Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גיר רציף בסוזוקי קרוסאובר 2016

מעבר לפיתרון נפתר ע"י סולל הדרך,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לאבא שלי גם. אותו רכב עם 60 אלף קילומטר. החליפו על חשבון היבואן. נסע איתו עוד מאה אלף עד שנימכר. רכב אמין אבל נוראי לדעתי. אין על צרפתיות בנוחות.

פורסם

אני משתמש באופן קבוע ב-M בירידות (נוסע באופן יומיומי בנחל גיבורים ופרויד) לצורך בלימת מנוע, אם כי לזכות התיבה הזו שהיא מספיק חכמה כדי לשמור על הילוך נמוך גם ביוזמתה (איך אני יודע: רואה מה ההילוך כאשר אני מעביר לידני).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, zvigolden כתב:

גם בחזור עברה חלק בלי כל מיני תרגילים שהייתי עושה , מצב M וכו'.

בקיצור , נראה שהגיר עכשו תקין וימים יגידו

הגיר תקין עד שהוא לא תקין

לי הלך ב 68 ק''מ. במוסך אמרו ואני מצטט "הגיר החדש הוא פצצת זמן, כל הגירים שלהם מובנים בתקלה וזה רק עניין של זמן עד שאתה חוזר לפה שוב" אני מבין מזה שאין תיקון תקלה.

עשיתי טרייד עם האוטו AS IS וברחתי

יש תביעה ייצוגית עכשיו נגד היבואן שלא מכיר או מכבד את האחריות 10 שנים שהיצרן נותן. מציע לך לעשות חיפוש ולהירשם

• פיתרון
פורסם

אני רק מנחש שחברות גדולות ומכובדות כמו סוזוקי ו/או Jatco לא חוזרים על אותה הטעות פעמים
כשמתגלים כשלים הנדסיים, לומדים אותם ופותרים אותם
לא פעם נתקלתי ב"דעה" של "מוסכניק מומחה" שלא ממש תאמה את המציאות שלא לומר הפגינה ידע הנדסי
ככה שעם כל הכבוד לדעתו המלומדת של המוסכניק... הייתי מתייחס אליה בחזקת "כבדהו וחשדהו"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מניח שסמנכ"ל ההנדסה של סוזוקי או ניסן או מיצובישי לא ממש שותפים לדעתך המנומקת
אחרת איך תסביר שיצרנים גדולים ומכובדים קושרים את עצמם ליצרן גירים כושל.

זה נכון שהיו להם דגמים לא מוצלחים, זה לא תקין אבל קרה לטובים ביותר, אפילו למנועי הבוצה של טויוטה. כמעט כל יצרן מוציא לפעמים מוצרים פח.
ועדיין עשרות אלפים של אוטלנדרים על הכבישים עם ג'טקו בלי בעיות... אז כנראה שהם לא כאלו גרועים.

תכלס, שיצרן כמו סוזוקי דופק על השולח של ג'טקו הוא מקבל אנליזות כשל ומספק פתרונות הנדסים
ככה זה עובד בעולמות האלו. זה לא שסוזוקי או ניסאן יסכימו לקבל גיר כושל ולא לעשות כלום בנידון.
ג'טקו חוזית לא רק משפרים ופותרים את בעיית השורש הם גם מחליפים על חשבונם את כל הגירים הדפוקים כי אחרת הם ישארו מובטלים

אז לצאת בהצהרות של "ג'טקו מייצרים גירים גרועים כבר איזה 30 שנה" או "הגיר החדש הוא פצצת זמן, כל הגירים שלהם מובנים בתקלה וזה רק עניין של זמן עד שאתה חוזר לפה שוב" הם לא יותר מדמגוגיה

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי 11 שנות ניסיון עם חברות אסיתיות גדולות. been there done that
פריירים הם לא ואני לא מכיר מנכ"ל של חברה גדולה שלא היה מביא את מנכ"ל ג'טקו אליו למשרד ותולה אותו מהביצים
כולל יפנים... נחמדים, נחמדים אבל כשצריך לתת בראש הם יודעים יופי לעשות את זה!

פורסם

היפנים יפנים.  אבל עובדה שהם קונים את הגירים הרציפים הלא אמינים בעליל של החברה הזאת. ניסאן פגעה קשות במוניטין שלה בגלל הגירים הרציפים הגרועים האלה. סוזוקי עוד תפסו את זה בזמן. 

פורסם

ניסן בכלל חטפה משני מקומות, גם גיר רציף בעייתי ומצד השני גם מנוע 1.2 בעייתי של רנו.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

אני מניח שסמנכ"ל ההנדסה של סוזוקי או ניסן או מיצובישי לא ממש שותפים לדעתך המנומקת
אחרת איך תסביר שיצרנים גדולים ומכובדים קושרים את עצמם ליצרן גירים כושל.

הכי פשוט - שיקולי עלות.

אין מה לחפש רחוק יותר (כמובן גם תאימות מכאנית תהייה ברוכה).

ו...מחכים (בדר"כ) שייצא מאחריות (אם אין הכרה בתקלה כרונית) - ובא לציון גואל / מיילל  (יבואן / בעל הרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה טועה.
אין מחיר לשם הטוב שנשרף!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 21.8.2023 בשעה 22:13, sperial כתב:

איך אני יודע: רואה מה ההילוך כאשר אני מעביר לידני

אז למה לעבור למצב ידני בכלל?

פורסם

בלימת מנוע. בכל זאת פרויד ורופין\נחל הגיבורים הם המסלולים היום יומיים שלי.

לזכות התיבה הזו שבדרך כלל היא מספיק חכמה לקבוע את ההילוך הנמוך בעצמה, אבל מספיקה איזו נגיעה קלה בגאז כדי לבטל זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...