Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב-62000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לעבור לרכב משפחתי, התקציב שלי הוא עד 62,000 ש"ח. 

עשיתי בדיקה בין מספר יצרניות מומלצות ובסוף הגעתי לכדי מספר מצומצם של דגמים. האם תוכלו להמליץ לי?

חשוב לי בטיחות גבוהה,נפח תא מטען גדול לעגלה(ואולי 2) אפשרות לבטל כרית אוויר וצריכת דלק טובה. 

הדגמים שאני הגעתי אליהם הם:

מאזדה 3, 2016,נפח מנוע 1500

טויוטה קורולה 2015,נפח מנוע 1600

קיה פורטה 2016,  נפח מנוע 1600

סובארו אימפרזה 2017, נפח מנוע 1600

סקודה ראפיד/פוולקסווגן ג׳טה/סיאט טולדו שנת 2017, 1400 טורבו(הג׳טה היא 1200 טורבו)- קצת מדאיג אותי הגיר הרובוטי.

הערה: אני לא אוהב דגמי "סטיישן"(לא כל כך יפים בעיניי)

תודה ענקיית למי שקרא עד עכשיו ולמי שרוצה לעזור :)

שבת שלום

פורסם

מבין הדגמים שציינת נראה לי שטויוטה והפורטה יהיו הכי שימושיות. למזדה תא מטען קטן יותר. לסוברו צריכת דלק גבוהה יחסית. אני גם לא אוהב את הרעיון של ה- DSG בדגמי VAG שהם כבר לא חדשים.
ממליץ בכל זאת לשקול סטיישן בשביל העגלה... אולי אוריס היברידית סטיישן תהיה מוצלחת מבחינתך, אם כי בתקציב הזה תוכל להשיג בעיקר יוצאות ליסינג שנים 2015-16 עם קילומטרז' גבוה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 18 שעות, motior כתב:

מבין הדגמים שציינת נראה לי שטויוטה והפורטה יהיו הכי שימושיות. למזדה תא מטען קטן יותר. לסוברו צריכת דלק גבוהה יחסית. אני גם לא אוהב את הרעיון של ה- DSG בדגמי VAG שהם כבר לא חדשים.
ממליץ בכל זאת לשקול סטיישן בשביל העגלה... אולי אוריס היברידית סטיישן תהיה מוצלחת מבחינתך, אם כי בתקציב הזה תוכל להשיג בעיקר יוצאות ליסינג שנים 2015-16 עם קילומטרז' גבוה.

תודה על התגובה. בהחלט נפגשתי עם טויוטה אוריס סטיישן אחת(או שתיים). קצת מדאיג אותי נושא ההיברידיות. בעיקר כי אני חושש שאצטרך להחליף סוללה שבעצמה עולה מעל 10 אלף לפי הבנתי(ואז הרכב יחרוג מהתקציב)

פורסם

ברכבי טויוטה יש אפשרות לבטח את הסוללה בעלות שנתית. שווה לבדוק את זה

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הארכת האחריות של טויוטה על הסוללה לא מתאימה לכל אחד, בעצם לרוב מי שנוסע ברכב היברידי היא לא מתאימה כי היא מוגבלת ל15 אלף קילומטר שנתי ורכבים עם עד 160 אלף קילומטר.

image.png.7c6b289c2d8e7e6fd8291272c6df2afe.png

פורסם

מוזר בשתי עמודים שונים באתר של טויוטה רשום שתי דברים שונים.

https://www.toyota.co.il/owners/maintenance/service-extension

פו רשום שזה עד 160 אלף קילומטר.

בקישור שאתה הבאת רשום שזה עד 210 אלף קילומטר ושרכב שלא נכלל ב30 אלף קילומטר אחרונים באחריות לא יוכל לרכוש הרחבת אחריות.

צריך באמת לבדוק את העניין.

פורסם

160,000 ו-10 שנים מתייחס להארכת אחריות כוללת על הרכב, ללא קשר לסוללה ההיברידית. אני יודע זאת בוודאות כי השנה בצעתי הארכת אחריות כזאת ליאריס 2013 שלי (לא היברידית).
הארכת אחריות לסוללה ההיברידית היא ללא הגבלת קילומטר כל עוד שומרים על רציפות האחריות.  ההגבלה של 210,000 ק"מ היא לרכב שלא נכלל בהארכת האחריות:

image.thumb.png.cf9deac9ce4ee12acb51bbcf71656d55.png

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...