Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אם מישהו מנותק מהמציאות זה אתה. שיעור כלי הרכב המבוטחים בביטוח רכוש (מקיף או צד ג') ב-2019 היה 83%. תפחית מזה בעלי דו"ג שרבים מהם אינם מבטחים בביטוח רכוש, ותפחית כלי רכב מושבתים שאינם נוסעים אולם רישיונותיהם לא בוטלו, ותגיע לאחוזים הרבה יותר גבוהים בתחום הרכב הארבעה (ויותר) גלגלי. ואני חוזר ואומר - לא לבטח רכב לפחות בביטוח צד ג' זו טיפשות שאין כדוגמתה. נראה אותך משלם לעיריה אם תחליק ותפגע בעמוד תאורה או רמזור. מדובר בנזק של עשרות עד מאות אלפי שקלים שאף אחד לא יוותר לך על תשלומו.

אני חוזר ואומר - אם אינך מסוגל לעמוד בעלויות החזקת רכב אל תחזיק אותו. העדר ביטוח יכניס אותך לבורות עמוקים מאוד.

אתה לא עושה ביטוח צד ג' בשביל השוטר. אתה עושה אותו, קודם כל, בשביל עצמך. נניח שעמדת ברמזור ומישהו פגע בך מאחור. צליפת שוט קטנה  כזו שגורמת לך לפנות למיון. הביקור הזה במיון יעלה לך יותר מדמי ביטוח חובה לשנה. אם היו ברכב עוד 2 נוסעים? זה כבר דמי ביטוח ל-3 שנים (במינימום, אם רק צולמת ושוחררת). עכשיו תאר לך שאתה מעורב בתאונה ושובר רגל, מושבת חצי שנה. מי ישלם לבית החולים תמורת הניתוח (עשרות אלפי ש"ח)? מי ישלם תמורת טיפולי הפיזיותרפיה? מי ישלם לך את השכר לתקופה זו? כל אלה כלולים בביטוח החובה, ואני כבר לא מדבר על מצב שבו תפגע בהולך רגל או רוכב אופניים, (או מכת המדינה - רוכבי קורקינטים ואופניים חשמליים) - בקלות תדרש לשלם פיצויים בהיפקים של 6-7 ספרות.

ואגב הרעיון ההזוי לבטל את ביטוח החובה יום אחרי הטסט - חברת הביטוח לא תעשה זאת בלי שתמציא לה הוכחה שיש לך ביטוח אחר או שהרכב אינו בבעלותך.

מי מדבר על 2019? המצב השתנה בהרבה בשנה האחרונה

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא. תביא סטטיסטיקה רשמית. בלעדיה אלה דיבורים בעלמא.

כנראה שאתה מנסה לתרץ את ההתנהלות שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההשואה לביטוח דירה ההיא דבילית,

מחמת כל שהדירה ניחת וניהול הסיכונים אומר, שבכדי שהדירה תפגע זה אחוז נמוך מאוד בקצה האחוזון של הסטטיסטיקה,

משא"כ רכב כל יום כל היום יש תאונות, זה כבר משהו יותר בסטטיסטיקה,

ואני מתחבר לאלו שאין להם לשלם, אבל בדיוק כמו שאתה משלם דלק תבין שביטוח זה השמירה שלך.

וכמובן של הסובבים אותך.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

גם זה לא נכון. חפש את כל שרשורי הנזילות והאינסטלציה. מה גם שבדירה כל דליפת מים קטנה יכולה לגרום נזק בסדר גודל של ג'יפון חדש. ועוזרות מחליקות ושוברות רגליים, ואנשים עושים תאונות עם האופניים (וזה מכוסה בביטוח הדירה).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...