Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אתה שאלת אם WISE מעבירים יורו לארץ?

בתאריך 20.12.2023 בשעה 15:26, renault5 כתב:

מקפיץ יש לי שאלה מישהו פתח חשבון wise לאחרונה וזה נתן לו לקבל כסף מחו"ל ולהמיר לשקל לחשבון בנק ישראלי?

כי חבר אמר לי שכבר לא ניתן לחשבונות חדשים ישראלים.

לא הבנתי על מה אתה שואל ועל מה אתה עונה!

שאלת אם אפשר לקבל יורו בחו"ל ולקבל שקלים בארץ... אז כן
לא יודע מה אמר לך החבר שלך

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 שעות, סולל הדרך כתב:

אבל אתה שאלת אם WISE מעבירים יורו לארץ?

לא הבנתי על מה אתה שואל ועל מה אתה עונה!

שאלת אם אפשר לקבל יורו בחו"ל ולקבל שקלים בארץ... אז כן
לא יודע מה אמר לך החבר שלך

הוא התכוון שלא ניתן לפתוח באלאנס בשקלים ישראלים אולי זה הבלבול שלי או שלו.

המטרה שלי היא לקבל שכר ביורו בחשבון wise ואז להמיר לשקלים ולשלוח לחשבון בנק.

דרך אגב בחשבון wise ניתן להוציא דוח שנתי למס הכנסה?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז עדכון wise לא ניתן דיברתי איתם מספר פעמים דרך הצ'אט לישראלים לא ניתן לקבל כסף.

נשאר רק פיוניר פתחתי חשבון יורו מישהו מכיר איך זה עובד אצלהם? נותנים רק את המספר יורו שקיבלתי וזהו?

והעברת כספים לחשבון בנק יש עמלות או משהו זה עושה המרה שממיר לבנק לשקלים או מעביר כמו שהוא ביורו?

פשוט אין להם שירות בעברית כמו פייפאל.

פורסם

אתה חייב לעבוד על ניקוד וניסוח כי הניסוחים לא ברורים.
פתחת חשבון כישראלי ולא מאפשרים לך להעביר יורו לישראל?
מה עלה בגורל ההפקדה של ה 85 יורו שעשית?

אומנם אני פתחתי את החשבון בתקופה שלא התגוררתי בארץ, אבל ממשיך מעת לעת להעביר כסף לארץ בלי בעיה.

אופציה נוספת זו העברה ישירה לבנק בארץ לחשבון מט"ח שלך.
יש עמלת טלגרף של 20 דולר בארץ בצד המשלח ועמלת קבלה בארץ שהיא 25 דולר או אחוז מהתשלום (תכלס מינימום 100 ש"ח) - הכל נתון למשא ומתן, אני בארץ הורדתי ל 15 דולר וגם באחוז ירד קצת, כי הבנק רצה להיות אטרקטיבי מול המתחרים, שאלו wize ככה שההפרש מאוד הצטמצם.
ואח"כ כל עמלות ההמרה הרגילות של הבנק. אולי אתה יכול להוציא במזומן (תבדוק) ולהמיר בציינגר...

אז תעשה חשבון כמה עולות לך כל עמלות השקר האלו בחודש, מניח שכמה מאות שקלים. נכון זה לא חינם וגם ל WISE יש עמלות (אומנם יותר נמוכות)
אבל תראה אם שווה לך כל הבלאגן בשביל כמה שזה עולה לך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

אתה חייב לעבוד על ניקוד וניסוח כי הניסוחים לא ברורים.
פתחת חשבון כישראלי ולא מאפשרים לך להעביר יורו לישראל?
מה עלה בגורל ההפקדה של ה 85 יורו שעשית?

אומנם אני פתחתי את החשבון בתקופה שלא התגוררתי בארץ, אבל ממשיך מעת לעת להעביר כסף לארץ בלי בעיה.

אופציה נוספת זו העברה ישירה לבנק בארץ לחשבון מט"ח שלך.
יש עמלת טלגרף של 20 דולר בארץ בצד המשלח ועמלת קבלה בארץ שהיא 25 דולר או אחוז מהתשלום (תכלס מינימום 100 ש"ח) - הכל נתון למשא ומתן, אני בארץ הורדתי ל 15 דולר וגם באחוז ירד קצת, כי הבנק רצה להיות אטרקטיבי מול המתחרים, שאלו wize ככה שההפרש מאוד הצטמצם.
ואח"כ כל עמלות ההמרה הרגילות של הבנק. אולי אתה יכול להוציא במזומן (תבדוק) ולהמיר בציינגר...

אז תעשה חשבון כמה עולות לך כל עמלות השקר האלו בחודש, מניח שכמה מאות שקלים. נכון זה לא חינם וגם ל WISE יש עמלות (אומנם יותר נמוכות)
אבל תראה אם שווה לך כל הבלאגן בשביל כמה שזה עולה לך.

אני כותב מהנייד בזמן נסיעה באוטובוס, מתנצל וזה נורא קשה.

עוד לא הפקדתי 85 ש"ח כי המשכתי לדבר עם wise לאחר שהסברתי שאני ישראלי שגר בישראל ואמרו לי שלא ניתן אלא רק לבצע העברות. 

מה שהיה בעבר ללקוחות ישראלים כבר לא קיים.

• תוכן חדש...