Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלפתי חיישן maf לחיישן מקורי/תואם מקורי

הוחלף ללא סיבה מיוחדת חוץ מצריכת דלק גבוהה ומעצבנת והרגיש לי שזה היה קשור לחיישן

לא חשוב

קצת פחות מ200 ק"מ לאחר מכן ובערך כ10 ימים נדלקה מנורת מנועה על תערובת ענייה.

מרגע ההחלפה ועד המנורה וגם כשהיא נדלקה הרכב מתנהג רגיל לחלוטין ובצורה תקינה.

האם יש קשר או שזה צירוף מקרים?

החיישן הישן המקורי אצלי ביד וניתן להרכבה מחדש במקרה הצורך אבל זה מסקרן אותי.

תודה

פורסם

לא כתבת על איזה רכב מדובר

אולי דווקא החיישן החדש גרם לשינוי לרעה

החלפת ללא סיבה מיוחדת רק בגלל צריכת דלק גבוהה?
יש דברים שכדאי לבדוק לפני שמחליפים חיישן MAF ללא סיבה

למשל לחץ אוויר נמוך בצמיגים

בעיות הצתה / פלאגים

חיישן למבדה

ועוד ועוד

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, boli19 כתב:

לא כתבת על איזה רכב מדובר

אולי דווקא החיישן החדש גרם לשינוי לרעה

החלפת ללא סיבה מיוחדת רק בגלל צריכת דלק גבוהה?
יש דברים שכדאי לבדוק לפני שמחליפים חיישן MAF ללא סיבה

למשל לחץ אוויר נמוך בצמיגים

בעיות הצתה / פלאגים

חיישן למבדה

ועוד ועוד

התכוונתי ללא סיבה שקשורה לחיישן הישן עצמו, שאר הדברים שציינת תקינים לגמרי ובמחשב לא היו שום תקלות גם כן.. פשוט מוזר לי מאוד שחיישן כזה שאיך שהוא מורכב מיד אמור להסתנכן עם מחשב הרכב צריך לנסוע כמעט 200 ק"מ כדי להדליק תקלה בהנחה והוא הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי IhateMAZDA3BK
פורסם

דווקא הגיוני, גם ממיר קטליטי צריך לעשות נסיעה של בערך 150 ק"מ בחלק מהרכבים לפני שהוא מדווח על תקלה

המחשב לא תמיד מדווח על תקלה באופן מיידי, בטח לא בנושאים שלא קשורים לבטיחות הנסיעה.

לפעמים, כמו שקרה לי בעבר, המחשב דיווח על תקלה, לא תיקנתי ואחרי כמה ימים המחשב העלים את התקלה

כי החיישן הסתדר אחרי שניקיתי עם קצת ספריי מגעים וכו'.

אלה בסך הכל רכיבים אלקטרוניים, לפעמים המתח בהם משתנה מסיבות שונות והמחשב יכול לראות בהם כלא תקינים

עדיין לא כתבת באיזה רכב מדובר

אבל כנראה זה לא MAZDA3 BK :)

פורסם
לפני 46 דקות, boli19 כתב:

דווקא הגיוני, גם ממיר קטליטי צריך לעשות נסיעה של בערך 150 ק"מ בחלק מהרכבים לפני שהוא מדווח על תקלה

המחשב לא תמיד מדווח על תקלה באופן מיידי, בטח לא בנושאים שלא קשורים לבטיחות הנסיעה.

לפעמים, כמו שקרה לי בעבר, המחשב דיווח על תקלה, לא תיקנתי ואחרי כמה ימים המחשב העלים את התקלה

כי החיישן הסתדר אחרי שניקיתי עם קצת ספריי מגעים וכו'.

אלה בסך הכל רכיבים אלקטרוניים, לפעמים המתח בהם משתנה מסיבות שונות והמחשב יכול לראות בהם כלא תקינים

עדיין לא כתבת באיזה רכב מדובר

אבל כנראה זה לא MAZDA3 BK :)

מאזדה 3 BK חח בהחלט. מאכילה אותי מירורים .. אבל למזלי שמרתי את החיישן הישן, אולי אני ארכיב אותו שוב ואסע כמה ק"מ לראות אם התקלה חוזרת.. הייתה לי תקלה בחיישני החמצן פעמיים כבר, ככה שהכל יכול להיות, אבל סתם סיקרן אותי אם זה נשמע כמו צירוף מקרים רע או שזה החיישן באמת משום מה מחדיר יותר מדי אוויר....

• תוכן חדש...