Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה - הסוף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם היה פה כבר שירשור על זה, אבל הנה.

פורד מפסיקים את ייצור הפיאסטה. האמת עצוב.

עוד מסמר לארון קבורה של פורד אירופה לטובת עוד קרוסאוברים.

• אהבתי 1
  • מבאס 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרכב הראשון שלי היה פיאסטה C שנת 89 - זה כבר הדור השני. 

עושה רושם שהפומה הולכת להיות המחליפה שלה אם זיהיתי נכון את הפנסים בסוף הסרטון. 

כנראה שכבר מרכב בגודל הזה לא מוכר - מניח שאו שאנשים הולכים על קטגוריית מיני או שהם ישר מחפשים משהו קצת יותר מסופר מיני. אופנה וטרנדים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

געגועי לפיאסטה האדומה שלי דור ראשון מודל 78 היתה אצלי מ 1982 עד 1988. מנוע 1000 (997) .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

הרכב הראשון שלי היה פיאסטה C שנת 89 - זה כבר הדור השני. 

עושה רושם שהפומה הולכת להיות המחליפה שלה אם זיהיתי נכון את הפנסים בסוף הסרטון. 

כנראה שכבר מרכב בגודל הזה לא מוכר - מניח שאו שאנשים הולכים על קטגוריית מיני או שהם ישר מחפשים משהו קצת יותר מסופר מיני. אופנה וטרנדים. 

קרוסאובר מבוסס על מכלולים של סופר מיני, אבל עולה יותר - מתכון טוב לרווחיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נהגתי הרבה על פיאסטות של המשפחה - דור ראשון (1978) 957 סמ"ק ודור שני 1117 סמ"ק (1984). אהבתי. אבל אלה היו מכוניות 3 דלתות בגודל שכיום היו נחשבות מיני. אבל עם השנים והדורות הפיאסטה הפכה רכב יחסית נדיג בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסרטון ממש יפה.

הפיאסטה עדיין מוכרת לא מעט באירופה אבל הפומה עקף אותה והמקום שהיא מפנה על פס הייצור ישמש להרכבת קרוסאובר חשמלי קטן על בסיס פלטפורמת MEB של פולקסווגן.

• מעניין 1
פורסם

כבעלים של דור 3 מודל 90  בעברי מדגם S זה מבאס :( המון זכרונות.

למזלי אני מדי פעם נתקל בה ברמזור כי היא עברה לאספן פורדים ששיפץ אותה.

פורסם
לפני 3 שעות, Mike808 כתב:

המקום שהיא מפנה על פס הייצור ישמש להרכבת קרוסאובר חשמלי קטן על בסיס פלטפורמת MEB של פולקסווגן.

בדיוק. דופקים סרטון נוגע ללב, שממש אין מקום יותר לרכב סופר מיני, עלויות ייצור גדלות אין סוף תקינות חוסר צ'פים בלה בלה ולאט לאט בתת מודע של לקוחות יחדירו את הרצון להשקיע יותר, כי מה לעשות יותר משתלם להגביא אותו טיפה, מיני קרוסאובר נראה יותר גדול ואפשר למכור עם שולי רווח יותר גדולים....זה הכיוון של כל התעשיה של אוטומוטיב !

1027204283_FordBr.thumb.png.c068b1e19d740e7903d87fa4e61b2b4f.png

פורסם (נערך)

פיאסטה מארק 1 היא אחת המכוניות החביבות עליי ביותר.

מעולם לא נהגתי על אחת, אבל כבר כילד אהבתי את ה"מבט העצוב" של הג'נטים שלה.

בהרצליה לפני יותר מ15 שנה הייתה אחת חומה, 83, במצב חיצוני מושלם, שבימיי הראשונים בפורום אספנות חשבתי שאיתה אוכל להיכנס לעולם הזה, אך זה לא קרה.

כשדגם מיתולוגי מופסק לייצר זה יום עצוב לחובבי הרכב. 😔

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

נהגתי הרבה על פיאסטות של המשפחה - דור ראשון (1978) 957 סמ"ק ודור שני 1117 סמ"ק (1984). אהבתי. אבל אלה היו מכוניות 3 דלתות בגודל שכיום היו נחשבות מיני. אבל עם השנים והדורות הפיאסטה הפכה רכב יחסית נדיג בארץ.

התא מטען בפיאסטה שהיתה אצלי - דור 2 - גדול יותר מאלו של קטגוריית מיני - כל השאר, כן, מיני של היום. 

מכל הפיאסטות הדור שהכי אהבתי הוא הדור השלישי. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

לדור הראשון לא היה כיסוי/מגש לתא המטען ברמת הגימור שהייתה לי. היה רק לרמת הגימור גיהה, שהייתה אז אחת השאיפות שלי. הצלחתי בזמנו למצוא כזה כיסוי ואף החלפתי לצמיגים רחבים יותר. 

אבא שלי קנה לי בmother care בלונדון חגורות בטיחות  (אדומות) למושב האחורי על מנת לרתום את הילד. הוספתי לה זוג פנסי Hella על הפגוש הקידמי ונהגתי כשהם מכוסים.

לא היה אושר גדול מכך אז. 

image.png.2da9aaaf288bcf2b8ba581b7bdffdf7f.png זה היה דומה לזה image.png.1b4f518c27d16214c9c53c86df34626d.png

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

כשהכרתי את אישתי היתה לה פיאסטה 85 כחולה שצריך והיה רצוי לזרוק לים
הדבר הכמעט ראשון שעשיתי איתה היה להחליף לה את הרכב לדיהטסו שרייד ובזה תם עידן הלהיתקע על כביש החוץ בערב שבת...
זה באמת עצוב שדגם קלאסי מסיים את חייו ואני בטוח שהיו לו לא מעט מעריצים, אבל בתכלס, לפחות ממה שהגיע לארץ ברמות הגימור והמנועים זה היה רכב אפרורי למדי.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 6 שעות, zaf כתב:

לדור הראשון לא היה כיסוי/מגש לתא המטען ברמת הגימור שהייתה לי. היה רק לרמת הגימור גיהה, שהייתה אז אחת השאיפות שלי.

המוכר עבד עליך. בכל רמות הגימור היה מגש מ ABS אבל הוא היה נשבר לעמים.

בז׳ז׳ינה הי״ד שמרה על המגש שלה עד ליומה האחרון.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...