Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נשים לרגע בצד את סוגיית יתר המכלולים ונדבר על אמינות כללית.

תחילה חשבתי לרכוש יונדאי קונה שמרגיש לי רכב מדהים, אבל הבנתי שיש לו לא מעט בעיות בגיר ובמנוע (אין לי מושג מה הסיבה), מאידך, לא שמעתי תלונות מיוחדות על קיה סטוניק רובוטית טורבו.

האם הגיר הנ״ל והמנוע אמינים? האם הייתה רוויזיה מסויימת שתיקנה בעיות ותעזור לי להמנע מרכישת רכב לימוני?

אשמח לתשובות,

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

לא שמעתי על בעיות במנוע של הקונה. דיברו הרבה על הגיר שנוטה להתחמם בפקקים אם לא מתפעלים אותו כראוי (לדעתי אני לא אמור לחשוב יותר מדי בנהיגה ברכב עם גיר אוטומטי אבל נשאיר את זה בצד). הגיר בסטוניק גם הוא רובוטי כפול מצמדים אגב, כשמדובר בטורבו. משווקים את הסטוניק גם עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי פלנטרי, אול יתאים לך יותר אבל כמובן חלש בהתאם. הקונה רכב הרבה יותר מעניין לטעמי.

פורסם

עניתי לך בשרשור אחר שפתחת.

אם הסטוניק טורבו מומלץ? כן, אבל לא לכל אחד! טורבו וגיר רובוטי תמיד יהיו פחות אמינים מאטמוספרי ופלנטרי

האם צריך לדעת לנהוג על רובוטי? - כן... זינוק איטי ולא לזחול בפקקים. בקיצור מודעות, אבל לא משהו שצריך לפחד ממנו.
האם מי שמודע ומתפעל את הגיר נכון סובל מבעיית התחממות? - לי הוא מעולם לא התחמם או התקרב בכלל להתחמם (יש מד טמפ גיר) ועדיין אם הייתי גר באיזור ת"א לא הייתי קונה רובוטי, אז מאוד חשוב להבין את אופי הנסיעה שלך.

כמו שכתבתי לך, אני מאוד אוהב את הרכב.
הוא זריז, חסכוני, נראה טוב, מאובזר, סחיר ונחשב לאמין.

על הקונה והטוסון GT היו לא מעט תלונות בעניין הגיר, אולי כי המנוע חזק משמעותית, אולי כי הרכבים הנ"ל הם 4X4 מה שמייצר עוד עומס בזינוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה לכולם,

על סמך מכלול השיקולים ככל כנראה אלך על הסטוניק טורבו.

אהי לרוב לא עומד בפקקים ועם ניסיון עשיר בגיר רגיל, כך שאני נוהג ברכב אוטומאטי באותה הצורה.

האם יש מכון בדיקה מתאים באיזור רמת ישי/מגדל העמק שניתן לגשת אליו?

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תוכן חדש...