Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S60 2019 או לבדוק רכבים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום
יש לי 3 ילדים קטנים וכרגע אני עם CX5 עם 3 מושבי בטיחות מאחורה (מרוצה מאוד מהרכב)
S60 הוא רכב שתמיד רציתי, למרות שנהגתי בו רק פעם אחת.
עכשיו אני חושב לקנות רכב שני, דגש על רחב מאחורה כדי להכניס 2 מושבי בטיחות ובוסטר (מאמין ש S60 תעמוד בזה אבל אבדוק לפני)
אז אני מסתכל על S60 2019 T4
2019 כי זאת השנה של הדגם החדש.

המחיר הוא סביב ה 150 אלף, ואני תוהה אם במחיר כזה לא עדיף כבר לבדוק רכב (רחב) חדש, במקום לקנות רכב "ישן".
מצד שני, אני מאמין שכמו במחשבים, טלפונים והרבה מוצרים אחרים, עדיף לקנות ישן איכותי מאשר חדש לא איכותי.

זאת שאלה פתוחה אבל אשמח לשמוע את דעתכם בכל זאת
תודה!

פורסם (נערך)

תלוי מה הכוונה שלך ל"איכותי ".

אם אתה מחפש גם אמינות גבוהה ותחזוקה לא יקרה,  מאזדה CX5 שלך עדיפה משמעותית, גם משומשת ב 150 אלף₪. או קיה ספורטאז' / יונדאי טוסון מנוע 2000, טויוטה ראב 4 היברידית.

וולוו S60 זאת קניה מהלב, מין הגשמת חלום ( חלום לא זול).

לדעתי, טלפונים/ מחשבים איכותיים לא דוגמה מקבילה לרכב פאר. 

אם בכל זאת תחליט להגשים חלום, תראה את המושב האחורי ב S60. הוא מחולק לטובת ישיבה נוחה לשני נוסעים לשתי כורסאות (כמעט כמו מקדימה ) ועוד מקום צר ביניהם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

2019 נחשב לרכב ישן?!

אצלינו בינתיים במשפחה מקרבה ראשונה יש 2 רכבים 2017, אחד 2019, ואחד 2020 כולם מרגישים ונוסעים כמו רכבים חדשים מהחברה.

רכב מתוחזק כמו שצריך יסע אפילו 10 שנים כחדש.

אני אישית הייתי מוכן לקנות רק לקסוס משומשת, ואם בטעות פוזל לכיוון אירופאיות בטח לא וולוו.

פורסם (נערך)

הs60 זה רכב פשוט מצוין, האופציות שתקנה ב150 ברכב חדש יהיו נחותות ממנו, אך כמובן יגיעו עם אחריות והיתרונות האחרים של רכב חדש.

השיקול כאן זה האם לקנות רכב חדש שעושה את העבודה בצורה פחות טובה אבל תהנה מאחריות ומרכב שלא היו בו לפניך, או רכב איכותי , מפנק, ושלצד זה כמובן צורך בדיקה יסודית מקדימה לקניה

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

אני ממליץ לגשת למוסך המרכזי של וולבו ולהתייעץ איתם. את עניין 3 ילדים מאחור תוכל לבדוק כשתלך לראות רכב שמוכרים ביד 2. לגבי רכב יוקרה - בוודאות ומנסיון אישי - גם רכב גרמני בן 5 ירגיש איכותי יותר מקיה יונדאי טויוטה.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...