Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי מישלין פרימסי פלוס רמת רעש.

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Tom_22,

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בטויוטה ורסו צמיגי מישלין פרימסי 4 שרמת רעש שלהם 68. הם כבר בני 4 ורוצה להחליף אותם. סך הכול הייתי מרוצה מהם גם בהשוואה לברידסטון המקורי שהיה מקודם. הבעיה שכרגע מוכרים פרימסי 4 פלוס שרמת הרעש שלהם 69.

חשוב מאוד בשבילי שהצמיג יהיה שקט.

האם לבחור דגם אחר ? או להתעלם מתוספת של db אחד ?

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, alexg73 כתב:

יש לי בטויוטה ורסו צמיגי מישלין פרימסי 4 שרמת רעש שלהם 68. הם כבר בני 4 ורוצה להחליף אותם. סך הכול הייתי מרוצה מהם גם בהשוואה לברידסטון המקורי שהיה מקודם. הבעיה שכרגע מוכרים פרימסי 4 פלוס שרמת הרעש שלהם 69.

חשוב מאוד בשבילי שהצמיג יהיה שקט.

האם לבחור דגם אחר ? או להתעלם מתוספת של db אחד ?

לפני כחצי שנה קניתי מישלין פרימסי 4+ לגולף 2019 (מידת צמיג 17 אינטש 45/225). 

על הרכב הגיעו כ״מקוריים״ צמיגים של הנקוק.

להגיד לך שיש הבדל בפועל בין המישלין להנקוק או לצמיגים אחרים מבחינת הרעש....? לא חושב.

זו פונקציה שיש לה כל מיני משתנים, כמו גודל הצמיג, סוג האספלט עליו אתה נוסע, אופי ורמת בידוד רעשים שהרכב מאופיין בה (מה גם שלמיטב ידיעתי, רמת הרעש הנמדדת היא למי שנמצא חיצונית לרכב ולא נמצא בתוכו). 

אני לגמרי מבין את הרצון לבחור בצמיג שקט, אבל מבחינתי יש פרמטרים נוספים כמו מרחק בלימה ואחיזה בכביש רטוב שהיו חשובים יותר, גם על חשבון צמיג קצת יותר רועש.

שורה תחתונה במה שאני מנסה לומר היא, שמדובר בצמיג סופר איכותי ומומלץ, ואני מנסיוני עם הצמיגים האלו שתרגיש איזשהו הבדל מהותי ברמת הרעש.

מדגיש - מניסיוני עם הצמיגים הנ״ל, ולדעתי בלבד ☺️

עריכה אחרונה על ידי HaimO
  • פיתרון
פורסם (נערך)

מדד הרעש בתווית ה-EU אינו מייצג את הרעש בפנים הרכב.

זו מדידה שמבוצעת מחוץ לרכב כאשר הוא חולף במרחק מסוים ומהירות מסויימת. ניתן להשליך רק בעקיפין וגם זה לא בטוח, מאחר והרעש הפנימי מושפע מעוד הרבה גורמים כמו תהודה פנימית בצמיג, ויברציות שמועברות דרך מרכב הרכב ועוד.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

אני בטויוטה ורסו שלי עברתי ממישלין פרימסי 4 היקרים להאנקוק Kinergy Eco k425.

לא מוצא שום סיבה לשלם אקסטרה על מישלין,  האנקוק מעולים גם בהיבט הנוחות וגם שחיקה. עכשיו החלפתי זוג קדמיים אחרי 62 אלף קילומטרים שוב להאנקוק,  האחוריים עדיין במצב מעולה אחרי אותם 62 אלף.

נ.ב הברידג'סטון המקוריים ЕR300 לא היו צמיגים טובים, את כל הארבעה החלפתי אחרי 50 אלף קילומטרים, התחילו להתפורר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מאמין שתרגיש הבדל בפנים הרכב מתוספת של 1DB. מה שהכי משפיע על רמת הרעש בפנים הרכב זה איכות האספלט ובידוד הרכב מרעשי חוץ. לטעמי, הבדל לא יורגש. ייתכן שיהיה הבדל מסויים שנובע מעצם היותו של הצמיג חדש ולא יבש ביחס לצמיג המוחלף.

פורסם
בתאריך 26.9.2022 בשעה 16:24, vladclar כתב:

מקפיץ שוב לאחר כמעט שנה נוספת עם הרכב.

הרכב עומד על 225 אלף קילומטרים, עבר טסט ללא בעיות. לא מרגיש שום הזדקנות.

שום דבר מיוחד לא קרה בשנה הזאת - כל 3 חודשים טיפול 10 אלפים, כל 30 אלף מסנן אוויר, מזגן ונוזל בלמים. לאחרונה הוחלף סט צמיגים. 

הקודם מישלין פרימסי 4 החזיק 85 אלף קילומטרים, הנוכחי Hankook k425 נקנה יחסית בזול אבל משמעותית יותר רועש ( טעות שלי, הייתי צריך שוב לקנות מישלין ).

בטיפול הבא צריך להחליף בלמים אחוריים.

צריכת דלק עכשיו 1:10.6 כי המזגן פועל רוב הזמן.

רק שימשיך ככה..

מצטער להגיד אבל כנראה שכחת את התחושה בצמיגי מישלין.

כתבת שאין הבדל אבל סתרת את עצמך מלפני שנתיים.

פורסם (נערך)

אז הסתבר שהרעש לא היה מהצמיגים בכלל אלא מנאבה ( מיסב) אחורית שהוחלפה והשקט חזר.

הקדמיים הוחלפו עכשיו,  ב 284 אלף קילומטרים בדיוק לאותו הדגם, האחוריים נשארו האלה.

יופי שהצלחת למצוא את ההודעה הזאת, מעריך,  באמת!

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...