הדלק שלהם יותר יקרה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...