Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמשתמע מכותרת הנושא, רכשתי את דגם ה-bissell spotclean pro 1558n משקם אלקטריק בדיוטי פריי ב-200$ ואני מעוניין להתחיל בניקוי סלון ורצפת הרכב ובהמשך גם את ספת הסלון שלי.

הגיע עם המכשיר גם בקבוקון קטן של Bissell.

מחיפוש שערכתי הבנתי שעדיף לרסס חומר באמצעות מרסס דחיסה, להבריש באמצעות מברגה וראש מבריש רך ואז לבצע את השאיבה בעזרת המכשיר.

רציתי לשאול האם יש טעם לרכוש רק חומרי ניקוי יעודיים של Bissell, ואם לא, האם יש למישהו המלצה לחומר APC שיעשה את העבודה.

בנוסף, אני לא בטוח עד כמה רכה צריכה להיות המברשת אותה אחבר למברגה על מנת לא לפגום בריפוד, אשמח לקבל המלצה/לינק לראש מבריש כזה.

ובאופן כללי אשמח לקבל טיפים לשימוש במכשיר.

תודה רבה.

פורסם

תתחדש,

המברשת בצבע לבן שמתחברת למברגה היא הכי רכה ואפשר לקנות מאליאקספרס או אמזון.

כל חומר ניקוי בדים עם קצף נמוך יהיה בסדר חשוב נמוך קצף שלא יסתום לך את המיכל איסוף.

אני לא שם חומר במיכל, רק מים פושרים, משתמש במרסס גינה עם חומר ניקוי מדולל במים, מרסס בנדיבות ואז משתמש במברשת, מנגב את האזור ואז עובר עם  המכונה ב 2 שלבים, קודם מרסס מים עם המכונה ושואב ואז מעבר שני בלי לרסס מים ורק לשאוב.

אפשר גם למהול חומר ניקוי במיכל, לרסס את החומר בעזרת המכונה, לכבות את המכונה, להבריש בעזרת הראש של המכונה ואז לשאוב מה שנשאר.

בסוף לבדוק שרוקנת את המים מהמכונה ולנקות טוב את המיכל איסוף.

• אהבתי 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 14.8.2022 בשעה 22:51, carHooked כתב:

תתחדש,

המברשת בצבע לבן שמתחברת למברגה היא הכי רכה ואפשר לקנות מאליאקספרס או אמזון.

כל חומר ניקוי בדים עם קצף נמוך יהיה בסדר חשוב נמוך קצף שלא יסתום לך את המיכל איסוף.

אני לא שם חומר במיכל, רק מים פושרים, משתמש במרסס גינה עם חומר ניקוי מדולל במים, מרסס בנדיבות ואז משתמש במברשת, מנגב את האזור ואז עובר עם  המכונה ב 2 שלבים, קודם מרסס מים עם המכונה ושואב ואז מעבר שני בלי לרסס מים ורק לשאוב.

אפשר גם למהול חומר ניקוי במיכל, לרסס את החומר בעזרת המכונה, לכבות את המכונה, להבריש בעזרת הראש של המכונה ואז לשאוב מה שנשאר.

בסוף לבדוק שרוקנת את המים מהמכונה ולנקות טוב את המיכל איסוף.

שימוש בapc לא מוציא את העניין מניקוי הריפודים? כוונתי היא שניקוי ריפודים אמור להתבצע עם חומר ייעודי שיודע להוציא/להציף לכלוך מבד(?)

ובכל אופן, יש המלצה לapc ספציפי?

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
פורסם
לפני 19 שעות, lolshimi11 כתב:

שימוש בapc לא מוציא את העניין מניקוי הריפודים? כוונתי היא שניקוי ריפודים אמור להתבצע עם חומר ייעודי שיודע להוציא/להציף לכלוך מבד(?)

ובכל אופן, יש המלצה לapc ספציפי?

חוץ מהחומר הייעודי של Bissell יצא לך לעבוד עם חומרים אחרים?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, lolshimi11 כתב:

חוץ מהחומר הייעודי של Bissell יצא לך לעבוד עם חומרים אחרים?

תקנה את 2 החומרים האלו:
https://www.vac.co.il/product/f1-אבקה-מסוג-פורמולה-90-להכנת-נוזל-לניקוי-שטיחים-וריפודים---1-קג 
https://www.vac.co.il/product/all-fiber-textile-rinse

עריכה: במקום פורמולה 90 אפשר לרכוש Karcher RM760.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם
לפני 11 דקות, Boltik כתב:

אתה יוצר תמיסה של 2 החומרים האלה?

פורסם
לפני 25 דקות, lolshimi11 כתב:

אתה יוצר תמיסה של 2 החומרים האלה?

לא. הראשון הוא חומר ניקוי. השני הוא מנטרל חומצי ומרכך.
קודם כל מנקים עם הראשון. אני גם מעדיף להישתמש באותה שיטה ש- @carHooked תיאר (מרסס נפרד, מברשת לבנה על המקדחה). בין ריסוס להברשה רצוי לתת לחומר לפעול ל-10-15 דקות. לאחר מכן חוזר על התהליך עם תמיסת מרכך. 

• תוכן חדש...