Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מספר הרכב הפוגע לא מופיע בסרטון אז יש לו רק מספר טלפון ואולי שם פרטי צבע רכב. לא בטוח שהמשטרה מוסרת פרטים נוספים על בסיס זה בלבד, ואם מספר הטלפון על שם מישהו אחר אז בכלל.

אבל שווה לנסות...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא טוען שיש סרטון + הודאה מוקלטת. אם מספר הטלפון בהקלטה תואם את זה שבפתק זה אמור להספיק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, fatboy1340 כתב:

תגיש תלונה מסודרת בתחנת משטרה הקרובה לביתך. כולל מסירת כל הפרטים הידועים לך וצילומי הנזק. הם יוכלו למסור לך את פרטי הנהג .

ראוי לציין שאם גיל הרכב מעל שנתיים, החוק לא מחייב החלפת פנס שרוט בחדש, אלא מאפשר להסתפק בחליפי/ משומש

הרכב שנה ועשר
הפנס לא שבור, אבל שרוט - אפשר לדרוש חדש?  שריטה לא עמוקה אבל הרכב חדש, לא רוצה פנס שרוט.

לפני שעתיים, sperial כתב:

הוא טוען שיש סרטון + הודאה מוקלטת. אם מספר הטלפון בהקלטה תואם את זה שבפתק זה אמור להספיק.

יש סירטון, רואים את הרכב ומספר, יש הודאה בכתב ובטלפון. אבל אני לא יודע אם רכב שייך לנהג. לא מסר גם את זה.

עריכה אחרונה על ידי Yev Sh
פורסם
לפני 20 דקות, Yev Sh כתב:

בל אני לא יודע אם רכב שייך לנהג

זה לא משנה לך. המשטרה תמסור לך את פרטי בעל הרכב ומשם אתה יכול לתבוע אותו. אם הוא לא נהג, שיגיד מי.

אם בא לך, אתה יכול לתת לנהג הזדמנות אחרונה ולומר לו שאם לא ישלם או ימסור פרטי ביטוח, הצעד הבא שלך יהיה פניה למשטרה ותביעת בעל הרכב.

פורסם
לפני שעה, Yev Sh כתב:

הפנס לא שבור, אבל שרוט - אפשר לדרוש חדש?  שריטה לא עמוקה אבל הרכב חדש, לא רוצה פנס שרוט.

אין לך כל כך say בעניין הזה. צריך לקבוע האם הפנס מצריך החלפה או לא. השמאי משמש מעין שופט בעניין, הוא המחליט. כמובן שאתה יכול לדון בכך איתו. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 8.10.2022 בשעה 20:22, sperial כתב:

אין לך כל כך say בעניין הזה. צריך לקבוע האם הפנס מצריך החלפה או לא. השמאי משמש מעין שופט בעניין, הוא המחליט. כמובן שאתה יכול לדון בכך איתו. 

לא הבנתי, יש נזק לפנס -שריטה  - גם אם אני תובע את הביטוח שלו (אם יהיו לי פרטים) שמאי יכול להחליט שלא מחליפים ולא מתקנים??

פורסם

חובה להחזיר את המצב לקדמותו. אם זה בתיקו ןהקיים או החלפה, זו החלטה של השמאי.

ושמאים שונים יכולים לפסוק אחרת, כך שחשוב לקחת שמאי שלך.

פורסם (נערך)

אין שום אפשרות טכנית לתקן שריטה של פנס רק להחליף - כך אמר לי פחח.

עריכה אחרונה על ידי Yev Sh
  • תוכן חדש...