Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש?
הוא לא מומלץ למי שמחפש ביצועים או איכות
הוא מאוד מומלץ ככלי תחבורה אמין מאוד ויחסית עם עלויות אחזקה נמוכות

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 6 דקות, mottis כתב:

הראש - אומר כן

הלב - אומר לא

הספייס סטאר הוא כלי תחבורה בסיסי ויעיל.

הוא לא נוח, רועש ולא כיף לנהוג בו.

זה זכור לי שרועש ואיטי ..

WTD

לפני שעה, סולל הדרך כתב:

השאלה היא מה אתה מחפש?
הוא לא מומלץ למי שמחפש ביצועים או איכות

אמינות עם עלויות נמוכות זה גם סופר חשוב ..

פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

השאלה היא מה אתה מחפש?
הוא לא מומלץ למי שמחפש ביצועים או איכות או יציבות או נוחות או שקט בתא הנוסעים 

הוספתי לך... 

לי היה את הספייסטאר בזמנו, ובאמת שקשה לי להמליץ עליה. ואני כולה נוהג בקיה פורטה 1.6 כן? לא עכשיו בלקסוס 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, davemustaine87 כתב:

הוספתי לך... 

לי היה את הספייסטאר בזמנו, ובאמת שקשה לי להמליץ עליה. ואני כולה נוהג בקיה פורטה 1.6 כן? לא עכשיו בלקסוס 

מה לא אהבת / כן אהבת בה ?  כמה זמן החזקת אותה ?

נראה כאילו שהספארק יותר כיפית ..

עריכה אחרונה על ידי husky
פורסם

לי היה את הרכב שנה אבל נהגתי בו כמעט כול יום 120 קילומטר. 

הספייסטאר זה לא רכב טוב. היתרונות שלו שהוא היה יחסית מאובזר(רכב מיני 2014 עם בקרות אקלים ושיוט), והוא אמין וחסכוני, ולא מגיע עם גיר רובוטי זוועתי.  אבל הוא רועש, לא נוח, מרגיש כול בור בכביש, בעל אחיזה כביש מאוד נמוכה. 

זה יהיה מאוד מבאס בשבילך שאתה חושב שאתה קונה רכב חדש יחסית, אבל תגלה שהמאזדה 3 הישנה שלך, רכב טוב ממנו בהרבה. 

• אהבתי 1
פורסם

השלב הבא אחרי חמור. 

מאובזר די סביר בגזרה ה"מפוארת", אבל מעבר לזה, רכב חלש ורועש, בידוד רעשים גרוע, מעל 100 קמ"ש כבר צריך אטמי אוזניים, שלא לדבר על לנהל שיחה בדיבורית, נוחות, לא קיימת. לא מהמושב הלא תומך ולא מרופד, ולא מהבולמים שמתרסקים מכל נמלה על הכביש, על לעקוף אל תחלום אפילו. תאוצה זריזה בעיר. שהולכת ודועכת ככל שמתקדמים בצורה מורגשת. אתה דורך על הדוושה, יש הרבה רעש, אין הרבה תזוזה.

לזכותו, זול לתחזוקה, אמין מאוד (100 אלף קמ ללא תקלות) חסכוני בדלק, קטן ומשתחל בכל חנייה. 

כרכב עירוני, לעיר צפופה וסלולה סבבה, ללא  עליות, לנסיעות קצרות, למישהו שלא אכפת לו איך זה נוסע העיקר שיניע וייסע, אבל לא בא לו להראות על אופניים חשמליות או חמור, זה אחלה רכב. זה הבסיס של התחבורה. 

היה כזה לאישתי וביליתי לא מעט זמן מאחורי ההגה של הפחנוע הזה. רכב למדינות עולם שלישי. 

• רעיון טוב! 3
פורסם

הרכב אמין לא יקר לאחזקה וחסכוני מאוד, ביחס לקטגוריה מרווח מאחור.

לרעה רועש ומושבים נוקשים.

הייתי מחפש בשנים הללו שברולט ספארק, חזקה יותר,שקטה יותר.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאשתי יש רכב כזה.

החל משנתון מסוים התווספו מערכות בטיחות מקוריות - התראה על סטייה מנתיב, בלימה אוטונומית ואורות גבוהים אוטומטיים.

בשנתון מסוים הרכב קיבל מנוע חלש יותר, במקום 80 כ"ס מנוע של 71 כ"ס, מה שהוסיף יותר מ-2 שניות במיאוץ מ-0 ל-100.

לטובה - מאובזר בסדר יחסית, גיר רציף ולא רובוטי חד מצמדי, די חסכוני ואמור להיות אמין.

לרעה - רועש וחלש (לא משווה מול הטסלה שיש לי עכשיו, אלא מול הארונה או הקורולה שהיו לי). מבחני הריסוק האחרונים שלו היו ב-2013.

בקיצור - רכב בסדר למי שנוסע בעיקר נסיעות קצרות מ-A ל-B. למי שנוסע מחוץ לעיר לא מעט הייתי ממליץ לעלות קטגוריה.

מבחינת תחזוקה לא התרשמתי שהרכב זול לתחזוקה.

טיפול ראשון עלה משהו כמו 850-900₪, טיפול שני כ-1200₪. שניהם במורשה של היבואן. זול זה לא.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הספייס קיבלה מנוע חלש יותר ב 2021

מערכות בטיחות הגיעו עם מתיחת פנים השניה ב 2020.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 18.3.2024 בשעה 18:48, davemustaine87 כתב:

לי היה את הרכב שנה אבל נהגתי בו כמעט כול יום 120 קילומטר. 

הספייסטאר זה לא רכב טוב. היתרונות שלו שהוא היה יחסית מאובזר(רכב מיני 2014 עם בקרות אקלים ושיוט), והוא אמין וחסכוני, ולא מגיע עם גיר רובוטי זוועתי.  אבל הוא רועש, לא נוח, מרגיש כול בור בכביש, בעל אחיזה כביש מאוד נמוכה. 

זה יהיה מאוד מבאס בשבילך שאתה חושב שאתה קונה רכב חדש יחסית, אבל תגלה שהמאזדה 3 הישנה שלך, רכב טוב ממנו בהרבה. 

תודה .. אכן הספייס מאובזר בגדול ..

אבל החסרונות שלו מבאסים.

המאזדה שלי באמת אחלה אבל כבר קצת מבוגרת.

הגיע הזמן להתרענן אם רכב שקט אמין וחסכוני.

בתאריך 18.3.2024 בשעה 19:01, dj_dani כתב:

השלב הבא אחרי חמור. 

מאובזר די סביר בגזרה ה"מפוארת", אבל מעבר לזה, רכב חלש ורועש, בידוד רעשים גרוע, מעל 100 קמ"ש כבר צריך אטמי אוזניים, שלא לדבר על לנהל שיחה בדיבורית, נוחות, לא קיימת. לא מהמושב הלא תומך ולא מרופד, ולא מהבולמים שמתרסקים מכל נמלה על הכביש, על לעקוף אל תחלום אפילו. תאוצה זריזה בעיר. שהולכת ודועכת ככל שמתקדמים בצורה מורגשת. אתה דורך על הדוושה, יש הרבה רעש, אין הרבה תזוזה.

לזכותו, זול לתחזוקה, אמין מאוד (100 אלף קמ ללא תקלות) חסכוני בדלק, קטן ומשתחל בכל חנייה. 

כרכב עירוני, לעיר צפופה וסלולה סבבה, ללא  עליות, לנסיעות קצרות, למישהו שלא אכפת לו איך זה נוסע העיקר שיניע וייסע, אבל לא בא לו להראות על אופניים חשמליות או חמור, זה אחלה רכב. זה הבסיס של התחבורה. 

היה כזה לאישתי וביליתי לא מעט זמן מאחורי ההגה של הפחנוע הזה. רכב למדינות עולם שלישי. 

כרכב עירוני, לעיר צפופה וסלולה סבבה, ללא  עליות, לנסיעות קצרות, למישהו שלא אכפת לו איך זה נוסע העיקר שיניע וייסע, אבל לא בא לו להראות על אופניים חשמליות או חמור, זה אחלה רכב. זה הבסיס של התחבורה

גם משהו ..

פורסם (נערך)
בתאריך 18.3.2024 בשעה 21:06, yulianx כתב:

הרכב אמין לא יקר לאחזקה וחסכוני מאוד, ביחס לקטגוריה מרווח מאחור.

לרעה רועש ומושבים נוקשים.

הייתי מחפש בשנים הללו שברולט ספארק, חזקה יותר,שקטה יותר.

נראה לי נבדוק את הספארק ..

לא מאוהב בה אבל אולי נתרגל.

איך המנוע שלה ?

עריכה אחרונה על ידי husky
פורסם

הספארק סוחבת יותר טוב מהספייס סטאר.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...