Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני צריך עזרה, בשבוע האחרון נכבה לי הרכב בזמן נסיעה,לקחתי אותו למוסך מורשה ונאמר לי בהתחלה שזה הטיימינג, ושזה יכול להגיע ל18k.

אני חייב לציין שאין לי הבנה רבה בתחום לא המכונאות וגם לא ממש מחירי עבודה אבל אפילו לי זה היה נשמע לא הגיוני, וגם שמדובר ברכב שקניתי יד 2 לפני כשנה אז יש לי קצת חורים לגבי היסטורית הטיפולים שלו.

לאחר אשקרה בדיקה הם מצאו שבוצע טיימינג לרכב והכל שם חדש והם אמרו שצריך לפתוח מנוע ושזה באמת יגיע למחירים האלה.

עכשיו לשאלה, דבר ראשון האם המחירים האלה הגיוניים?

אם הטיימינג באמת כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה וכמה העלויות של דבר כזה?

פורסם
לפני 7 שעות, lior134 כתב:

מורשה סובארו או מורשה כללי?
18  אלף לטיימינג זה משהו שאפילו מורשי סובארו לא לוקחים זה מגיע לאזור ה3-5 אלף אצלהם

זה מה שחשבתי, נשמע היה לי מוזר בעיקר בהתחשב בעובדה שממה שידעתי טיימינג זה דבר שעושים אחת לכמה שנים.

לפני 6 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

מה קורה אחי ההתנעה?

הרכב נוסע וסוחב רגיל?

חיישן maf מלוכלך יכול לגרום לכל מה שאתה מתאר. 

אחרי התנעה כן, נוסע בגדול רגיל אבל מדי פעם פשוט כבה.

מה זה חיישן mfa ואיך מטפלים בזה? אני באמת לא מבין בתחום הזה

לפני 3 שעות, Moshe c כתב:

היי, נשמע שאתה צריך לבקש המלצה למוסך אמין. תרשום מאיזה איזור אתה ותוכל לקבל המלצות. 

אני באזור במרכז, תל אביב/חולון 

פורסם

תנסה לעשות ניקוי מצערת בתור התחלה זה משהו שאתה יכול לבצע לבד
אחרי הניקוי תוציא את המינוס של המצבר לדקה ותחזיר
תפתח סוויץ תחכה דקה ואז תניע זה אמור לעשות לבד כיול מחדש

פורסם

חיישן maf מותקן על צינור יניקת האוויר במקום גלוי. שים לב שמנקים אותו מאבק עם לחץ אוויר נמוך כי אחרת יש סיכוי להרוס אותו. כמו כן לנקות מצערת היטב.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...