Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה תלוש והזוי המשפט הזה?

<<< נמחקה הערה פוליטית, מה לא ברור בחוקי הפורום? >>>

אמנם זה נבחרת עד גיל 20, אבל וואו איזה הישג מטורף.

והדרך, חזרו מפיגור פעמיים והצליחו לנצח.

מדהים.

• אהבתי 1
פורסם

לא בא להוריד, אבל בשביל נבחרות חזקות זה לא טורניר רציני. הכוכבים הצעירים של אותן קבוצות משחקים כבר בבוגרים, ואחרים שטובים מאוד לא מקבלים שחרור מהקבוצות הפרטיות שלהם.

בקיצור, לרמה שלנו זה יפה מאוד! 😁

פורסם

בכמה מילים-הכדורגל בארץ חלש בגלל אך שהוא בנוי-מעמדות קשרים ואינטרסים ובגלל סטנדארט אימונים ותזונה 

אני למשל הלכתי לביתר גבעת זאב על האימון הראשון המאמן אומר לי-אמרת שאתה שוער לא-ושם אותי בשער בלי קשר ולא קרא לי עוד

אופי חיים בגלל בנו האוטיסט וביגלל שהחליט באיזה שהוא שלב לא ליסבול בשקט אלא לספר ולא ליסבול וביגלל שהוא מעביר את זה לשחקנים שלו כמו שרואים בטלויזיה הוא בונה להם מנטליות נושכת-

עד כמה נושכת? עד כדי שבחיים לא ראיתי בישראל כדורגל לא מתרגש ולא סופר כמו של הצעירים האלה וזה ההיסטורי פה 

זה לא איזה ישראל צרפת בונקר וישראל עקצה בגול שניים-זה כדורגל אמיתי והלוואי שימשיך כך

• תוכן חדש...