Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב :)

יש מצלמה שרוצה לרכוש מחו"ל שהערך הכולל שלה הוא 1400 דולר כולל משלוח העלות משלוח מחושבת במחיר.

החנות בארה"ב שולחת את המוצר עם UPS על כמה מיסים או דברים צפוים לי בעת הגעת המשלוח לארץ?

האם משלמים רק מע"מ או דברים נוספים שנדרש?

תודה

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה תשלם 17% מע"מ פלוס עוד סכום כלשהו בין כמה עשרות לכמה מאות שקלים עבור עמלות שקר כלשהן לUPS על שחרור מהמכס, חפש באתר שלהם מה הסכום המדויק.

וסתם מעניין, על איזה מצלמה מדובר? עד כמה שידוע לי מחירי ציוד צילום בארץ הם לרוב הוגנים וקרובים מאוד למחיר ארה"ב+מע"מ

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בדוק אם ניתן לרכוש אותה באמאזון (כאשר אמזון היא לפחות המשלח ורצוי גם המוכר).  אם כן - תקבל מחיר סופי ללא שום הפתעות.

פורסם

את המצלמה שלי קניתי באמאזון, המחיר בתשלום היה המחיר הסופי. זה נכון לעוד שורת הזמנות שביצעתי דרכם.

אצל אמאזון אין הפתעות בתנאי שאתה קונה ישירות ההם או fulfilled by Amazon. אם אתה קונה מסוחר שרק משתמש בפלטפורמה לפרסום וביצוע הזמנות צפה הפתעות מצד UPS.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, Michaelr כתב:

אתה תשלם 17% מע"מ פלוס עוד סכום כלשהו בין כמה עשרות לכמה מאות שקלים עבור עמלות שקר כלשהן לUPS על שחרור מהמכס, חפש באתר שלהם מה הסכום המדויק.

וסתם מעניין, על איזה מצלמה מדובר? עד כמה שידוע לי מחירי ציוד צילום בארץ הם לרוב הוגנים וקרובים מאוד למחיר ארה"ב+מע"מ

מדובר על fuji x100v המחיר מתחיל 7200 וקשה להשיג במלאי

לפני 5 שעות, dani666 כתב:

בדוק אם ניתן לרכוש אותה באמאזון (כאשר אמזון היא לפחות המשלח ורצוי גם המוכר).  אם כן - תקבל מחיר סופי ללא שום הפתעות.

לצערי באמזון המוכרים התשגעו על השכל המחיר שם למעלה מ2000 דולר על x100v

לפני 5 שעות, sperial כתב:

את המצלמה שלי קניתי באמאזון, המחיר בתשלום היה המחיר הסופי. זה נכון לעוד שורת הזמנות שביצעתי דרכם.

אצל אמאזון אין הפתעות בתנאי שאתה קונה ישירות ההם או fulfilled by Amazon. אם אתה קונה מסוחר שרק משתמש בפלטפורמה לפרסום וביצוע הזמנות צפה הפתעות מצד UPS.

כן הבעיה שהמחיר אצלהם מופקע במצלמה הזאת

פורסם (נערך)

הבעיה היא שהמצלמה חסרה במלאי. הסתכלתי באתר של B&H ושם הדגם הכסןף (הזול יותר) חסר במלאי, השחור הרבה מעל $2,000

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, sperial כתב:

הבעיה היא שהמצלמה חסרה במלאי. הסתכלתי באתר של B&H ושם הדגם הכסןף (הזול יותר) חסר במלאי, השחור הרבה מעל $2,000

כן אני יודע חסר שם במלאי מצאתי באתר adorama.com

אבל עכשיו אני שם לב שכתוב שזה לא במלאי או שטועה? פשוט בשיחה עם נציגה בצ'אט היא אמרה שניתן להזמין אז לא מבין

https://www.adorama.com/ifjx100vs.html

עריכה אחרונה על ידי renault5

פורסם

וגם שם היא בהמתנה לאספקה, ואין צפי.

כנראה שתאלץ להתאזר בסבלנות או לחפש מוצר אחר.

• אהבתי 1

פורסם

המצלמה קיבלה לאחרונה הייפ הרבה הרבה מעבר לפרופורציה סבירה, בסיוע 'צלמי' יוטיוב. 

לפחות בינתיים הייתי יורד מזה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, renault5 כתב:

מדובר על fuji x100v המחיר מתחיל 7200 וקשה להשיג במלאי

שזה קרוב לסכום הכולל עם מעמ,אגרות ועמלות.

פורסם

זה מחיר טיפשי. אפשר לקנות X Pro 2 ב-5500, בארץ, ונשאר מספיק כסף לעדשה מצויינת. או אפילו X Pro 3 באלף ש"ח פחות, בארץ, ולהוסיף לעדשה בסיסית (אבל היא בנויה לצלם לא דרך המסך) 

ואז אתה לא תקוע עם עדשה אחת. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

המצלמה קיבלה לאחרונה הייפ הרבה הרבה מעבר לפרופורציה סבירה, בסיוע 'צלמי' יוטיוב. 

לפחות בינתיים הייתי יורד מזה. 

כן אני יודע לצערי רציתי לקנות אותה עוד לפני כול העניין הזה אבל לא יצא לי והמחיר הכפיל את עצמו.

לפני שעתיים, shake כתב:

שזה קרוב לסכום הכולל עם מעמ,אגרות ועמלות.

יצא לי סביב ה6000 אלף כולל המיסים אני חושב שיהיה יותר משתלם לרכוש באילת אם כבר הבעיה שלא מגיע לשם.

פורסם

אם מדובר ברשתות יתכן שיהיה אפשר לבקש להעביר את המצלמה לאילת.

פורסם
לפני 50 דקות, sperial כתב:

אם מדובר ברשתות יתכן שיהיה אפשר לבקש להעביר את המצלמה לאילת.

באילת יש בעיה שאני כמעט ולא מגיע לאילת רק שם המחיר 6100

• תוכן חדש...