Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למדיח כלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עד עכשיו היה לנו מדיח צר של בוש בן יותר מעשור שעשה את עבודה.

בעקבות מעבר לדירה/מטבח חדש, אבקש המלצה למדיח כלים ברוחב רגיל/סטנדרטי,

חברה מומלצת במחיר סביר, ומה עליי לבדוק כשאני מחפש אחד חדש.

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

התשובה בגוף השאלה. בוש (או מותג אחר של BSH).

יש לי קונסטרוקטה בן 7 בערך. 0 תקלות עד כה (לא סופר הוצאת חרצנים מפתח המשאבה).

:turn-l:
פורסם

אנחנו קנינו את ה ComfortLift של AEG.

אין יותר קשר לחברה הגרמנית המהוללת ז"ל שנפחה את נשמתה וכיום היא מותג מדבקה של תאגיד אלקטרולוקס.

הבעיה איתו הוא שהוא מנקה ממש גרוע.

לפני זה היה לנו מדיח של Siemens שעבד ללא הפסקה במשך 9 שנים לפחות פעם ביום, בלי תקלות, תמיד על התוכנית הכי חסכונית ומקוצרת ועם העמסות לא אפשריות של כלים אחד על השני. ותמיד יצא נקי.

עם ה AEG כל הזמן יוצאים כלים לא נקיים, גם הפטנט של להרים את המגירה מראה שברירי ואנחנו מעדיפים לא להסתכן בשבירה של המנגנון של המגירה, גם די גימיק, לא באמת צריך את זה.

בקיצור, ממליץ מהנסיון ללכת על סימנס. יש גם את החברה האחות בוש שיש להם דגמים זהים.

פורסם

יש לנו בוש טורקי שעלה סביב 1500.

כבר שנתיים, עובד לפחות פעם ביום (לפעמים גם יותר)

האישה (ואני) מרוצה.

מנקה אחלה, שקט מאוד.

תאורתית יש לנו 5 שנות אחריות מהיבוא המקביל. לא יודע את טיבם בגלל שלמזלי לא יצא לי להתנסות.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...