Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבטת בין 205 לפיאסטה. על ה-205 שמעתי המון דברים טובים, אבל ראיתי המון ואף אחת לא היתה במצב טוב. על הפיאסטה אני לא ממש יודעת כי אני לא מכירה אף אחד שיש לו בשנתון הזה.

מה שחשוב לי זה רכב אמין ונוח לנסיעה עם תחזוקה זולה.

אשמח לתשובות... עוד שנייה מתייאשת.

פורסם

הכל תלוי מה חשוב לך. אמינות? הנאה? חיסכון בדלק?

המלצתי- פיאסטה

הנהיגה פחות מהנה אבל הרכב זריז, חסכוני ואמין

ב205 לא תמצאי אמינות...

פורסם

205 אוטו אמין . אם לבעיות פלסטיקה אתם קוראים "חוסר אמינות" מצבכם קשה.

לעניינינו אם את מחפשת אמינות נטו ואוטו חסכוני מאד שכימעט לא דורש טיפול מוקדם , לכי על פיאסטה

[שוב בהנחה שהרכב במצב טוב ]

כל רכב בין אם הוא גרמני או רוסי -במידה והוא טופל בידיים אוהבות אין שום סיבה שהוא יהווה בעיות ויכניס אתכם לסיחרור כלכלי של יישור קו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הייתה לי 205 פוראבר שנת 1995 - קניתי אותה חדשה מלובינסקי ונסעתי עליה 5 שנים.

הרכב זריז, יחסית מפואר (ח"ח, מזגן, נ"מ, מגנזיום וכו'), הרכב היה אמין ביותר ונסעתי עליו כ-220 אלף ק"מ ללא בעיות מיוחדות ואני נהג שנוסע מהר (140-150 קמ"ש) צריכת הדלק שלו טובה והוא מאוד מאוד נוח לכל הנוסעים ובייחוד לנהג.

כיום הרכב אצל אחותי והוא התיישן בצורה גרועה ביותר, כל הדשבורד שבור, המזגן התקלקל, למנוע הלך פקונג ראש, אך אחותי לא ידועה כמי שמבצעת תחזוקה בזמן.

הייתה לנו גם פיאסטה במשפחה (1.3 ידנית), הרכב פחות מהנה לנהיגה מהפיג'ו, כסאות לא נוחים ואבזור דל משמעותית.

המלצתי היא לנסות למצוא פיג'ו 205 פוראבר במצב טוב ככל האפשר, רכב שמור ללא קילומטראז רבים, יוכל לשמש אותך מספר שנים בהנאה רבה, תבדקי הייטב את הדשבורד שהוא נטול סדקים ושברים (עדיף רכב שלא הותקנה בו דיבורית).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
205 אוטו אמין . אם לבעיות פלסטיקה אתם קוראים "חוסר אמינות" מצבכם קשה.

לעניינינו אם את מחפשת אמינות נטו ואוטו חסכוני מאד שכימעט לא דורש טיפול מוקדם , לכי על פיאסטה

[שוב בהנחה שהרכב במצב טוב ]

כל רכב בין אם הוא גרמני או רוסי -במידה והוא טופל בידיים אוהבות אין שום סיבה שהוא יהווה בעיות ויכניס אתכם לסיחרור כלכלי של יישור קו.

תודה על התגובה. אני יודעת שהפיג'ו צרפתית, אבל מה הפיאסטה. זה לא ייצור אמריקאי זה בטוח.

פורסם

אגב, סתם רעיון שאולי לא חשבת עליו.

במחיר דומה לשני הרכבים שציינת ניתן לקנות רנו טווינגו.

מניסיון טוב אני מציע זאת, הרכב חסכוני ביותר, מאובזר ומפנק, המושבים נוחים לכולם, הרכב קטן מאוד חיצונית כך שניתן לחנות כמעט בכל חור אבל המרווח הפנימי שלו מכובד בהחלט ומשתווה לכל משפחתית ממוצעת באותו שנתון.

הרכב אמין ביותר במידה וטופל בידיים אוהבות והמנוע הוא זהה לרנו 5 ולרנו 9 שידועים בזה שהם מחזיקים מעמד מאות אלפי קילומטרים בלי בעיות מיותרות.

מומלץ בחום.

דן.

פורסם

לך תחפש מוסך שיסכים להיתעסק מתחת למכסה מנוע של הטוינגו..זה טירוף. מה גם לא לקנות את החצי גיר אוטומט . ככה האוטו עם מנוע של רנו 5 בכללי אותו טכנולוגיה . מה שכן הוא ממש סלון מבפנים , פשוט מרווח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נכון, המנוע של הטווינגו צפוף, אבל באמת שכל מוסכניק מוכן לעבוד עליו כי זה מנוע מאוד מוכר שהיה כבר בהרבה דגמי מכוניות שהיו עשרות שנים על הכביש.

חוץ מזה, דברים קטנים עושים לבד ודברים גדולים... מה לעשות זה מוסך אבל ככה זה עם כל רכב. ובכלל כשהרכב טופל בעברו טוב והוא במצב שמור אז זה לא כמו 205 ממוצעת- אני לא מבטל פגישות כל שבועיים כי הרכב לא מניע\מתחמם\מתפרק\משמיע רעשים

אה.. וחוץ מזה, סלון זו הגדרה מצויינת למה שהולך בפנים.

:)

דן.

• תוכן חדש...