Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נמצא לפני בחירת רכב ליסינג - עד היום עם קורולה היברידית. מבחינתי החוויה עם הרכב היא סבירה. רכב בינוני ומטה מבחינת נוחות נסיעה, תאוצות ביניים חלשות, מנוע רועש מאוד.

מבחינת האפשרויות הרלוונטיות - היברידי בעיקר עקב שיקולי שווי שימוש - 

יאריס קרוס היברידית

קונה היברידית - אני יודע ששתי אלה יותר קטנות מהבאות.

אלנטרה היברידית

קורולה סטיישן

נירו היבריד פלאג אין

מבחינת נוחות נסיעה, נוחות שימוש, בעיקר בנסיעות ארוכות מחוץ לעיר, ודינמיות בנהיגה - מה לדעתכם כדאי לבחור?

תודה מראש!

פורסם

הנירו לדעתי יהיה הזול יותר עקב הטבת שווי שימוש גבוה יותר בשל היותו פלאג אין.
אם אתה לא מתחבר לקורולה, אז הבחירה בעצם היא בין אלנטרה לנירו שחולקים אותה יחידת הנעה.
לך לאולם תצוגה, שב בשניהם ותרגיש למה אתה מתחבר.

פורסם

הנירו היא הבחירה המועדפת מכלל הרשימה עבורי (וגם בגלל שווי שימוש),החיסרון תא מטען סביר ותו לא.

תנסה לראות את הקונה ההיברדית, לא נסעתי בה אבל היה לי קונה טורבו (4X4) והרכב היה נחמד מאוד...

• תוכן חדש...