Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשובת מוסך מורשה לבעיית אי יציאת מים למתזים ...

מעבר לפיתרון נפתר ע"י dani666,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק-גם אני משתמש במים מזוקקים, ללא סבון או תוספים. מיותר, וכשהסבון מתייבש בשמש הקיץ הקופחת, הוא משאיר משקעים שלא יורדים מסביב לשמשה היכן שהמגבים לא מגיעים לפנות.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 14 שעות, EliC25 כתב:

יש פילטר בפתח היניקה של המשאבה. זה נכון.
אני בספק שהוא יסתם אחרי שנה אחת של שימוש, גם עם מי ברז עכורים.... 
וכן, ברוב הרכבים כדי להגיע למשאבה צריך לפרק את בטנת הגלגל. מי שאמר כנף כנראה שגה סמנטית.

יש לך תמונה של הפילטר ? האם הפילטר ניתן להחלפה ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, EliC25 כתב:

בכל רכב זה אחר. ובדרך כלל לא.

יש לי בבית 3 משאבות לרכבים שונים ובאף אחד מהמשאבות אין פילטר.

לא זכור לי שאי פעם נתקלתי בפילטר בכניסה למשאבה.

אני מאמין אם ברכב של פותח האשכול קיים פילטר אז נשמע ממנו.

לפני 31 דקות, ברווז כתב:

מחזק-גם אני משתמש במים מזוקקים, ללא סבון או תוספים. מיותר, וכשהסבון מתייבש בשמש הקיץ הקופחת, הוא משאיר משקעים שלא יורדים מסביב לשמשה היכן שהמגבים לא מגיעים לפנות.

במקום לבזבז כסף על מים מזוקקים תקנה נוזל שמשות מוכן לשימוש תוצרת SONAX ותהנה משמשות מבריקות וללא סימנים של שאריות של נוזל.

לנוזל שמשות יש יתרון על פני שימוש במים בלבד. אני מאמין שאם תחפש בגוגל תמצא את הסיבות שבגללן מומלץ להשתמש בנוזל מתאים.

https://www.autostore.co.il/product/נוזל-שמשות-motul-vision-summer-5l/

https://www.autostore.co.il/product/נוזל-שמשות-אושיין-פרש-sonax-5l/

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי מהדקי ניילון - הם רובם מתוכננים להיות חד פעמיים. 

קליפסים של טמבון באמת אפשר להשתמש באופן רב פעמי אבל גם אם נשברים וזה מוסך יבואן - בד"כ יש להם מחלקת פחחות וצבע ויש להם את כל הקליפסים הנדרשים בכדי להחליף כאלו שנשברו. 

גם אחרי שנה - קליפסים באזורים כאלה תופסים כמות לא קטנה של לכלוך ואבק - אני תמיד שותף אותם במים חמים אם הצלחתי להסיר בשלום. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משאבה עם רשת, בדגם ישן יותר של Ford

לא מסירים את הרשת אלא מגרדים את הלכלוך.

למה אי אפשר לרוקן את המיכל ולבדוק עם מצלמת נחש מה קורה שם ?

מצלמת נחש 129 שח

Ford_Windshield-water-Pump.jpg

• רעיון טוב! 3

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 54 דקות, מרק10 כתב:

יש לי בבית 3 משאבות לרכבים שונים ובאף אחד מהמשאבות אין פילטר.

ומה אתה בא להגיד בטענה הזו?

פורסם

ראשית תודה לכל העונים !!!

שנית , שלחתי מייל למרכז שירות פורד עבור הנהלת החברה כי מפריע לי שהואשמתי שגרמתי נזק. 

ממתין לתשובת החברה. 

אעדכן. 

• אהבתי 2
פורסם

עצה מאוד ידידותית - לפני שאתה "מתקשר" את המקרה הזה ואת פרטיו, אתה לא יודע איך זה יתפתח ולאן זה יקח אותך. תתמקד בעיקר בלכתוב עובדות, אך ורק עובדות ותימנע מהבאת רגשות אל הכתב. 

מבין שזה צורם לך ומעיק. 

תבדוק ברכז מי שטיפה של סונקס - על ההוראות במדבקה שלו אם יש כיתוב לכך שהשימוש במוצר הוא למומחה או לבעל מקצוע מורשה מטעמם.

תבדוק אם יש משהו בהוראות שימוש שיתכן ופספסת. 

בהצלחה - תבוא בגישה חיובית וברוח טובה - יש מעבר לאחריות גם דבר כזה שנקרא רצון טוב וגם בצד השני בסופו של דבר מדובר בבני אדם - איך שאתה ניגש אליהם יכול מאוד לשנות את איך שיתייחסו אליך. 

תתעד הכל ובמידה ואתה מוצא שלא היה דופי בהתנהלות שלך - חוזר לשורה הראשונה שכתבתי. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי איך הם הגיעו לחומר הזה של סונקס? אתה נידבת את המידע שהשתמשת בו? אם כן, היה להם קל מאוד להתלבש על זה.

• מעניין 1
פורסם
לפני 15 דקות, lanosforce כתב:

עצה מאוד ידידותית - לפני שאתה "מתקשר" את המקרה הזה ואת פרטיו, אתה לא יודע איך זה יתפתח ולאן זה יקח אותך. תתמקד בעיקר בלכתוב עובדות, אך ורק עובדות ותימנע מהבאת רגשות אל הכתב. 

מבין שזה צורם לך ומעיק. 

תבדוק ברכז מי שטיפה של סונקס - על ההוראות במדבקה שלו אם יש כיתוב לכך שהשימוש במוצר הוא למומחה או לבעל מקצוע מורשה מטעמם.

תבדוק אם יש משהו בהוראות שימוש שיתכן ופספסת. 

בהצלחה - תבוא בגישה חיובית וברוח טובה - יש מעבר לאחריות גם דבר כזה שנקרא רצון טוב וגם בצד השני בסופו של דבר מדובר בבני אדם - איך שאתה ניגש אליהם יכול מאוד לשנות את איך שיתייחסו אליך. 

תתעד הכל ובמידה ואתה מוצא שלא היה דופי בהתנהלות שלך - חוזר לשורה הראשונה שכתבתי. 

אני תמיד בגישה חיובית. עברתי את השלב הזה. יש לי אישור מחברת סונקס שניתן  להשתמש כנהג. ואפילו בספר רכב רשום שצריך. 

בעובדה היא שבמקביל כעת ובעבר אני משתמש באותו החומר ברכבים אחרים שלי ושל משפחתי ללא בעיה. 

הגישה החיובית והישרה צריכה להגיע גם מהמוסך המורשה. לא האשמות. 

יש לי גם לקסוס יד ראשונה. אין מה להשוות באיכות השרות. ! 

לפני 3 דקות, GOLF כתב:

לא הבנתי איך הם הגיעו לחומר הזה של סונקס? אתה נידבת את המידע שהשתמשת בו? אם כן, היה להם קל מאוד להתלבש על זה.

זה החומר שהשתמשתי. 

פורסם (נערך)

אני אישית לא יקנה פורד בחיים אחרי ששמעתי ממך שהז השירות שקיבלת… 

דבר שאני ממליץ לך לעשות להם שיימינג בכל רשת אפשרית פייסבוק אינסטגרם טיקטוק כל מה שבא ליד

שילמדו לקח

מספיק לקוח אחד שלא יקנה פורד בגלל השיימינג שלך כבר הם הפסידו הרבה יותר מלהחליף לך משאבת מים

עריכה אחרונה על ידי חגאי א
פורסם
לפני 12 שעות, חגאי א כתב:

דבר שאני ממליץ לך לעשות להם שיימינג בכל רשת אפשרית פייסבוק אינסטגרם טיקטוק כל מה שבא ליד

שילמדו לקח

מספיק לקוח אחד שלא יקנה פורד בגלל השיימינג שלך כבר הם הפסידו הרבה יותר מלהחליף לך משאבת מים

אחיטוב לשלוח מישהו למלחמה שלא עולה לך דבר ולא נותנת לו כלום.

אם ייתבעו אותו דיבה, אתה תשלם לו שכר טירחת עוכר דין?!

זה לא שאני חובב מוסכי יבואן (אני בכלל חושב שצריך לאסור על היבואן להחזיק מוסך) ואני בטח לא חושב שצריך לוותר להם, אבל התנהלות שקולה לוקחת התנהגות ילדותית באינטרנט.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 שעות, חגאי א כתב:

שילמדו לקח

סליחה על הציטוט של תגובה מעליי - אבל בשום פנים ואופן לא לבצע "שיימינג" באף גוף או אדם. 

זו דרך נהדרת! להגרר למשפט דיבה כאשר מדובר בתגובה בפורום ציבורי עם אלפי קוראים וגם התוכן שנכתב כאן מהווה ראייה משפטית ולא בכל מצב או לכל בקשה של פותח שרשור ניתן למחוק תכנים - וזה אומר, תחשבו לפני שאתם מגיבים בבקשה. 

תדאגו לקרוא פעמיים לפני שאתם כותבים פעם אחת. 

שיימינג זה דבר נורא - זה לא אמצעי להשגת מטרה ובמקרה כזה גם יכול להחשב כסחיטה\איום הרבה מעבר להלבנת פנים ברבים או דיבה. 

בבקשה תזכרו - גם אם אתם רואים בצד שנותן לכם שירות כ"חברה" - כגוף. 

בסופו של דבר אתם מדברים שם עם בני אדם. 

נציג שירות קם בבוקר - אדם מן השורה, שרוצה להתפרנס למחייתו ואולי אפילו רוצה לבצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר. 

אף אחד מאתנו לא יודע באמת באיזה יחס נתקל ואיך פנו אליו (אני לא טוען כאן כלום!!! לגבי פותח השרשור) ומה גרם לנקיטת עמדה מסויימת ומה הוביל למסקנה מסויימת. 

וחיוך (גם אם המחייך אינו דוגמן - ואני לא מדבר כאן על פותח השרשור חס וחלילה!) - יכול לשנות עולמות, לפעמים מה שנגמר בתוצאה א' יכול בעזרת שינוי התבטאות - להפוך למשהו אחר לגמרי. 

אם בחרתם כבר לכתוב על מקרה שקרה - בבקשה, הקפידו לכתוב רק עובדות, להתמקד רק באמת - ולהמנע מכל המיותר. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 3 שעות, lanosforce כתב:

סליחה על הציטוט של תגובה מעליי - אבל בשום פנים ואופן לא לבצע "שיימינג" באף גוף או אדם. 

זו דרך נהדרת! להגרר למשפט דיבה כאשר מדובר בתגובה בפורום ציבורי עם אלפי קוראים וגם התוכן שנכתב כאן מהווה ראייה משפטית ולא בכל מצב או לכל בקשה של פותח שרשור ניתן למחוק תכנים - וזה אומר, תחשבו לפני שאתם מגיבים בבקשה. 

תדאגו לקרוא פעמיים לפני שאתם כותבים פעם אחת. 

שיימינג זה דבר נורא - זה לא אמצעי להשגת מטרה ובמקרה כזה גם יכול להחשב כסחיטה\איום הרבה מעבר להלבנת פנים ברבים או דיבה. 

בבקשה תזכרו - גם אם אתם רואים בצד שנותן לכם שירות כ"חברה" - כגוף. 

בסופו של דבר אתם מדברים שם עם בני אדם. 

נציג שירות קם בבוקר - אדם מן השורה, שרוצה להתפרנס למחייתו ואולי אפילו רוצה לבצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר. 

אף אחד מאתנו לא יודע באמת באיזה יחס נתקל ואיך פנו אליו (אני לא טוען כאן כלום!!! לגבי פותח השרשור) ומה גרם לנקיטת עמדה מסויימת ומה הוביל למסקנה מסויימת. 

וחיוך (גם אם המחייך אינו דוגמן - ואני לא מדבר כאן על פותח השרשור חס וחלילה!) - יכול לשנות עולמות, לפעמים מה שנגמר בתוצאה א' יכול בעזרת שינוי התבטאות - להפוך למשהו אחר לגמרי. 

אם בחרתם כבר לכתוב על מקרה שקרה - בבקשה, הקפידו לכתוב רק עובדות, להתמקד רק באמת - ולהמנע מכל המיותר. 

פות"ש להבנתי מתנהל עניינית לגמרי. התקלקל לו חלק ברכב שנמצא באחריות והוא רוצה שיתקנו לו את זה. לא חושב שצריך להטיף לו מוסר איך לכתוב. 

והוא לא חייב לחייך לאף אחד כדי לקבל את מה שהתחיבו כלפיו כשהשקיע סכום מראש לא הגיוני ברכב חדש. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...