Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,  אני מחפש מחליפה ראויה וספורטיבית להונדה סיוויק 1.8 שלי עד 85 אלף ש"ח 

בגדול הרכב הוא רכב דיילי שאני עובד איתו לכן צריך 4 דלתות כי מידי פעם נכנסת סחורה מאחור , אוטומט ,  והכי חשוב ספורטיבי עד כמה שאפשר.

חשבתי על 308 GT אבל הייתה אחת למכירה ולא הייתי מספיק זריז לקנות אותה ומאז אני מחפש מתחרה ראויה, חשבתי על הונדה סיוויק  1.5 טורבו אבל גיר רציף זה לא משהו שאפשר להתפשר עליו.

הכוח זה לא בהכרח האפקט הכי חשוב, מבחינתי רכב עם התנהגות שיכול להביא לי את אפקט החיוך שווה הרבה יותר מכוח לכן וואג למיניהן לא היו אופציה(אבל אולי אני טועה:)

יש מחשבה גם על במו 120i/320i עם מנוע B48 המוכר והאהוב אבל הן חורגות מהתקציב ונראה לי שעלויות הטיפולים הצמיגים וכו וכו וכו זה יהיה גדול עליי בהתחשב שזה רכב עבודה.

שקלתי גם אינפינטי Q50 אבל בתקציב שלי הן לא היו שמורות ככ ובגדול היא נראית לי יותר מידי כמו מאזדה 3 בחיצוניות משעממת מידי.

אשמח להמלצות לפני שאני עושה את טעות חיי ומוותר על רכב ספורטיבי וקונה מאזדה 3.

עריכה אחרונה על ידי liads
פורסם

כן רצוי מאזור 2016-2017 כדי לשמור על אמינות ולא רכבים ישנים מידי בכל אופן זה רכב עבודה לכן הG37 פחות רלוונטית כי עם מנוע 3.7 אבלה הרבה בתחנת דלק אבל מנוע 2.0/2.5 ליטר טורבו זה יכול להיות נחמד מאוד 

פורסם

Ats בדגש על גרסת הפרימיום

אני לא בטוח אם תיכנס לל בתקציב אבל שווה לבדוק אלפא ג'וליה בסיסית או את הג'ולייטה בגרסאות הבכירות/qv

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בגדול אופציות מעולות ואכן חשבתי על הרכבים האלה (חוץ מהגולייטה שהבנתי שלא מצטיינת באמינות)

ה ATS גרסת הפרימיום נמכרת סביב ה100+ מה ההבדל בין הגרסת הלקצורי לפרימיום והאם שווה להתפשר עלייה? (ויש לי פחד מבחינת אמינות + עלויות טיפולים)  

והאלפא רומיאו גוליה אכן הרכב המושלם גם מודרני גם חזק וגם יפה אבל על כל הטוב הזה צריך לשלם ולא מעט. בנתונים סבירים הן נמכרות סביב 85-95.

עריכה אחרונה על ידי liads
  • תוכן חדש...