Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מעניין וחזק 60-80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים 

קצת רקע עלי, אני אוהב רכבים ולנהוג ובו זמנית חשובה לי גם החיצוניות וה׳פוזה׳ שזה חלק אינטגרלי מהעניין 

תרכב ראשון שלי היה סיאט לאון 2012 1.8 משופרת קלות ונהניתי ממנה מאוד 

כרגע אני נוהג כבר כשנה וחצי על מרצדס c300 2010, רכב מאוד מהנה מנוע 3 ליטר עם הנעה אחורית הרבה כיף הרבה פוזה כמו שאני אוהב ומאידך גם הרבה הוצאות דלק ביטוח וכו שאני מוכן לגמרי להתמודד איתן, בעיני שווה את זה

לאחרונה עלו בי מחשבות להחליף אותה בלי להוסיף יותר מדי כסף ואני מחפש רעיונות 

חשוב לי רכב חזק ומעניין וגם קצת שופוני חייב להיות חלק מהעניין 

מחפש רעיונות אשמח לעצות, שנתון פחות קריטי לי והתקציב הוא באזור ה 60-70 עם חריגה קלה ל80 בהנחה וזה באמת שווה את זה 

נתקלתי בפורש קאיין שנמכרות במחירים מאוד אטרקטיביים אבל מדאיג אותי שאין הרבה מוסכים שמתעסקים בהן ועלות החלפים שלא ידוע לי כל כך עד כמה זה יהיה יקר משמעותית מהמרצדס לכן כרגע אני לא בטוח לגביה 

אשמח לעצות או רעיונות חדשים 

תודה רבה 

פורסם

פורש זה יכאב בכיס,מאוד. 

מספיק ידפקו פנס+כסף ויהיה צריך משכנתא קטנה.

אבל זה גם לא שc300 זולה בתחזוקה...

אם רק ״פוזה״מעניין,במוו סדרה 5  שנת 2008 עם עדיפות ל2.5 אטמסופרית+עיטוף שחור+גאנט זהב oz.

יש לי בשכונה כזאת של ילד מתלהב,אבל הרכב נראה מיליון דולר. 

אם הc300 לא עושה צרות תשאר איתה. 

אולי עיטוף מדבקה+גאנטים חדשים. 

אבל אני חייב לשאול מה כל כך חשוב בשופוני ברכב בן 10-15?

דווקא האנשים שיושבים מאוד טוב נוהגים על קאמרי וכדומה בדרכ או על רכב יוקרה חדש.

רכב ישן שהיה בעבר יקר זה לא פוזה,זה סתם יקר. 

אם אתה פתוח לרעיון ונוסע לבד בדרכ מיאטה 2006-2008 אפשר למצוא ב80 היום,קשה אבל אפשר.(וקיים רק ידני)

תיהיה זולה מאוד לתחזוקה וחסכונית מאוד בדלק יחסית. 

ומאוד מהנה לנהיגה+רכב מיוחד על הכביש. 

והדבר הכי יפה,לא תפסיד שקל במכירה שלה עוד 3 שנים,כנראה יהיה עם רווח אפילו. 

בכסף שיעלה 4 צמיגים לפורש מתחזקים מיאטה 3 שנים.

פורסם
לפני 7 דקות, Ido12 כתב:

פורש זה יכאב בכיס,מאוד. 

מספיק ידפקו פנס+כסף ויהיה צריך משכנתא קטנה.

אבל זה גם לא שc300 זולה בתחזוקה...

אם רק ״פוזה״מעניין,במוו סדרה 5  שנת 2008 עם עדיפות ל2.5 אטמסופרית+עיטוף שחור+גאנט זהב oz.

יש לי בשכונה כזאת של ילד מתלהב,אבל הרכב נראה מיליון דולר. 

אם הc300 לא עושה צרות תשאר איתה. 

אולי עיטוף מדבקה+גאנטים חדשים. 

אבל אני חייב לשאול מה כל כך חשוב בשופוני ברכב בן 10-15?

דווקא האנשים שיושבים מאוד טוב נוהגים על קאמרי וכדומה בדרכ או על רכב יוקרה חדש.

רכב ישן שהיה בעבר יקר זה לא פוזה,זה סתם יקר. 

אם אתה פתוח לרעיון ונוסע לבד בדרכ מיאטה 2006-2008 אפשר למצוא ב80 היום,קשה אבל אפשר.(וקיים רק ידני)

תיהיה זולה מאוד לתחזוקה וחסכונית מאוד בדלק יחסית. 

ומאוד מהנה לנהיגה+רכב מיוחד על הכביש. 

והדבר הכי יפה,לא תפסיד שקל במכירה שלה עוד 3 שנים,כנראה יהיה עם רווח אפילו. 

בכסף שיעלה 4 צמיגים לפורש מתחזקים מיאטה 3 שנים.

תשמע מבחינתי חשוב לי מאוד הנראות של הרכב 

הלאון שהיתה לי שעלתה בסה״כ כמה עשרות אלפי שקלים (ועוד כמה שקלים לקוסמטיקה שיפורים וכו) היו עוצרים אותי כמעט בכל רמזור, המון תגובות ולבסוף מכרתי אותה הרבה מעל המחירון גם

העניין זה לא להראות או להתרברב בכסף זה לא קשור 

עם כמה שזה שטחי, אני אוהב רכבים שהם בולטים ומושכים את העין זה חלק מהכיף שלי אך עם זאת חשובה לי חווית הנהיגה לא פחות.

הבמו לטעמי עם כמה שהיא נראית טוב היא לא שדרוג מהמרצדס ואני לא עושה פה איזה שינוי גדול 

המיאטה לעומת זאת זה רעיון מאוד מעניין, אתמול ראיתי כמה וזה תפס לי את העין, עם זאת אני חושש שאני ארגיש שחסר לי כןח וזה משהו שקצת יבאס אותי 

כרגע אני בסדר עם המרצדס אבל התחשק לי קצת שינוי ואני בודק את השטח אם יש אופציות מעניינות, במידה ולא אני אשאר איתה כרגע 

הg37 והמוסטנג גם כמה אופציות שחשבתי עליהן אך קשה למצוא שמורות 

פורסם
לפני 23 דקות, Emin Bakshiyev כתב:

תשמע מבחינתי חשוב לי מאוד הנראות של הרכב 

הלאון שהיתה לי שעלתה בסה״כ כמה עשרות אלפי שקלים (ועוד כמה שקלים לקוסמטיקה שיפורים וכו) היו עוצרים אותי כמעט בכל רמזור, המון תגובות ולבסוף מכרתי אותה הרבה מעל המחירון גם

העניין זה לא להראות או להתרברב בכסף זה לא קשור 

עם כמה שזה שטחי, אני אוהב רכבים שהם בולטים ומושכים את העין זה חלק מהכיף שלי אך עם זאת חשובה לי חווית הנהיגה לא פחות.

הבמו לטעמי עם כמה שהיא נראית טוב היא לא שדרוג מהמרצדס ואני לא עושה פה איזה שינוי גדול 

המיאטה לעומת זאת זה רעיון מאוד מעניין, אתמול ראיתי כמה וזה תפס לי את העין, עם זאת אני חושש שאני ארגיש שחסר לי כןח וזה משהו שקצת יבאס אותי 

כרגע אני בסדר עם המרצדס אבל התחשק לי קצת שינוי ואני בודק את השטח אם יש אופציות מעניינות, במידה ולא אני אשאר איתה כרגע 

הg37 והמוסטנג גם כמה אופציות שחשבתי עליהן אך קשה למצוא שמורות 

או קי,בנוגע לנראות מכבד לגמרי אם זה להרגשה שלך ולא לסביבה,אז מובן לגמרי,לא הבנתי נכון. 

המיאטה רכב מדהים,בנוגע לכח מרצדס c63 אחרי ראן של 15 דק בנס הרים הייתי צריך לחכה לו שיגיע מעל 5 דקות,אין בעיה להוציא מהמיאטה קצב נהיגה שלא יבייש רכבי ספורט עם 500 סוסים בכבישים מעניינים.

ואני לא נחשבתי מהיר עם המיאטה,בקבוצה שטיילתי נחשבתי איטי. 

עוד לא מכיר נהג שהכח של המיאטה זה מה שמגביל אותו. 

ואם אתה רוצה קו ישר,לא בעיה בעתיד לשתול לה מנוע 2.5 עם קאמפשטים חמים+תוכנה והרכב יספק אותך גם ברמזור,וזה לא יקר במיוחד. 

אם ידני זה לא דיל ברייקר,לגמרי הייתי בודק שוקל... 

G37 גם אופציה מעולה לחובבי הכח והנראות.

גולייטה 1.7 גם רכב מעניין ועם אחיזה כביש פסיכית,הרבה מזלזלים בגוליטה אבל הרכב פשוט מכונת מלחמה.

יש הרבה אופציות מעניינות בתקציב הזה,פשוט כמו שאמרת מה זה אחזקה יקרה.

הרבה רכבים מעניינים...אבל מפורש הייתי יורד,ולא בגלל שהשם פורש ״מפחיד״פשוט זה יכל להיות בור שאי אפשר לצאת ממנו.

פורסם (נערך)

מה עם פולקסווגן שירוקו?

אולי רנו מגאן קופה ?

(מה שכן תעשה חיפוש על בעיות נפוצות)

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Lior_Django כתב:

מה עם פולקסווגן שירוקו?

אולי רנו מגאן קופה ?

מדברים פה על מרצדס, במוו, פורש ומיאטות, מה קשור מגאן קופה?

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
פורסם
לפני שעתיים, Lior_Django כתב:

מה עם פולקסווגן שירוקו?

אולי רנו מגאן קופה ?

שירוקו בהחלט היתה אופציה אז בזמנו לפני שהבאתי את הלאון אבל שמעתי לא להתקרב ל160 סוסים אלא רק ל122 ובגלל זה ירד לי 

כרגע מרגיש לי ירידה קצת ברמה אחרי המרצדס בכנות

רנו מגאן קופה בהחלט רכב מעניין אבל פחות הכיוון שאני חותר אליו 

לפני 5 שעות, Ido12 כתב:

או קי,בנוגע לנראות מכבד לגמרי אם זה להרגשה שלך ולא לסביבה,אז מובן לגמרי,לא הבנתי נכון. 

המיאטה רכב מדהים,בנוגע לכח מרצדס c63 אחרי ראן של 15 דק בנס הרים הייתי צריך לחכה לו שיגיע מעל 5 דקות,אין בעיה להוציא מהמיאטה קצב נהיגה שלא יבייש רכבי ספורט עם 500 סוסים בכבישים מעניינים.

ואני לא נחשבתי מהיר עם המיאטה,בקבוצה שטיילתי נחשבתי איטי. 

עוד לא מכיר נהג שהכח של המיאטה זה מה שמגביל אותו. 

ואם אתה רוצה קו ישר,לא בעיה בעתיד לשתול לה מנוע 2.5 עם קאמפשטים חמים+תוכנה והרכב יספק אותך גם ברמזור,וזה לא יקר במיוחד. 

אם ידני זה לא דיל ברייקר,לגמרי הייתי בודק שוקל... 

G37 גם אופציה מעולה לחובבי הכח והנראות.

גולייטה 1.7 גם רכב מעניין ועם אחיזה כביש פסיכית,הרבה מזלזלים בגוליטה אבל הרכב פשוט מכונת מלחמה.

יש הרבה אופציות מעניינות בתקציב הזה,פשוט כמו שאמרת מה זה אחזקה יקרה.

הרבה רכבים מעניינים...אבל מפורש הייתי יורד,ולא בגלל שהשם פורש ״מפחיד״פשוט זה יכל להיות בור שאי אפשר לצאת ממנו.

המיאטה בהחלט אופציה מעניינת אם אמצא אחת שמורה יחסית אני לגמרי אבדוק את העניין

גולייטה תלתן ירוק שמעתי הרבה סטיגמות שליליות כמו שאמרת על האלפא והרבה אנשים שהורידו אותי ממנה אז קצת מרתיע אותי 

אין לי בעיה עם אחזקה יקרה כל עוד זה לא משהו שהוא לא פרופורציונאלי, כרגע אני עם מרצדס ואני לגמרי יכול לעמוד בזה 

לגבי הפורש הבנתי, ירדתי ממנה, סתם היה נראה מפתה המחיר אבל במיוחד בשנתונים האלה זה יכול להיות באמת בור רציני 

כרגע המיאטה והg37 הן המתמודדות המובילות נחפש קצת 

יש דגמים של המיאטה שיותר מומלצים או כאלה שפחות ? 

לפני שעתיים, Froyne כתב:

האינפיניטי רכב מעולה, אבל עדיין תישאר עם צריכת דלק לא נמוכה.

תשמע צריכת הדלק פחות מדאיגה אותי אני רגיל לזה והשלמתי עם זה 

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה אין לי בעיה לזרוק עוד כמה שקלים על דלק לטובת ההנאה והסיפוק

פורסם

יש לשירוקו את הדגם של ה200 כוח סוס..

(רק תבדוק לפני על תקלות)

לפני 6 שעות, Sparrow420 כתב:

מדברים פה על מרצדס, במוו, פורש ומיאטות, מה קשור מגאן קופה?

רכבים מעניינים שתופסים את העין לדעתי.

עמך הסליחה 🙂

פורסם

מזהיר בנוגע לשירוקו עם ה160 שח,מנוע גרוע שגם שהוא חדש אי אפשר לסמוך עליו. 

ה1.4 עם ה122 סוסים תרגיש לך חלשה+התנהגות סתמית. 

השירוקו gts נחמדה,אבל סתם בזבוז. 

הרכבים שעלו פה הרבה יותר מעניינים מוואג עם מנוע מעניין. 

בנוגע למיאטה,nc זה מה שצריך לחפש,שנתונים 2006-2008.

תעשה סיבוב על המיאטה,או שרק תרצה מיאטה וכל רכב אחר לא תסתכל עליו יותר.או שתגעל ממנה. 

רכב עם כמות אופי ונשמה שאין באמצע ברכב הזה. 

צריכה דלק 1:9 בנסיעה נמרצת יחסית,אחזקה כל כך זולה שאפילו אם הולך מנוע זה 7+- עם עבודה,זה הדבר הכי יקר שיכל ללכת ברכב הזה(ואין סיבה שילך,המיאטה שלי שנמכרה עם 240k על השעון,מנוע מקורי ורכב שראה הרבה קו אדום ומסלולים בחייו הקודמים גם,ועדיין רכב פשוט מצויין ואמין ולא היית לי תקלה אחת)

צמיגים במידה זולה,ברקסים זולים,ירידת ערך אפסית,מפה המחירים כבר לא יורדים שנים.רק עולים. 

אגרת טסט נמוכה,ורכב סופר אמין,כנראה הרכב ספורט הכי אמין שיוצר אי פעם. 

הg37 תיהיה הרבה יותר חזקה מהמיאטה ברמזורים,אבל בדרכים מפותלות המיאטה תברח לה. 

האינפיטי מפנקת יותר+מרווחת יותר כמובן.

צריך לסוע פעם אחת במיאטה ולהבין מה מרגיש אליה.

בנוגע לגולייטה דווקא מדובר ברכב אמין,הבעיה זה שקלאצים הולכים פעם בכמה שנים ומערכת קירור עם נקודות חולשה,חוץ מזה היא אמינה. 

אבל התנהגות מדהימה,עד ליפני שנה לא חשבתי על אלפא כמותג מעניין בכלל. 

רק אחרי סיבוב בגולייטה ירדתי מההגה ואני יודע שיום אחד יהיה לי,או גוליה בכלל מדהימה,הבעיה שיקרה יותר.

זה רכבים של רגש כל הרכבים שנרשמו פה,צריך נסיעות מבחן. 

זה כמו לבחור אופנוע ספורטיבי בכתיבה,אי אפשר,רק לקבל כיוון. 

יכל להיות שהמיאטה תרגיש לך כמו צעצוע והאינפיטי תשנא את הגיר והמשקל שלה... 

ועוד דבר,שירוקו. זה סתם רכב. הדגם עם הסופר+טורבו(160 סוסים)גם שהמנוע הזה חדש הוא לא שורד. 

ובמחיר של הgts יש רכבים מעניינים יותר.

פורסם
לפני 8 שעות, Emin Bakshiyev כתב:

כרגע המיאטה והg37 הן המתמודדות המובילות

הסגנון שלהן מאוד שונה.

אחת ידנית, קטנה וקלה, רועשת ולא ממש חזקה. בקיצור - מכונית ספורט.

בעוד השניה אוטומטית, כבדה וחזקה, נוחה ומאובזרת. בקיצור - רכב מנהלים ספורטיבי.

לפני 4 שעות, Ido12 כתב:

הבעיה זה שקלאצים הולכים פעם בכמה שנים

עד 2014 (אאל"ט) היה גם ידני.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

מה לגבי קאדילק CTS ? או ATS? 

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=47&model=353,2369&price=-1-80000

כח לא יחסר לך, וגם מראה וניראות בהחלט ברמת המרצדס. 

מנועי GM פשוטים בדרך כלל לתחזוקה ומאד נפוצים בהרבה מדגמי GM השונים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

מה לגבי קאדילק CTS ? או ATS? 

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=47&model=353,2369&price=-1-80000

כח לא יחסר לך, וגם מראה וניראות בהחלט ברמת המרצדס. 

מנועי GM פשוטים בדרך כלל לתחזוקה ומאד נפוצים בהרבה מדגמי GM השונים.

הקאדילק ats מעניינת ונראית תמורה מעולה למחיר הנוח, אך מה שהרתיע אותי זה שאמרו לי לא מעט שזמינות החלקים של אמריקאיות בארץ היא די גרועה, אתה יודע משהו על זה ? 

מבחינת העלות תועלת היא בהחלט נראית כמו אחלה אופציה ואני יכול לעלות אפילו כמה שנתונים בתקציב 

לפני 8 שעות, Ido12 כתב:

מזהיר בנוגע לשירוקו עם ה160 שח,מנוע גרוע שגם שהוא חדש אי אפשר לסמוך עליו. 

ה1.4 עם ה122 סוסים תרגיש לך חלשה+התנהגות סתמית. 

השירוקו gts נחמדה,אבל סתם בזבוז. 

הרכבים שעלו פה הרבה יותר מעניינים מוואג עם מנוע מעניין. 

בנוגע למיאטה,nc זה מה שצריך לחפש,שנתונים 2006-2008.

תעשה סיבוב על המיאטה,או שרק תרצה מיאטה וכל רכב אחר לא תסתכל עליו יותר.או שתגעל ממנה. 

רכב עם כמות אופי ונשמה שאין באמצע ברכב הזה. 

צריכה דלק 1:9 בנסיעה נמרצת יחסית,אחזקה כל כך זולה שאפילו אם הולך מנוע זה 7+- עם עבודה,זה הדבר הכי יקר שיכל ללכת ברכב הזה(ואין סיבה שילך,המיאטה שלי שנמכרה עם 240k על השעון,מנוע מקורי ורכב שראה הרבה קו אדום ומסלולים בחייו הקודמים גם,ועדיין רכב פשוט מצויין ואמין ולא היית לי תקלה אחת)

צמיגים במידה זולה,ברקסים זולים,ירידת ערך אפסית,מפה המחירים כבר לא יורדים שנים.רק עולים. 

אגרת טסט נמוכה,ורכב סופר אמין,כנראה הרכב ספורט הכי אמין שיוצר אי פעם. 

הg37 תיהיה הרבה יותר חזקה מהמיאטה ברמזורים,אבל בדרכים מפותלות המיאטה תברח לה. 

האינפיטי מפנקת יותר+מרווחת יותר כמובן.

צריך לסוע פעם אחת במיאטה ולהבין מה מרגיש אליה.

בנוגע לגולייטה דווקא מדובר ברכב אמין,הבעיה זה שקלאצים הולכים פעם בכמה שנים ומערכת קירור עם נקודות חולשה,חוץ מזה היא אמינה. 

אבל התנהגות מדהימה,עד ליפני שנה לא חשבתי על אלפא כמותג מעניין בכלל. 

רק אחרי סיבוב בגולייטה ירדתי מההגה ואני יודע שיום אחד יהיה לי,או גוליה בכלל מדהימה,הבעיה שיקרה יותר.

זה רכבים של רגש כל הרכבים שנרשמו פה,צריך נסיעות מבחן. 

זה כמו לבחור אופנוע ספורטיבי בכתיבה,אי אפשר,רק לקבל כיוון. 

יכל להיות שהמיאטה תרגיש לך כמו צעצוע והאינפיטי תשנא את הגיר והמשקל שלה... 

ועוד דבר,שירוקו. זה סתם רכב. הדגם עם הסופר+טורבו(160 סוסים)גם שהמנוע הזה חדש הוא לא שורד. 

ובמחיר של הgts יש רכבים מעניינים יותר.

תודה רבה אני בהחלט אבדוק את העניין

שירוקו לא רלוונטית אבל המיאטה והאינפיניטי בהחלט אופציות מעניינות שאני אחקור יותר לעומק

מעריך מאוד את העזרה תודה רבה 

לפני 4 שעות, Froyne כתב:

הסגנון שלהן מאוד שונה.

אחת ידנית, קטנה וקלה, רועשת ולא ממש חזקה. בקיצור - מכונית ספורט.

בעוד השניה אוטומטית, כבדה וחזקה, נוחה ומאובזרת. בקיצור - רכב מנהלים ספורטיבי.

עד 2014 (אאל"ט) היה גם ידני.

כן מודע לעניין ולשוני ביניהן, האבזור פחות מעניין אותי, החווית נהיגה והנראות אלה פקטורים יותר קריטיים בעיני ושתי אלה עונות על שניהם. 

תודה רבה על העזרה 

פורסם

אני בעלים של איפיניטי G37 - אם נראות חשובה לך אז לטעמי גם אם הרכב יפה הוא לא בעל נראות יוצאת דופן ההיפך זהו ארב בעל נראות מטעית מן זאב בעור של כבש.

חבר העיר לי חצי בצחוק חצי ברצינות כשלראשונה ראה את הרכב שלי מה זה המאזדה 6 הזו שקנית..? יש מן האמת בהערה שלו - הרכב נראה בגדול כמו עוד כמה וכמה רכבי מנהלים/ סלון מהמזרח.

סתם כהצעה ממש מעניינת אם מתחבר למראה ולגודל - פיאט אבארט 500 - לטעמי נראות יפה ויוצאת דופן סאונד משגע וחווית נהיגה מובטחת גם מבטים של עוברי אורח.

תסע על אינפיניטי ואף אחד לט יעיף מבט שני על הרכב.

כן יש לה הרבה מאד יתרונות אחרים כוח, ניהוג (למרות שכבדה ורוכנת יתר על המידה בסיבוב) פאר נוחות ואמינות שאני מאד מתחבר אליהם.

• תוכן חדש...