Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה ערב אנשים יקרים ומאוהבי רכב אהובים

חשבתי ללכת להיות עצמאי ולפתוח עסק בתחום הדייטלינג, כיוון שאין לי שום רקע לתחום רציתי לשאול האם מישהו כאן מבין בתחום ויכול לספר לי האם כדאי מבחינת ריווחיות, משתלם או לא?

אם יש כמובן יותר ידע לתחום אני אשמח מאוד לשמוע :)

תודה רבה חברים יקרים אחלה לילה  

פורסם
בתאריך 13.8.2023 בשעה 22:30, SupiSuperB כתב:

אחלה ערב אנשים יקרים ומאוהבי רכב אהובים

חשבתי ללכת להיות עצמאי ולפתוח עסק בתחום הדייטלינג, כיוון שאין לי שום רקע לתחום רציתי לשאול האם מישהו כאן מבין בתחום ויכול לספר לי האם כדאי מבחינת ריווחיות, משתלם או לא?

אם יש כמובן יותר ידע לתחום אני אשמח מאוד לשמוע :)

תודה רבה חברים יקרים אחלה לילה  

לפתוח עסק בלי רקע בתחום ?

לא עדיף קודם כל ללמוד את התחום ולהגיע למצב שאתה מתמצא בו, ואז לפתוח עסק בתחום שאתה כבר מבין בו ?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם (נערך)

כמובן ללכת ללמוד את התחום כמובן גם לעשות אצל מישהו תקופה ע"מ להתנסות בעסק שחי וקיים, השאלה שלי האם שווה יהיה לי להפוך לעצמאי לאחר תקופה?
האם לעשות הסבת מקצוע למקצוע שמשתלם? 

לפני 14 שעות, GT-40 כתב:

מה אתה אוהב לעשות בתחום הזה?

בעיקרון אני אוהב מאוד את תחום הרכב, אני רוצה להיות מולטי תסקין בכל הקשור למכונה הזאת, גם אם זה אומר אחרי זה ללמוד פחחות וצבע מקצועית, ללמוד מכנית על הכלי בין תחום החשמל או מנועי בעירה 

אבל מכיוון שאין לי שום זיקה לתחום רציתי לדעת האם תחום הדייטלינג זאת התחלה טובה? האם היא רווחית מספיק להרחיב אופקים?

עריכה אחרונה על ידי SupiSuperB
  • אחראי פורום
פורסם

יש ללמוד ויש להתמקצע, אלו תהליכים של שנים. 

בחלקם אתה תהיה אחרון העובדים בשרשרת וייקחו המון זמן וקשיים עד שתלמד ותתקדם ובחלקם תוכל לעסוק רק אחרי שתלמד תעודה, כמו מכונאות או חשמל.

אתה בוודאי לא תריץ במקביל עסק, זה נידון לכישלון צורב מראש.

אולי תחום הדיטיילינג נראה לך פשטני יחסית כדי להתחיל בו, ואולי זה נכון ביחס למקצועות רכב אחרים, אבל מפה ללמוד אותו ועוד להיות עצמאי וריווחי (שזו תורה בפני עצמה), המרחק גדול.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...