Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות

efistr70
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה הכי נכון לעשות במכירת רכב,

קונה מגיע עם צ'ק בנקאי על שמי, הוא מתעקש קודם לעשות עברת בעלות ולהבטיח שהכל תקין.

מבחינתי אני לא שקט כי עד היום עשיתי את הדברים בדיוק הפוך, קודם כסף לחשבוון ואחרי זה העברת בעלות.

האם יש טעם לבדוק את הצ'ק מול הבנק שלי?

האם צ'ק בנקאי יכול להיות לא תקין?

האם הבנק שלי יכול לוודא תקינות לפני הפקדתו? 

האם זה נכון להתעקש על כסף בחשבון ולאחר מיכן העברת בעלות?

לעזרתכם אודה.

פורסם

להתעקש לבצע קודם העברת הכסף. אף פעם לא לבצע העברת בעלות קודם קבלת הכסף. ברגע שביצעת קודם העברת בעלות אתה תלוי בחסדי הקונה (לרוב הקונה אמין אך מה קורה אם לא??)

פורסם

תלך אתו לבנק שלו להנפקת הצ'ק, ככה תראה שזה אמיתי והשם רשום נכון.

אח"כ אם הבעלות עוברת הוא מביא לך את הצ'ק. תחשוב גם על הצד שלו, אם יש מגבלה על הרכב להעברת בעלות והוא כבר העביר לך את הכסף?!

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 22 דקות, print כתב:

ברגע שביצעת קודם העברת בעלות אתה תלוי בחסדי הקונה (לרוב הקונה אמין אך מה קורה אם לא??)

ואם הקונה קודם נתן לך כסף אז הוא תלוי בחסדיך...

אם אתה המוכר- עדיף קודם לקבל את הכסף

אם אתה הקונה- עדיף קודם להעביר בעלות

בקיצור, תמיד יהיה צד אחד שיהיה בעמדה "נחותה" יותר. זה חלק מהעניין ועובדה שברוב המקרים זה מסתיים ב"נתתי לו אוטו וקיבלתי כסף ונפרדנו כידידים" ולא ב"העברתי את הרכב על שמו והוא ברח לי בלי לשלם".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הקונה ניראת אמינה ורצינית ואני אחד שנותן אמון באנשים,

אבל כשמדובר בכסף זה כבדהו וחשדהו.

תודה על העצות.

פורסם

לתת את הכסף לפני גם לא טוב כי יכול להתברר שהרכב חסום להעברת בעלות בגלל ריקול שלא בוצע או סיבה אחרת ואז העברת בעלות תדחה או העסקה מתבטלת, והכסף כבר שולם... 

אפשר להבין קונה שלא יסכים לסידור כזה. 

• תוכן חדש...