Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנו טוב. לא רצו לבטח.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, tinoki כתב:

מעניין. או שהחברה מטומטמת, או שמישהו לא הבין מישהו.

אפשר לומר על חברות ביטוח הרבה דברים, מטומטמות זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהן. מי שלא הבין זה אתה, ואני אסביר...

ברגע שחברת ביטוח רואה שכל נגיעה ברכב יכולה להוות כ-50% נזק (טוטאלוס), הכדאיות לבטח אפסית. מה שקורה זה ברכבים רגילים (יונדאי, קיאה) כשהם מתיישנים ומגיעים לסביבות ה-20 אלף או קצת פחות במחירון, כל נגיעה (טמבון עם פנס וכנף) מגיעה ליותר מחצי מעלות האוטו. ברכבים ישנים שהם רכבי יוקרה או מיוחדים, חברות הביטוח לא יבטחו גם אם המחירון הוא 40 אלף כי כל נגיעה שם יכולה לעלות יותר מערך האוטו. הסטטיסטיקה לא לטובתן. לפעמים גם בנזק נמוך יחסית חברת הביטוח יכולה לקנות ממך את האוטו במחירון ולגלגל אותו הלאה כדי לצמצם הפסדים.

בתאריך 24.8.2023 בשעה 14:59, Night Driver כתב:

מהערך שיכביד עליי אם האוטו ייגנב או יושמד.

בדיוק. סיכם את הכל.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בתאריך 26.8.2023 בשעה 00:02, aviaviavi כתב:

צריך לקחת בחשבון שהפסקת רצף מקיף היא כן פרמטר בקביעת עלות הביטוח.

כשחידשתי השנה כולם שאלו אם היה לי מקיף בשלוש שנים האחרונות.

כך שאם הפסקת המקיף היא לשנה ואז עוברים לרכב אחר שכן יבוטח במקיף אולי לא כדאי לרדת ל-ג' חד פעמית כדי לחסוך כמה מאות שקלים

אני דיי בטוח שזאת הטעייה. רוצים רצף ביטוחי, שזה אומר ביטוח חובה וצד ג מספיקים. כדי להקל על השיחה ולא להכנס לפרטים כאלה וכדי להכניס כזאת פנטזיה שחברות הביטוח מאוד ישמחו שתהיה נפוצה, אולי שאלו אותך בניסוח שגרם לך להבין את זה ככה.

ולגופו של שרשור, בהנחה שמדובר על רכב ממוצע ונהג ממוצע (לא נהג צעיר ולא מבוגר עם הנחות שההפרש בין צד ג למקיף יוצא קטן מאוד), אני מעביר את הקו ב35-40 אלף שקל. אבל כל אחד עם ההתנהלות הכלכלית שלו, מבחינתי הביטוח שלי זה הכסף שיש לי בבנק שאני חוסך, אני מבטח את עצמי עם החסכונות על האוטו, שיניים, מוצרי חשמל וכל שטות אחרת שהיא לא ביטוח חובה וצד ג' ומה שהמדינה מכריחה אותי לבטח במשכורת. רוב האנשים אם צריכים פתאום להוציא 35 אלף על אוטו חלופי אז ישר הולכים להלוואות וסיבוכים כלכליים נוראיים ולמי שמתעקש להתנהל ככה כנראה שצריך לזרוק כסף על מקיף להרבה יותר שנים. זה קצת מצחיק כי נגיד ההפרש הוא 1000 שקל, ב4-5 שנים כבר מימנתי לחברת ביטוח את העלות של תאונה ממוצעת, בלי לעשות תאונה בכלל. אז זה ממש מטופש לעשות ביטוח מקיף בגדול... זה ״הגיוני״ רק אם נוסעים על אוטו של 100+ אלף ורוצים לתקן בצורה שיכולים להגיע לעשרות אלפי שקלים לתאונה של פגוש ונספחים. או אם נוטים לעשות תאונות יותר מדי פעמים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...