Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, IsraCar כתב:

אחרי 2400 הודעות בפורום, אתה לא יודע להבדיל בין רצועת אביזרים לרצועת תיזמון מנוע. ?

אם לא טועים לא לומדים.

התקלה עברה לצילינדר 1

16782842466494389125407260944497.thumb.jpg.b9ba6aed02eb906e75d2f4d51e99ca28.jpg

מה עושים עכשיו?

זה המספר חלק שמופיע על הסליל הצתה

20230308_123546.thumb.jpg.120df775659292f7192877c586394894.jpg

אני מבין שאני צריך להחליף את הסליל הצתה?

יש לי בהיסטוריית טיפולים, שהרכב עבר החלפה של סליל הצתה ב2014 - בק"מ 254,500. לגבי מס' צילינדר - אין לי את המידע הזה.

או כמה סלילי הצתה הוחלפו באותו טיפול

המלצותיכם?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מעדכן: הוחלף סליל הצתה בתחליפי סיני ב170 שקל, נראה מה יהיה בנסיעות הבאות, אם תחזור התקלה. מקווה שלא תחזור

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ כי אני מתחיל להרגיש שהבעיה חוזרת וזה בגלל הבורג השחוק שאמור להחזיק את הקויל אבל כרגע מטייל על המנוע בעיקר..

מה הגודל של הבורג, כריכות וכו?

ואיפה קונים בורג כזה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אם ההברגה לא הרוסה לגמרי, שים לקוטייט על הבורג ותסגור. הלוקטייט ימנע מהבורג להסתובב וזה אולי יחזיק. הפתרון הזה טוב רק למקומות כמו הנ"ל, איפה שהבורג לא מחזיק שום עומס או משקל משמעותי.

פורסם
לפני שעתיים, tribel כתב:

תוציא בורג של קויל שכן וגש לחנות שמוכרת ברגים.

יותר סביר שההברגה במכסה שסתומים נשחקה ולא הבורג.

איפה יש בפתח תקווה/כפר סבא/הוד השרון/רעננה, חנות כזו מומלצת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 52 דקות, DareDevil כתב:

איפה יש בפתח תקווה/כפר סבא/הוד השרון/רעננה, חנות כזו מומלצת?

בכפ"ס יש את מ.נ.מ.

קומה ב' יש מח' ברגים.

בת"א יש מספר חנויות באזור רח' צ'לנוב.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...