Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרידה מהאוקטביה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

רציתי לשתף בקצרה שמונה שנים עם אוקטביה 2011 1.2

שקניתי אותו זה היה הרכב הכי טוב מכל הבחינות שלפניו הייתי הרבה שנים יונדאי. זה היה קפיצת דרך רמה אחרת.

לגבי תקלות חודש אחרי הרכישה הלך מוח גיר הוחלף באחריות. לא קובע מזה כלום כי אין לי מושג איך הנהג לפני נהג ברכב.

אני מאוד שמרתי שלא יהיה החלפת הילוכים מיותרת ואצלי הלך מוח גיר אחרי שבע שנים. אבל תמיד התלבטתי אם להחליף שמן גיר  מעניין אם הייתי מחליף אולי לא היה נהרס המוח גיר והיה מחזיק עוד הרבה שנים.

ובשנה האחרונה התקלקל מנגנון חלון קדמי ימין. תיקון ב300 שקל.

ולפני חודש עברתי את הקו באדום בדלק והלך משאבת דלק וחיישן ליד המנוע לא זוכר מה זה.

אבל בתמורה הרכב נתן ועדיין נותן תמורה שווה 270000 ק"מ ומרגיש צעיר.

לשים חלקים מקוריים והאוטו ממשיך להתנהג כמו חדש.

בכיף הייתי מתחדש באוקטביה.

עברתי לקורולה הייבריד רק בגלל החסכון בדלק למרות שההפרש במחיר זה כמו ההפרש בעלות הדלק. אבל מדאיג אותי מה יהיה עם מחיר הדלק בעלייה מתמידה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

תודה על הסקירה

למען הדורות הבאים, תוכל לפרט בבקשה איך שמרת שלא תהיה החלפת הילוכים מיותרת?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 23 שעות, motior כתב:

תודה על הסקירה

למען הדורות הבאים, תוכל לפרט בבקשה איך שמרת שלא תהיה החלפת הילוכים מיותרת?

אני גם עושה את זה

יש לי ברכב מצב ספורט שכל מה שהוא עושה זה אומר למחשב למשוך הילוכים

פשוט משחק עם המצב ספורט בהתאם לנסיעה שלא יעלה הילוך שניה לפני שמאטים

(AL4 בן 23)

• מעניין 1
  • תוכן חדש...