Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר התנעה לרכב

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Basko,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם, החלטתי בעקבות מצב שבו לא הצלחתי לעזור לאדם להתניע את הרכב, לרכוש בוסטר התנעה (גם בשבילי)- הרכב שלי הוא סוזוקי סוויפט 2023, נפח מנוע לדעתי 1200 (זה הכאילו היברידי)-

יש המון בוסטרים במחירים משתנים- אין לי תקציב גדול- מה יכול לעשות את העבודה מכל הרשימה כאן? הרבה תודה

https://ksp.co.il/web/cat/6839

פורסם

שלום. לא מכיר מהרשימה. אישית, יש לי נסיון טוב עם 70mai שקניתי באלי אקספרס. טעינת הבוסטר מחזיקה כמה חודשים, חשוב מאוד שלא תיקלע למצב שיש לך בוסטר אך הסוללה נפרקה.

אציין שרכשתי 7 יחידות של בוסטר זה לכל המשפחה, וכולם מרוצים.

להלן קישור, זמן אספקה כשבועיים.

https://a.aliexpress.com/_ooQnSic

פורסם
לפני 7 דקות, Basko כתב:

שלום. לא מכיר מהרשימה. אישית, יש לי נסיון טוב עם 70mai שקניתי באלי אקספרס. טעינת הבוסטר מחזיקה כמה חודשים, חשוב מאוד שלא תיקלע למצב שיש לך בוסטר אך הסוללה נפרקה.

אציין שרכשתי 7 יחידות של בוסטר זה לכל המשפחה, וכולם מרוצים.

להלן קישור, זמן אספקה כשבועיים.

https://a.aliexpress.com/_ooQnSic

שבע יחידות? יש לכם צי רכבים? מה נראה לך מקביל למה שיש ברשימה? 

פורסם
לפני 54 דקות, עופר בן כתב:

שבע יחידות? יש לכם צי רכבים? מה נראה לך מקביל למה שיש ברשימה? 

המשפחה לא גרה אצלי, הזמנתי עבורם.

לניסיון האישי שיקול חשוב, ממליץ להזמין ולהיאזר בסבלנות, כדאי.

• אהבתי 1
פורסם

אם כבר קונים, לא יזיק כזה שתומך בלפחות pd65w לטעינת לפטופים. המחיר אותו דבר.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

לפי מה בחרת?

בידידים משתמשים הרבה ב-UTRAI.

לי יש נוקו 40 שהוא ההספק המינימלי לדעתי ולרכב הגדול יותר אני שוקך לרכוש 70. 

ההבדל העיקרי הוא מה יחזיק מעמד ולא יתנפח בחום, וגם מה יצליח להניע כשהסוללה מתה ולא רק חלשה. ההבדל גדול. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 8 שעות, Basko כתב:

המשפחה לא גרה אצלי, הזמנתי עבורם.

לניסיון האישי שיקול חשוב, ממליץ להזמין ולהיאזר בסבלנות, כדאי.

הבנתי, הוא נראה טוב- הבנתי שגם מטעין דברים אחרים- טאבלט, פלאפון...השאלה אם הוא מתאים לסוזוקי סוויפט 2023- הם מתאימים לכל הרכבים, לא? האספקה שם ב-8 למרץ, לא שבועיים- אבל אני לא לחוץ במיוחד...רק שיהיה טוב...תודה.

• פיתרון
פורסם
לפני 11 שעות, עופר בן כתב:

הבנתי, הוא נראה טוב- הבנתי שגם מטעין דברים אחרים- טאבלט, פלאפון...השאלה אם הוא מתאים לסוזוקי סוויפט 2023- הם מתאימים לכל הרכבים, לא? האספקה שם ב-8 למרץ, לא שבועיים- אבל אני לא לחוץ במיוחד...רק שיהיה טוב...תודה.

מתאים לסוזוקי סוויפט (התנעתי איתו מיצובישי ASX). לגבי זמן אספקה, מניסיון, פחות מחודש. התאריך באתר לכיסוי הספק מתלונות.

הבוסטר מטעין גם צרכנים אחרים, ראה מפרט המוצר באתר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 31.12.2023 בשעה 09:21, Basko כתב:

מתאים לסוזוקי סוויפט (התנעתי איתו מיצובישי ASX). לגבי זמן אספקה, מניסיון, פחות מחודש. התאריך באתר לכיסוי הספק מתלונות.

הבוסטר מטעין גם צרכנים אחרים, ראה מפרט המוצר באתר.

הזמנתי, הסוללה בסוזוקי היא 12 וולט- מקווה שיצליח...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי הצעה ל-Stanley sxae00125 שהוזכר על ידי פות״ש במחיר די סמלי (49 ₪. בתוספת נקודות אלעל). מישהו מכיר ויכול לחוות דעה?

חיפוש ברשת העלה שלא מדובר במיתוג ישראלי אלא מופיע בעוד מדינות. האם יש למישהו ניסיון עם ציוד לרכב (חשמלי) של סטנלי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, sperial כתב:

קיבלתי הצעה ל-Stanley sxae00125 שהוזכר על ידי פות״ש במחיר די סמלי (49 ₪. בתוספת נקודות אלעל). מישהו מכיר ויכול לחוות דעה?

חיפוש ברשת העלה שלא מדובר במיתוג ישראלי אלא מופיע בעוד מדינות. האם יש למישהו ניסיון עם ציוד לרכב (חשמלי) של סטנלי?

יש לי אותו, 

עושה את העבודה טוב,

הטענה אישית מיקרו יו אס בי,

מספיק לארבע חמש פעמים של התנעה אם המצבר ריק,

מרגיש איכותי, 

אם אתה לא עובד בידידים זה מצטיין, אני ממליץ,

מרגיש מכשיר איכותי, שווה חמישים שקל בהחלט,

הרכב שלי מאזדה 323

עריכה אחרונה על ידי אברהם א
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...