Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין הרכבים הבאים

ג'נסיס gv70  בנזין

ג'נסיס gv70 חשמלי

לקסוס RX 450h+  פלאג אין 

פחות מבין ברכבים

מה ההייתם בוחרים?

תודה מראש

פורסם

יש לך אפשרות להתקין עמדת טעינה פרטית? אם כן, התשובה ברורה מכיוון שתחסוך המון כסף על דלק. גם הנהיגה ברכב החשמלי שקטה ונעימה עם זמינות כוח מיידית, את זה לא תמצא ברכבים האחרים.

פורסם

ההפרש בין ה gv70 החשמלית לבנזין הוא 100 אלף שח. הרבה חיסכון לא יהיה שם ותלוי בקילומטראז' וכמה שנים מחזיקים את הרכב.

דווקא ללקסוס יש את ה rz שנותנת כמעט כל מה שה rx נותן בהרבה חיסכון.

פורסם

מה שהוא יחסוך בג'נסיס בדלק הוא יפסיד במכירה כי זה רכב עם שוק גרוע עד לא קיים.

הלקסוס תאבד פחות ערך והוא ימכור אותה בקלילות לעומת הג'נסיס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברור לקסוס,

בכלל אם מדובר על הrx450h החדשה, מדובר בקפיצת דרך, 

ובינתיים אין בוחן רכב שלא התלהב מהרכב הזה.

בנוסף סחירות ואמינות די מובטחים.

פורסם

נהגתי בשלושת הרכבים. הכי אהבתי את הג׳נסיס GV70  בנזין. פשוט אוטו טוב עם ביצועים מעולים ותא נוסעים איכותי ומאובזר. לדעתי מבין השלושה הוא הרכב הכי מוצלח. 

לקסוס RX450 הוא לא אוטו רע אבל קצת משעמם, מסך ענקי אבל ממשק מיושן, גם לוח המחוונים מרגיש קצת עתיק, יותר מדי טויוטה בשביל רכב במחיר כזה. אם בוחרים בו לדעתי ה-350 ברמת האבזור הגבוהה משתלם יותר. 

ג׳נסיס GV70 החשמלי לא נוח, התנהגות הכביש נחותה משל הבנזין, טווח הנסיעה בפועל הוא 340-380 ק״מ והמחיר גבוה בפער גדול מגרסת הבנזין. אם כבר ג׳נסיס חשמלי אז ה-GV60 עדיף או ה-G80 החשמלית שנוחה יותר, מתנהגת טוב יותר ויש לה טווח גדול יותר. 

פורסם

אני נהגתי בלקסוס

350h

450h+

500F

משעמם אפשר להגיד עד הדגם הישן, החדש ממש לא, רכב מאוד מהנה מנהיגה למרות הecvt,

הפלאגאין 450 הרבה יותר חזק מה350 ההיברידי, זה ממש מורגש, הספורט בכלל ליגה אחרת אבל הכי פחות נוח מבחינת הכסאות.

ומה שהפתיע אותי הוא כמה הוא חסכוני ביחס לרכב טאנק כזה.

אני הייתי הולך עליו, וממליץ נסיעת מבחן כדי להבין.

• תוכן חדש...