Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נחמד! חבל שלא באו יותר אנשים או שפשוט נסעתי מוקדם.

ממש ציפיתי לראות יותר אנשים ועם יותר מערכות רציניות באוטו,אבל בכל זאת היו כמה מערכות יפות.

מקווה שבעתיד יהיה יותר מפגשים ויותר רציניים! בכל זאת כל הכבוד על היוזמה לכל האנשים שהגיעו!.

בברכה חג שמח!

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היו בהחלט מערכות מאוד נחמדות (לא שאני כזה מבין גדול :) ) אבל עדיין...

לפי דעתי זו בושה ! למה ? כי יש פה כל כך הרבה אנשים שאוהבים ומשקיעים במערכות שלהם וכאלה שיש להם סתם שאלות ואני חושב שאנשים פה לא מספיק מתאמצים בשביל להגיע וזה בעצם הורס את הכול ...

כי עדיין לפי מה ששמתי לב כל המפגשים עד עכשיו של הסאונד היה בהרכב קטן ... וזה חבל...

אבל עדיין היה נחמד ואני מקווה שאנשים פה ייתאמצו להגיע באמת כי אני בטוח שהאווירה תשתנה מתי שיתחילו להגיע יותר אנשים .. !

תודה שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

לפי דעתי זו בושה ! למה ? כי יש פה כל כך הרבה אנשים שאוהבים ומשקיעים במערכות שלהם וכאלה שיש להם סתם שאלות ואני חושב שאנשים פה לא מספיק מתאמצים בשביל להגיע וזה בעצם הורס את הכול ...

כי עדיין לפי מה ששמתי לב כל המפגשים עד עכשיו של הסאונד היה בהרכב קטן ... וזה חבל...

אבל עדיין היה נחמד ואני מקווה שאנשים פה ייתאמצו להגיע באמת כי אני בטוח שהאווירה תשתנה מתי שיתחילו להגיע יותר אנשים .. !

תודה שמעון.

מפגש צפון- אתה צריך להבין שיש גם את הרוב במרכז שלא מתאפשר להם וקל להם להגיע אליכם למפגש לכן יש מפגש צפון לחוד ומפגש מרכז לחודוזאת כדי לאפשר לכלל המשתמשים להנות ממפגשים כאילו . ובפורום הזה יש המון אנשים עם מערכות אבל הם עושים את השיקולים הנוחים ביותר עבורם באיזה מפגש להיות נוכחים בדרך כלל ככה שלהרחיק לכת ולקרוא לתופעה הזו"בושה" זו מילה כבדה מדיי בהיתחשב בנסיבות הקיימות על פני השטח .אסור גם לשכוח שבתאריך מסויים לא לכולם מתאפשר להגיע [בלי שום קשר למפגש צפון או מרכז] ומישום כך,ברוב הפעמים המפגשים לא תמיד בהרכב מלא ומשביע רצון ..

בכל מקרה אני מקווה שהיה לכם כייף ונהנתם היום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היו כמה חבר'ה עם מצלמות מישהו מהם יכול בבקשה לשים כמה תמונות?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
היו כמה חבר'ה עם מצלמות מישהו מהם יכול בבקשה לשים כמה תמונות?

כרגע התמונות בהעלאה :-)

ובהחלט היה מפגש חמוד ביותר.

פורסם

היה מאד נחמד ...

אני הגעתי עם הלאנוס שלי ... כן כן עברה שטיפה היום אחרי המפגש ...

תודה רבה רבה ל"mitsubishi rulez" על שנתן לי לבדוק את הסאב שלו אצלי במערכת

בהחלט אני צריך לשדרג :)

היו שם כמה דברים שממש היה כיף לראות , לשמוע ובכלל היה אחלה

אדי , פעם הבאה הנרגילה עליי

פורסם
היה מאד נחמד ...

אני הגעתי עם הלאנוס שלי ... כן כן עברה שטיפה היום אחרי המפגש ...

תודה רבה רבה ל"Alexa" על שנתנה לי לבדוק את הסאב שלה אצלי במערכת

בהחלט אני צריך לשדרג :)

היו שם כמה דברים שממש היה כיף לראות , לשמוע ובכלל היה אחלה

אדי , פעם הבאה הנרגילה עליי

היי! הסאב והפולקסוואגן זה של החברה שלי.
פורסם

אבל הבנייה שלך ! :)

תודה רבה לשניכם בכל אופן , אגב ממש חמודה...

מה עוד אפשר לבקש ? גם חמודה וגם אוהבת את הסצנה ...

• תוכן חדש...