Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

רק אל תביא דברים שבבחינת השתנה מהמקפצה.

מה זה השתנה מהמקפצה?

הבאתי סטים של ג'אנטים, מושבים, בולמי זעזועים, פגושים, דשבורד, דיפרנציאל שלם ועוד. כל דבר גדול הוצג למוכסים ונבדק.

הקושי העיקרי הוא השגת מחיר טוב מחברת התעופה. אני עושה את זה בשלב הזמנת הכרטיס.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אין לי בעיה עם דמי המכס. לא צריך להציג אישורים בנתבג כמו במשלוח בדואר?

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

המוכסים שם לא מומחים בחלקי רכב. כמה פעמים שאלו אותי אם החלקים שהבאתי הם לא ברקסים.

תדאג שכל מה שאתה מביא יהיה עם תו תקן על פי הנדרש בהוראות יבוא של משרד התחבורה, ואז תוכל להציג את התקנים במקרה הצורך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 15.2.2024 בשעה 18:19, amosbmw כתב:

אם אתה מביא למשל 4 בולמי זעזועים או ג'אנטים שעולים כל אחד $150 ויש לך 4 נוסעים אז יש פטור.

מה הכוונה 4 נוסעים? אם אני רוצה להביא 4 ג'אנטים, אני צריך שיבואו איתי עוד שלושה אנשים וכל אחד ישים אחד במזוודה?

פורסם (נערך)

אתה יכול לנסוע 4 פעמים. או לקחת את אשתך פעמיים.

הפטור ממס על יבוא הוא עד 200 דולר ארה״ב (בתוספת כמויות מוגדרות של בגדים, מוצרי טבק, משקאות אלכוהוליים. בשמים ומזון). אי אפשר לצרף כמה אנשים למוצר מעל 200 דולר, כומר זה הערך המכסימלי לפריט בודד.

יש לרשות המיסים מדריך פשוט מאוד

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז זה הרבה כסף לשלם על כרטיסי טיסה. זה באמת משתלם לעשות ככה ולא להזמין רגיל דרך הספק באמצעות חברת שילוח ולשלם מסים וכל הפרוטקשן מסביב של החברות האלה?

זה כמובן תלוי מוצר, סט של קוילאוברים שאולי אפשר גם להסתדר עם המוכר בחו"ל שירשום שזה 200 דולר גג ולדחוף במזוודה אחת גדולה, זה שווה אולי לטוס במיוחד לשם זה. 

פורסם
בתאריך 12.2.2024 בשעה 23:21, GREEN. כתב:

אני יברר מחר

זה מוצר של חברה שמשווקים אותו בארץ

הפנס מחברת DEPO

יש חנויות שמייבאים אותם לארץ

קיבלתי תשובה מ"מערכת מסלול" שיש להגיש את המוצר לבדיקת מפקח משרד התחבורה לסימון תקן.

יכול להיות שהפנסים שלהם לא מסומנים בתקן ורק היבואנים הגדולים מקבלים עם הסימון או שהם שולחים לבד לבדיקה במכון התקנים?

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

• תוכן חדש...