Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Michazzz כתב:

לדעתי הרכבים החשמליים הם זבל אחד גדול. אני מהמר על אמינות 0 אחרי שלוש שנים בישראל. ימים יגידו ואשמח לאכול את הכובע אבל הם מכוערים ואפילו את השם שלהם קשה להגות

הכוונה שלי היתה לרכבים הסינים ולא לחברות האחרות..

ט.ל.ח

• רעיון גרוע 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 20 שעות, aviaviavi כתב:

אתה כל כך גרופי של חשמליות שלא הבנת ותקפת את המשפט, חשמליות עושות מעט רעש על הכביש, מבחינת דציבלים..כי הן חשמליות

מעל 30 קמ"ש בערך רוב הרעש זה מהגלגלים

חשמליות בדרך כלל שוקלות יותר ועם רוחב צמיג יותר גדול אז הם מייצרות יותר רעש מרכב קטן וקל עם גלגלים רזים יחסית בנסיעה של 30+ קמש

במהירות נמוכה הם שקטות מאוד, כל כך שקטות שיש מדינות באירופה שמחייבות רכבים חשמליים לייצר רעש מלאכותי בנסיעה איטית

פורסם
לפני 10 שעות, דרורסססס כתב:

מה לגבי MAXUS לא מופיע ברשימת הרכבים🙄???.

פגשתי חבר עם מקסוס 

אוכל את הלב בגלל הטווח,  מקלל את הרגע שרכש את זה,  לא מגיע ל300 קילומטר 

וגם פעמיים בחצי השנה הרכב הושבת,  פעם אחת חודש וחצי ופעם אחת יומיים 

בחודש הזה הוא קיבל רכב רכב חילופי בנזין 

ועד שלא עשה באלגן מטורף בפייסבוק לא היה עם מי לדבר שם,  אחרי הפרסום בפייסבוק הוא קיבל חילופי עד לתיקון המלא 

גם בסיניים יש רמות,  זו כנראה לא גבוהה מידי 

נתון נוסף ששמתי לב זה תא מטען קטנטן.  

אנשים לא פריירים כנראה,  ולכן לא רואים אותם במכירות 

• מבאס 1
פורסם

תהיה בטוח שאם היצרנים האירופאים היו שולחים לפה רכבים חשמלים בצורה נורמלית, אז המכירות של הסיניות היו שוליות.

• רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...