Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש דפי מדבקות חתוכים. האם אפשר להדפיס איתם מדבקות? העדיפות לעגולות בקוטר 2-3 ס"מ. הכמות הנדרשת קטנה: 50 מדבקות בערך. יש אפשרות או לרדת מזה וזהו?

פורסם (נערך)

אם הם נייר רגיל [לא שקוף או מבריק] אפשר להדפיס במדפסת רגילה. אני מכיר חתוך למלבנים, יתן שיש גם לעיגולים. נמכרים בחניות ציוד כתיבה כשקל/דף.

רק איך בדיוק להתאים את הקובץ למדבקות בפועל- אני לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם (נערך)

כמובן שאפשר, זה רק דורש קצת ניסוי וטעיה.

את הדפים עצמו אתה מכניס למדפסת ומכוון את מגש הטעינה בהתאם להם (לא לשכוח לשים עם המדבקות כלפי מטה - בהתאם לאופן משיכת הדף של המדפסת).

את הקובץ (בוורד) אתה מתחיל ע"י זה שאתה מגדיר את גודל הדף לפי הס"מ של גיליון המדבקות, ואז יוצר טבלה לפי כמות המדבקות בגיליון ורושם בהן את מה שצריך.

תשים לב להקטין את השוליים של הדף למינימום האפשרי וכן להוריד את גבולות הטבלה.

עריכה אחרונה על ידי גור אדם
  • אהבתי 1
פורסם

שתי הערות: אם מישהו מכיר תוכנה ספציפית אנא עדכנו פה ולא משנה אם יעבור זמן רב מהודעה זו.  גם בעתיד זה יהיה רלוונטי כי אני צריך כמויות קטנות שלא שווה ללכת לבית דפוס.

מישהו יודע אם מוכרים דף מדבקות חלק ללא חיתוכים? כך אוכל להדפיס ורק בסוף לגזור (המצב עכשיו שצריך להדפיס במדויק, ואת זה אני לא יודע איך, אז עדיף לפחות שידפיס משהו ואני אגזור בסוף)

פורסם

גגל ״דפי הדפסה מדבקות״

הנה תוצאה אחת. גלגל למטה עד שתמצא את מבוקשך (בכל פעם נטענת שורה או שתיים).

אגב, גזירת עיגול לעולם לא תהיה מדוייקת.

ועוד אחת, אולי יותר רלוונטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני זוכר נכון הוורד יש אפשרות לגריד מוכן מראש לפי חברות וסדרות מדבקות

ככה עשיתי במלבניות חברות בינלאומיות מופיעות שם ואז אין צורך בניסוי וטעיה 

אם לחברות מוכרות יש מדבקות עגולות אין לי מושג אבל בטח באמאזון יש הכל....

פורסם
בתאריך 1.10.2024 בשעה 23:34, yd b-4 כתב:

אם אני זוכר נכון הוורד יש אפשרות לגריד מוכן מראש לפי חברות וסדרות מדבקות

ככה עשיתי במלבניות חברות בינלאומיות מופיעות שם ואז אין צורך בניסוי וטעיה 

אם לחברות מוכרות יש מדבקות עגולות אין לי מושג אבל בטח באמאזון יש הכל....

עכשיו אתה אומר???

אני שנים מדפיס על דף רגיל, שם את דף המדבקות מאחור מול האור ומתקן מיקומים עד שמגיע לתוצאה הרצוייה.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...