Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, yuvalganim כתב:

אני צריך להוסיף 50 שקל על שטיפה ידנית? סיריוסלי?

למה זה כזה הזוי בעיניך? 

אני מציע לך שטיפה אוטומטית בחינם, או שטיפה ידנית בתוספת תשלום קטנה.

כמו שגם מציעים לך מיכל מלא בתוספת תשלום.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מכיוון שאם אני קונה רכב ב-150 אלף שקל, אני מצפה לקבל אותו מבריק וללא שריטות.

במידה והשטיפה האוטומטית עושה שריטות, יואיל היבואן לעשות ידנית או בשטיפה אוטומטית שלא שורטת.

האם כשאתה הולך למסעדה אתה מוסיף כסף כדי שהסכו"ם יהיה נקי?

• אהבתי 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אם אני הולך למסעדה אני לא נכנס לאיך ניקו את הסכום.

אם ארצה סכום שניקו אותו לא במכונה אלא ידנית - 🤷‍♂️ מה לעשות.

הרכב נקי, אנחנו לא ראינו עדיין עד כמה השריטות האלה רציניות. אם זה סתם סווירלים אז מה הבעיה? לרוב זה לא משנה - ואלה שכן, שישלמו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, Nakamichi כתב:

מה כוללים ה״טיפולים״ האלו?

כמו שראיתי בשירשור מקביל - בעיקר השחלת אלמנט

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

שמע, זה לא נראה יפה.

אבל יש לך נסיון עם רכבים. אמרת שאתה מחליף כל 3 שנים.

אז חשוב להיות חכם, לאו דווקא צודק.

בפעם הבאה, תגיד בפירוש משהו כזה:

"תמסרו לי ככה בנטוראל, ואני כבר אדאג לשטוף אותו בעצמי מיד אחרי קבלת האוטו".

אם כי מבחינת רמת שירות ויחס ללקוח אין ספק שהצדק איתך.

וכל מי שאמר לך דברים בסגנון:

"וותר, תשכח, סע ותהנה".

שהם יהיו וותרנים, כאשר הם יקבלו רכב חדש במצב כזה. 

(וזה כולל אותי לגבי מה שאמרתי לך בפיסקה הקודמת).

(*) אגב, שטיפה ידנית עם תוספת תשלום או בלי תוספת תשלום, אינה פיתרון מושלם. גם שם יכולים לפשל. לכן כדאי להעביר את נושא השטיפה הראשונה אילך.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 18 שעות, PinkDolphin כתב:

לגבי זה שהרכב לא הגיע במיפרט שלפי הוא הוזמן -- החוק מחייב שיוצמד מיפרט לחוזה רכישה של רכב חדש, והוא מחייב. כל היבואנים שאני מכיר מצמידים לחוזה את הברושורה המפורטת של הרכב, שמתארת _בדיוק_ איזה איבזור קיים באיזו רמת גימור. זה לא נתון לשיקול דעת של היבואן או היצרן. כאן יש לך אולי בעיה כי אתה לא המזמין המקורי, אבל במצב כזה הוא היה בהחלט יכול לדרוש פיצוי (לא ענקי, על פיצ׳רים קטנים שחסרים, אבל עדיין, וגם על כך שלא התריעו על העניין מראש).

ספר את זה לרוכשי טסלה שקיבלו בהפתעה רכבים ללא חיישני חנייה.

פורסם
לפני 4 שעות, yanivnu כתב:

לעיונכם חברים

20230108_100640.jpg

20230108_100817.jpg

20230108_100737.jpg

אני רואה יותר כתמי מים ואבק, מאשר swirling.

אולי אם תצלם את הרכב נקי, נוכל לחוות דעה...שבכל מקרה לא תעזור לך כל כך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לפני 18 שעות, PinkDolphin כתב:

לגבי זה שהרכב לא הגיע במיפרט שלפי הוא הוזמן -- החוק מחייב שיוצמד מיפרט לחוזה רכישה של רכב חדש, והוא מחייב. כל היבואנים שאני מכיר מצמידים לחוזה את הברושורה המפורטת של הרכב, שמתארת _בדיוק_ איזה איבזור קיים באיזו רמת גימור. זה לא נתון לשיקול דעת של היבואן או היצרן. כאן יש לך אולי בעיה כי אתה לא המזמין המקורי, אבל במצב כזה הוא היה בהחלט יכול לדרוש פיצוי (לא ענקי, על פיצ׳רים קטנים שחסרים, אבל עדיין, וגם על כך שלא התריעו על העניין מראש).

נו, כשמזמינים רכב מיונדאי, הם משאירים פתח "וכי במפרט הרכב ייתכנו שינויים קלים ולא מהותיים".

image.thumb.png.3f52d82e1ee2173f5904b7bab556f1f0.png

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני שעה, Boltik כתב:

ספר את זה לרוכשי טסלה שקיבלו בהפתעה רכבים ללא חיישני חנייה.

זה לא חדש שטסלה עוברת על החוק בארץ, ובאופן כללי מתייחסת ללקוחות כמו זבל בארה״ב (סיפקו ללקוחות גם מכוניות ללא שקעי USB, ללא הודעה מראש). גם תהליך הרכישה כאן, לפחות במקור, היה עבירה על החוק, כי היה ללא מיפרט מוצמד וללא התחייבות לתאריך אספקה (אני מניח שבינתיים הם שינו את התהליך כך שאין חוזה רכישה עד שהרכב לא בארץ, כמו יבואנים אחרים).
לגבי חיישני החניה, זו בכלל החלטה אידיאולוגית של מאסק, שחושב שאפשר לעשות הכל עם מצלמות רגילות, והבטיח שמתישהו בעתיד יתאפשר לקבל חיישני חניה תלויים בצילום בלבד (כמובן בלתי אפשרי, כי מצלמות רגילות לא עובדות בחושך מוחלט או ערפל).
בכל אופן, בארץ כבר יש לפחות תביעה ייצוגית אחת נגדם עוד מלפני שנה, כי סיפקו את המודל 3 תוצרת סין במקום את זה תוצרת ארה״ב, ובדגם הסיני יש פחות כריות אויר.

פורסם
לפני 19 שעות, yuvalganim כתב:

אם קניתי רכב ב- 150 אלף שקל, אני צריך להוסיף 50 שקל על שטיפה ידנית? סיריוסלי?

זה קצת ממרר את הטעם, אני מסכים אבל בגדול כע.
לדרוש את הרכב בלי סווירלים שהם תוצר של שטיפה אוטומטית זה כבר לבדוק ב3י3יות.

פורסם
לפני 52 דקות, ליפיגו כתב:

נו, כשמזמינים רכב מיונדאי, הם משאירים פתח "וכי במפרט הרכב ייתכנו שינויים קלים ולא מהותיים".

image.thumb.png.3f52d82e1ee2173f5904b7bab556f1f0.png

אני לא עו״ד, אבל לדברי עו״ד שיצא לי לדבר איתו ומנהל תביעה ייצוגית נגד טסלה, חוזה כזה לא חוקי אלא אם הוא מפרט מראש בדיוק איזה שינויים עלולים להיות, וגם אז בספק אם זה חוקי.
הפתרון של יבואנים אחרים היה, אם מסתבר שהיצרן אכן שינה מיפרט לאחר הזמנה ותשלום, לאפשר או שידרוג לרמת גימור שכוללת את המיפרט המקורי בהנחה משמעותית (אא״ט 15000 ש״ח לגבי אחד מדגמי סקודה), אם קיימת, או פיצוי משמעותי להסכים לקבל את הרכב ללא כל התכונות, או ביטול העיסקה בתוספת פיצוי משמעותי לרוכש.

לפני 19 שעות, yuvalganim כתב:

אם קניתי רכב ב- 150 אלף שקל, אני צריך להוסיף 50 שקל על שטיפה ידנית? סיריוסלי?

אם מדובר במשהו ש, נניח, ל-95% מהלקוחות לא משנה (לא אומר שזה המצב, וכמובן עוד לא ראינו צילומים עד כמה זה רציני), אז זה בהחלט סביר.
אם קניתי רכב ב-150000, אני צריך להוסיף 15 ש״ח לעץ ריח?

• תוכן חדש...