Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה שמתנהלת מולי - קיפוח יכולת תמרון של התובע האם לדעתכם מוצדק?

פוסטים מומלצים

לפני 2 דקות, סולל הדרך כתב:

בגלל הסימטריה במקרקעין איך השכן חונה עם 2 רכבים ואתה לא יכול.

הסיפור הזה מלא חורים כמו אמנטל שוויצרית מסריח כמי רוקפור.

כי הכיוון שלו פונה לכביש יציאה לכביש הרחוב הראשי, אז לטענתו זה לא מפריע, אני דחוס באמצע אז אני מפריע כביכול

לפני 3 שעות, tan tan כתב:

החנייה שלו סגורה באופן קבוע?

אם לא תיכנס לשם ותתעד את הפנייה ימינה

יש סיבה שאתה לא חונה בחניה שלך?

אני מציע לך להיעזר במפות התלת מימדיות של חברת סימפלקס במידה ויש בעיר שלך

אני חושב שתוכל להיעזר בזה גם בבית משפט, הם ברמה גבוהה מאוד

אני הסתכלתי אבל זה דורש ממני 500 שקל אין איזה משהו לצפיה חד פעמית ותשלום קטן?

החניה שלו סגורה - יש שער.

ואני מחנה בחניה שלי, פשוט לפעמים גם מחנה בחוץ שאם זה משהו רגעי להביא משהו או להוריד קניות ולצאת שוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח מטר ותמדוד הכל כמו שצריך. 

תמצא מגרש כורכר ריק ותעשה סימולציה מצולמת עם סימון ע"י מיכל ספריי. 

יהיה יותר קל לשכנע ככה שופט. למרות שאני מנחש שלמדידה אמיתית צריךל בעל מקצוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה בנוגע לפס הלבן הרצוף על הכביש? למה שבכלל יהיה חוקי לחנות ברחוב כזה עם נתיב אחד לכל כיוון? התובע לא מחויב לפנות תמיד ימינה? למה שהמפקחת לא תזרוק לכל הרוחות את פות"ש רק על זה?

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא קו לבן רציף אלא סימון ע"ג המפה.

@digidigi איפה שהקו האדום בתמונה בהודעה הראשונה שלך יש לפי מפות גוגל חומת אבן (לא נמוכה) ומעליה גדר מתכת. לא שפת מדרכה! האם זה עדיין שם? כי אם כן זה יכול להסביר למה קשה לבצע את הפניה שמאלה.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, ArikB כתב:

זה לא קו לבן רציף אלא סימון ע"ג המפה.

@digidigi איפה שהקו האדום בתמונה בהודעה הראשונה שלך יש לפי מפות גוגל חומת אבן (לא נמוכה) ומעליה גדר מתכת. לא שפת מדרכה! האם זה עדיין שם? כי אם כן זה יכול להסביר למה קשה לבצע את הפניה שמאלה.

יש חומת אבן נכון, אבל ציינתי בפירוש שיש לו 4 מטר לפחות לתמרון ימינה, אני טועה שזה לא תמרון מספק?

לא הבנתי מה זה משנה אם יש חומה/קיר וירטואלי/ מדרכה , תתיחס לזה כמחסום שלא ניתן להיתקע בו. ציינתי בפירוש איך הוא אמור לפנות מהחניה החוקית שלו ימינה, המרווח שנשאר לו הוא סדר גודל של 4.20 מטר

עריכה אחרונה על ידי digidigi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, ArikB כתב:

לי 4 מטר נראה צפוף. מול מדרכה אפשר לנסוע עד שהגלגל נוגע בשפה ומקסימום עושים רברס קטן. מול חומה אי אפשר.

טוב זה קצת מפתיע אותי, בדקתי תמרון במגרש ריק עם מחסומים וירטואלים ותמרנתי די בקלות ב4 מטר ללא רוורס, אבל כל אחד וצורת הנהיגה שלו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל כך ברור לי הדיון הנ"ל. לכל דבר יש תקנים. תקפוץ למחלקת החניה בעיריה ותשאל אותם מה התקן.
הבנתי שמדובר על חניה פרטית אבל לא אמור להיות הבדל. נראה לי די ברור שאם אתה מגיע עם חוות דעת של העירייה שהם היו מסמנים מעטפה של 3 מטר (נניח) זה יספיק כדי לזרוק את התובע מכל המדרגות.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, taranta כתב:

לא כל כך ברור לי הדיון הנ"ל. לכל דבר יש תקנים. תקפוץ למחלקת החניה בעיריה ותשאל אותם מה התקן.
הבנתי שמדובר על חניה פרטית אבל לא אמור להיות הבדל. נראה לי די ברור שאם אתה מגיע עם חוות דעת של העירייה שהם היו מסמנים מעטפה של 3 מטר (נניח) זה יספיק כדי לזרוק את התובע מכל המדרגות.

לצערי הם לא מתעסקים בעניינים של בית משותף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שהבנתי.

לאן השכן צריך לפנות על מנת לצאת לרחוב הראשי?  כשאני מבין שהדרך הצמודה לבתים היא למעבר מהכביש אל הבתים. מה יש בצד השני של הדרך הזו? 

ככל אני חופר, אנ מגיע למסקנה שכישורי הנהיגה של השכן שלך נמוכים למדי ואינו מסוגל להעריך נכון את המרחב סביב הרכב ומידת הפניה ההגה הדרושה על מנת לפנות בביטחה. (מתוך סקרנות, באיזה רכב הוא נוהג ומה גילו?) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

image.thumb.png.f6be4b9f63fc25b4da30cb10ab199c00.png

זה הרחוב, 3 בתים דו משפחתיים ויש שביל גישה (סליחה על הרזולוציה הנמוכה), הוא יכול לפנות או ימינה או שמאלה (השמאלה קרוב עבורו יותר אבל אין לי זכות להגיד לו שיוותר על הימין ועל זה הוא גם מתעקש)

בכל מקרה שניהם מובילים בערך לאותה דרך ראשית בסופו של דבר 

image.thumb.png.4fc4af9040016217828e1aa81fcae239.png

ואני חושב שזה הונדה סיויק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נאמרו כאן המון דברים שהם, בלשון עדינה, לא מדוייקים.

בנוסף, אין שום צורך לעשות הדמיות מצולמות עם רחפנים ושאר הצעות מוזרות.

יש תקן. הוא כתוב ב"הנחיות לתכנון חניונים" של משרד התחבורה. הוא מחייב.

והוא נראה כך:

Screenshot_2024-06-14-17-13-49-42_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f2.thumb.jpg.7632f6b064404e3782455ba3d628a6af.jpg

ישנם שם שרטוטים נוספים שתומכים בגישת התובע (רדיוסי פניה תקניים וכו'), אבל חבל להלאות סתם.

אגב- כשיש מחלוקת כזו (בדרך כלל בין יועץ התנועה של היזם לזה של הוועדה), ההוכחה הקבילה היחידה בישראל, היא הדמיה של תוכנה שנקראת "אוטוטרן". 

מודלים פיזיים של הבעיה ורכב אמיתי שחוצה אותה לא יתקבלו...

יתרה מזו, אני מנחש שהמארב שהתובע מכין לפות"ש יבוא בכלל מהכיוון של הוכחה ע"ג תשריט הבית המשותף, שהדרך הזו היא זכות ("זיקת") מעבר, וככזו, אסור (לאף אחד) להשתמש בה לצורך אחר (חניה למשל). 

• אהבתי 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...