Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שמדובר במכשיר שעבד, ואם זה 2 פעימות אני מניח שהוא כבר עשה CHECK OUT אחרת הוא לא היה בפח.

לפי המפרט נראה שמדובר בדגם שלא מסוגל יותר מלהפעיל כמה נורות, הוא לא מיוצב והוא לא חזק בכלל (בניגוד להרבה דגמים שדוברו כאן שהם בעלי גל סינוס טהור שמסוגלים לסחוב מוצרים חשמל ביתיים כמו מקרר, טלויזיה וכו').

בשביל נורות אתה יכול להסתדר עם פנס נטען או תאורת חירום, וותר על הגולם...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

צריך לבדוק שהוא עובד אבל אין לי כוח להתעסק עם כל הדלק השמן והרעש.

זו הסיבה שהיד הקודמת זרקה אותו, וזו גם הסיבה שהוא לא יעבוד בזמן אמת

פורסם
לפני 6 דקות, om2 כתב:

אם אתה לא מוודא שהוא עובד אין כל סיבה לשמור אותו

בטח שיש. 

אם יתחמם שוב מול אירן יהיה אפשר למכור אותו ככה כמו שהוא לא עובד בפי שניים ממה שעולה היום חדש תקין.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפרופו שנה מהפוסט הקודם, ובתור פות"ש שרכש בסוף ECOFLOW (תחנת כח ניידת DELTA2 קיבולת 1Kwh הספק 1.8Kw) אני יכול לספר שזה אחלה מוצר... הוא משמש אותנו להזנה לתאורה/מכונת אספרסו/מאוורר בקמפינג (שקט עם הספק די גבוהה) והיכן שצריך הוא משמש כאל פסק.

פורסם

מעניין מה שאתה מספר על ה ECOFLOW.

רציתי לרכוש כ UPS למחשב את ה "תחנת כח ניידת River 3 UPS", על פניו נראה נחמד עם קיבולת מספיק גבוהה ויתרון של טעינה סולארית. (בציפייה למלחמה הבאה/קרובה..)

מה שהטריד אותי הוא שאף אחד לא יכל לספק נתונים מדוייקים על המכשיר, לא באתרים שלהם (https://www.bug.co.il/brand/ecoflow/river/3/ups נראה כמו עלי אקספרס מבחינת הפירוט וגם המקורי של היצרן לא יותר טוב) ולא הנציג שלהם. מה שמרגיז הוא אוסף הבילבולים שלהם בנוגע לפרטים הבסיסיים. לדוגמה, River 3 מצויין עם הספק של 300 עד 600 וואט ושמנסים להבין  את המספרים מגלים כי ההספק של 600 וואט מתקבל בתוספת יחידה נוספת. אלא מה, ה River 3 לא מאפשר תוספת יחידה נוספת... אם זו רמת האמינות שלהם אז אני לא בטוח שהייתי מכניס מכשיר כזה מבוסס סוללות ליטיום הבייתה שיהיה מחובר לחשמל 24/7😄

סתם מסקרנות, מה ההספק המקסימלי שניתן להוציא מה DELTA2?

פורסם

מידע מפורט אתה יכול למצוא באתר של היבואן הרשמי, ובלי קשר באג סתם יקרים

https://www.newtec-nrg.co.il/items.asp?qsearch=&qmanufact=7

לגבי המוצר שלך:  https://www.newtec-nrg.co.il/product/תחנת-כוח-ניידת-river3-דגם-ups-הספק-03-06kw-קיבולת-0245kwh
אני חושב שאתה מתבלבל בין קיבולת להספק, ואם אתה רוצה הרחבה של הסוללה אתה יכול ללכת על דגם ה Plus שלו: https://www.newtec-nrg.co.il/product/תחנת-כוח-ניידת-river-3-plus-הספק-06-12kw-קיבולת-0286kwh

DELTA2 מגיע ל 1.8Kw עם פיק ל 2.2Kw. יש מד הספק בצג ולפחות ל 1.8Kw ראיתי אותו מתקרב.

פורסם

לא מתבלבל.

הלינק הראשון:

הספק 0.3-0.6kW קיבולת 0.245kWh

יציאת AC

גל סינוס טהור 300Wסה"כ 600W נחשול

הלינק השני:

ציאת AC

גל סינוס טהור 600W סה"כ 760W בחיבור תא הרחבה

החורף הגיע ואיתו שוב ההפסקות החשמל. אצלנו בישוב ישנה תופעה של הפסקות חשמל קצרצרות (דרך כלל שניה-שתיים עד כדקה) מפעם לפעם.

התחלתי להתעניין במוצר הזה כ UPS למחשב שלי שצורך כ 350 וואט וממה שהבנתי מהנציג בארץ ה River 3 PLUS יכול לספק את ה 600 וואט רק בחיבור תא נוסף, לאחר מכן הוא טען כי לא ניתן לחבר תא נוסף.. 

שדרגו את הכוח שלכם עם RIVER 3 Plus וסוללה נוספת. תומך ב-EB300 (286Wh) או EB600 (572Wh) – פשוט מחברים ומקבלים עד 858Wh של אנרגיה זמינה לשטח ולבית.

מישהו מבין כאן משהו? 600 או 300? ניתן לחבר סללה נוספת או לא? הם בכלל רוצים למכור את המוצר?

הקיבולת פחות חשובה לי, לפי המפרט השני אוכל לפעיל את מחשב עד כ 40 דקות ובכל מקרה אני מעדיף להעביר את המחשב ל Hibernate אם החשמל לא חוזר תוך כמה דקות. 

לא הבנתי באף אחד מהאתרים אם הוא יכול לשלוט במחשב ולאלץ Hibernate. ד"א, כל האתרים בעברית מכילים את אותו תרגום עילג מהדף באנגלית

פורסם (נערך)

ניסית את הדאטהשיט של המוצר? 

מצאתי את הוראות ההפעלה של המוצר, כולל נתוני הספק וכו', מתחיל בעמוד 16.

מוזר לי שלא מצאתי DATASHEET עבורו. מחשיד קצת. אולי אין בזה צורך, כי הכל מפורט בהוראות עצמן?

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

יציאת AC

גל סינוס טהור 300Wסה"כ 600W נחשול

זה אומר שההספק הוא 300.

600 מסמן שאם יש קפיצה רגעית (למשל התנעה של מדחס מקרר/קומפרסור לוקחת לשניה יותר אנרגיה מאשר הפעלה רציפה) ולכן אם תהיה עליה של עד 600 הוא לא יכבה.

אם המחשב שלך הוא 350 זה בוודאי לא מתאים.

לפני 7 שעות, GTאי כתב:

זה יעשה את העבודה

פורסם

@Haim_gds אם הוא מחובר קבוע כ-UPS מה היתרון שלו על UPS קונבנציונלי מבחינתך? 

להבנתי היתרון הוא סוללה גדולה יותר מ-UPS קונבנציונלי, שתיתן משך הפעלה ארוך יותר, אבל נשמע שאתה לא צריך.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

קטן יותר ושקט, שני הדברים הכי קריטיים אצלי. בנוסף, יכולת הטעינה שלו מלוח סולארי הופכת אותו לגנרטור לחירום.

מה שמטריד אותי הוא זמן המעבר בין הרשת למצברים, מדובר על 10 מילי שניות (מאית שניה...) ואני לא בטוח שיספיק למערכת שלי.

פורסם

אם כבר הוקפץ השירשור....

מה תוקף הבנזין שיש כרגע במיכל הדלק שמונח בצד ?

האם שווה לנסות לראות אם הגנרטור מניע איתו ? (יש\אין בזה סכנה כלשהי של סתימות ?)

השמן מנוע שיש בגנרטור הוא סינטטי מלא ועבד דקות בודדות, אני לא יודע אם יש צורך בהחלפה או לא.

בקיצור למי שיש גנרטור ויכול לשפוך קצת אור על התחזוקה ארוכת הטווח שלו זה יהיה מצויין.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

אם כבר הוקפץ השירשור....

מה תוקף הבנזין שיש כרגע במיכל הדלק שמונח בצד ?

האם שווה לנסות לראות אם הגנרטור מניע איתו ? (יש\אין בזה סכנה כלשהי של סתימות ?)

השמן מנוע שיש בגנרטור הוא סינטטי מלא ועבד דקות בודדות, אני לא יודע אם יש צורך בהחלפה או לא.

בקיצור למי שיש גנרטור ויכול לשפוך קצת אור על התחזוקה ארוכת הטווח שלו זה יהיה מצויין.

אין לי ניסיון עם גנרטור כי הלכתי בסוף על סוללת גיבוי במקום.

אבל כן יש לי ניסיון עם מכסחת דשא. כל עוד הבנזין נשמר במיכל סגור ולא חשוף לשמש הוא תקין.

• אהבתי 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• אחראי פורום
פורסם

לא מדויק. בנזין בוודאי מתקלקל ולאחר כמה חודשים קשה להניע עם אחד כזה, לעיתים בלתי אפשרי.

יש כלים שיש להם יותר טולרנס (הטרקטורון פולאריס הטיפש שלי יניע) וכבר קרה לי שרק החלפת דלק סייעה להניע ברכבים מסויימים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...