Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב 7 מקומות וכשידוע השוק קשה.

למכר שלי יש פיג'ו 5008 (שנת 2013 ) עם בעיה בטורבו ( משהו רעידות וכו..)  וגם מזגן לא עובד , למעט זה הרכב נוסע.

הוא מציע לי אוטו למכירה ב 3-4 אלף ושאני אעשה את התיקונים על חשבוני ( הוא קנה רכב אחר ורוצה להפטר ממנו...)

השאלה לאיזה עלויות תיקונים כאלה יכולים להגיע ? האם העסקה משתלמת ? או שמודבר ברכב בעייתי עם בור ללא תחתית ?

מה דעתכם ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא.

ושוב לא.

ועוד פעם לא.

ואם לא הייתי ברור עד עכשיו - אז לא.

(מעבר לבעיות שאתה יודע שיש לרכב, עשה חיפוש על THP156).

• רעיון טוב! 2
פורסם

לא. יש סיבה לכך שרכב 7 מקומות שנמצא רק 9 שנים על הכביש נמכר ב 3000 שקל, כאשר למשל רכב מקביל מיצובישי אוטלנדר מאותה שנה 7 מקומות נמכר ב 70 אלף שקל.

• רעיון טוב! 2

פורסם

אם יש לך כסף מיותר...

אשלח לך באישי פרטי חשבון בנק/ביט...😉

• אהבתי 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם (נערך)

ברור שלא,מוכן לחתום שיש שם בעיה רצינית במנוע.

הרכב הזה גם שהוא במצב תקין הוא בור בלי תחתית,אז לקנות עם בעיה ועוד במזגן גם רק אם אתה רוצה להתאבד.

מכרתי רכבים לחלקים בסכום יותר גבוה,המחיר הזה לא הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי miatanc
פורסם

לא הייתי ממהר כל כך לפסול. מה שכן ראוי לעשות הוא להעביר את הרכב לבדיקת מוסך רציני, אומרים ש"גבע" בתל אביב הוא כזה, לקבל אבחון והצעת מחיר. ונכון שיש סיפורים אינסוף על מכללי הנעה של האוטו הזה, אבל יש כאן למשל חבר שקנה DS5 עם הנעה זהה לחלוטין ופרט כאן עד לא מזמן את כל מה שעובר על האוטו, לא זוכר מנועים שנשפכים אחת לשבוע או קטסטרופות דומות. מדובר ברכב מאוד פרקטי, מרווח ונעים לנסיעה ולנהיגה במחיר מצחיק וגם לא ישן מדי. 

פורסם
לפני 16 שעות, Buki כתב:

מיצובישי אוטלנדר מאותה שנה 7 מקומות נמכר ב 70 אלף שקל.

אני מוכן להמר שהוא יגיע למחיר של האוטלנדר בתקופה שבה הוא יחזיק אותה..

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
בתאריך 30.9.2022 בשעה 08:53, רועי5 כתב:

לא הייתי ממהר כל כך לפסול.

מסכים עם רועי. כמה זמן אתה מתכוון להחזיק אותו? השוק היום מטורף, ומתישהו ירגע. הייתי אומר קח, כנס לגבע לבדיקה ב-500 ש"ח, ואז תחליט. אם אין אסון -- סדר מה שחייבים אבל חייבים, ולא שם דבר אחר שאין לו היבט בטיחותי. סע באוטו עד שיתפרק ובינתיים תהנה מרכב מרווח שמתאים לצרכיך. מה אתה כבר מסכן כאן, 3000 ש"ח?  

ואם הבדיקה יוצאת גרועה אז הפסדת כמה מאות ש"ח ושעתיים מהחיים אבל לפחות ניסית. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני שעתיים, Jack457 כתב:

הייתי אומר קח, כנס לגבע לבדיקה ב-500 ש"ח

גבע עושים את הבדיקה ללקוח כשירות ומניסיון שלי - ללא עלות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

אגב,

לפי מה שנאמר פה בפורום - היום אפשר להגיע עם המנוע הזה לאמינות סבירה, אז לא ברור לי כל התגובות האלה.

האם אפשר להביא מנוע 1.6 THP 156 לרמת אמינות סבירה?:

https://carsforum.co.il/topic/709464-האם-אפשר-להביא-מנוע-16-thp-156-לרמת-אמינות-סבירה/#comment-6400725

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם

איפה נאמר שאפשר להגיע לאמינות טובה עם המנוע 1.6 פרינס 156 כ"ס?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סבירה זה טובה בעיני, אבל תיקנתי.

אם הבנתי נכון רוב הבעיות נתנות לפתרון, בעזרת יישור קו ותחזוקה טובה.

נניח והוא צריך להשקיע אפילו 10,000 בתיקונים שייתנו לו שנה וחצי של נסועה, זה לא שווה את זה?

• תוכן חדש...