Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמרור עצור

amit1488
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שלא עוצרים בעצור מכעיס אתכם?

ומה עם כל החמורים שמחנים בתוך צומת תוך כדי חסימה מוחלטת של שדה הראיה?

אני גר בשכונה עם תנועה די ערה ורחובות קטנים (קרוב לעורק תחבורה ראשי של ארבעה ערים-תל אביב, רמת גן, בני ברק, ופתח תקווה- ניחשתם נכון- ז'בוטינסקי) ומול הבית שלי יש תמרור עצור עם תופעה דומה ויותר מזה? כל שדה הראיה חסום ע"י אותם החמורים שמחנים את רחביהם בתוך הצומת!!!

ומה קורה כאשר אני שוטף את האוטו על המדרכה ויש רק דרך אחת לרדת ממנה?

נכון מאוד:

בא הנהג הישראלי המצוי וחוסם את המדרכה (כבר נמעס לי להזכיר שהמקום מסומן באדום לבן)

כאילו כלום לא קרה ועוד מתעצבן מזה שמבקשים ממנו להזיז את האוטו. (איפה הגרר של העירייה בזמנים כאלה?)

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזה שאתה מעלה את הרכב על המדרכה לא פוטר אותך מדו"ח???

עד כמה שאני יודעת גם על זה מקבלים דוחות חניה ומביאים גרר במקומות רבים בארץ....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמרור עצור מוצב בד"כ במקומות המצדיקים התמרור הנ"ל (צומת מסוכנת, כניסה לכביש מהיר שבו אין נתיב השתלבות וכו'..) כך שלדעתי ממש אידיוטי לא לציית לתמרור. מה גם שבמידה ונתפסת, קח בחשבון שתאלץ להפרד מ500 ש"ח ותצבור 10 נקודות לרעתך.

יניב.

פורסם

במקרה הטוב הוא נפרד מ 500 ש"ח במקרה הרע הוא נפרד מהחיים...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא חושב שהדוחו"ת צריכים לקבל משקל כאן. הרי מה זה כסף? סתם חתיכות נייר ומתכת, שלא שוות כלום בסופו של דבר. החיים שלי, יותר חשובים מהחפצים הללו. אני חושב, שאנשים לא צריכים לעצור בתמרור, רק כדי לא לחטוף קנס (יש כאלה שחושבים כך). וזה מה שאנשים לא מבינים. "אז אוקיי, אני אשלם 500 שקל, ביג דיל..." וככה זה מתחיל...

לאן כולם ממהרים שהם לא עוצרים, העולם הרי לא חרב, אם מחכים עוד שניה שתיים...

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

אני יודע למה אף אחד לא עוצר בעצור...

כי לאף אחד לא איכפת מחיי אדם!!

תחשבו על זה שכל פעם שאתם עוברים בלי לוודא ב 100% שהצומת פנוייה - אתם רוצחים אופנוען בפוטנצייה.

ונהג חדש חביב - תגיד את זה להורים שלך.

ותשאל אותם איך הם ירגישו אם פעם הבאה שהם יעברו ב"עצור" הם ייכנסו בך בטעות...

אולי ככה הם ואחרים יבינו שחוקי התנועה, גם אם חלקם חסרי היגיון, עדיין נועדו כדי לשמור עלינו בחיים...

סורי על העצבים, אני רואה יותר מדי תאונות יום יום...

ואני תומך לחסל את מי שלא מציית ל"עצור".

אני אישית נוסע אחרי נהג כזה ונותן לו להרגיש את פנסי ה XENON שלי על אורות גבוהים.

אבל זה אני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ב-ד-י-ו-ק!

הכי טוב שתרגיל את עצמך לפעול ע"פ החוקים הקיימים, ככה אתה מרגיש טוב עם עצמך (אצלי זה כ"כ אובססיבי שבפעם הראשונה שלקחתי פנייה ולא הפעלתי איתות - בתום לב של ממש! הרגשתי חרא)

אבל העובדה שאתה מציית לחוקים לא אומרת שזה פוסל אותך מלהמשיך להזהר.

אפשר לתמצת את כל התופעה של אי העצירה בעצור, ואת ההודעה הנ"ל המשפט אחד ששמעתי לא מזמן -

"השגיאות של אתמול, הן ההרגלים של היום, והנורמות של מחר".

172

פורסם

אם תקראי את החוק הקשור בהעלאת רכב למדרכה תראי כמה פרצות חוקיות יש שם שבזכותן הרכב בטוח על המדרכה בדיוק כמו שהוא בטוח על הכביש ואף יותר (כל עוד יש הוכחה)

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

כל מה שאנשים אמרו פה הוא סבבה ונכון .

אבל לכו תגידו לנהג הישראלי המצוי והלחוץ כמו טמפון לעצור בכל עצור עצירה מלאה על הקו ולגלוש לאט ובטוח..

הנהג הישראלי יעדיף לקחת תסיכון בשביל להספיקליראות חדשות ב20:00 , לקחת תילדה מהגן או עוד כמה תירוצים לא מוצדקים.

שלא נדבר שיש לנהגים הישראלים בטחון מופרזיותר מידי... והם חושבים, איזה חושבים הם בטוחים, שהם יספיקו במהירות להגיע לצומת להסתכל לשתי הצדדים ולהאט או ליסוע במהירות

פורסם

אני לא תמיד עוצר בעצור. אני מתעצל לעמוד בדרישות החוק רק מפני שהן קיימות.

אני תמיד נותן זכות קדימה ואם אין שדה ראיה עוצר. אני לא סומך על התמרור שיגן עלי. אני נזהר בעצמי.

תהרוג אותי וזהו.

מצד שני כבר נצלתי מתאונות לא פעם כאשר הרכב שעומד (!) בעצור מתחיל לנסוע ולא נותן לי זכות קדימה ואני צריך לבלום/להתחמק.

אנשים נוהגים בטייס אוטומטי. הראש שלהם במקום אחר. 80% מהתאונות נובעות מסיבה אחת : חוסר תשומת לב.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

עמית

כשיש תמרור עצור אתה עוצר

כלומר לא זז

במילים אחרות עומד

או אם להדגיש את זה נוסע במהירות אפס קמ"ש

לא רוצה להיות בוטה, אבל על הז*** שלך מה נהגים אחרים חושבים.

אם משהו צופר לך וזה לא סכנת חיים, אלא כי הוא ממהר אז אל תתיחס

אליו גם אם הוא משתמש באורות וצועק.

תהיה אתה נהג זהיר (זה לא קללה) ותשאר בחיים.

חיים

פורסם

]אם תקראי את החוק הקשור בהעלאת רכב למדרכה תראי כמה פרצות חוקיות יש שם שבזכותן הרכב בטוח על המדרכה בדיוק כמו שהוא בטוח על הכביש ואף יותר (כל עוד יש הוכחה)

החוק היחידי שאני מכירה הוא , שברגע שרכב חונה על המדרכה הוא מקבל דו"ח.

ל'

• תוכן חדש...