Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דה שבו חדשה (מודל 76)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם ב eBay :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2410161472&category=6183

למי שמאמין - יש לה רק 40 מייל....

עוד נתון מדהים : מהירות סופית 75 מי"ש (שזה 120 קמ"ש לערך)

כבעלים לשעבר של דיאן 6 וויזה קלאב שהיה בהן את אותו המנוע , אני קצת מפקפק בדווח אבל שיהיה.

נמרוד

פורסם

הספרות בספידומטר אינן בקו ישר - סימן לזאת שמישהו שיחק איתו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פורסם ב eBay :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2410161472&category=6183

כבעלים לשעבר של דיאן 6 וויזה קלאב שהיה בהן את אותו המנוע , אני קצת מפקפק בדווח אבל שיהיה.

נמרוד

לפחות לעניין המהירות הסופית , לאור נסיון עם רכב זהה , אפשר להאמין , ויותר.

זה אמנם קירב את המנוע באופן דרסטי לעולם שכולו טוב , אבל זה אפשרי.

פורסם

בתור בעלים של דהשבו 602 צ'ארלסטון, מודל 84, אני יכול לספר לך שזה אפשרי.

בריאות למנוע זה לא מוסיף, זה בטוח :-)

ד"א - הרכב למכירה.

068-669963

אמיר.

פורסם
פורסם ב eBay :

נמרוד

לדיאן ולויזה קלאב יש מנוע שונה במקצת.

בדיאן הנפח הוא 602 סמ"ק ואילו בקלאב 652 ויש מחשב שאחראי על ההצתה כך שההספק בויזה גבוה יותר.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

לדיאן ולויזה קלאב יש מנוע שונה במקצת.

בדיאן הנפח הוא 602 סמ"ק ואילו בקלאב 652 ויש מחשב שאחראי על ההצתה כך שההספק בויזה גבוה יותר.

כבר שכחתי את ההבדל המזערי הזה. בשנת 1985 הייתי באיטליה והבאתי משם מחשב לויזה ועוד כמה חלקים כי בארץ זה היה פשוט שחיטה.

למיטב ידיעתי ,המנוע עצמו הוא אותו מנוע בוקסר מקורר אויר , רק הראשים שונים. בכל מקרה הויזה לא הגיעה ל 120 גם בירידה של הקסטל :sleeping:

נמרוד

פורסם

בעבר היו לי דה שבו 1961 שהגיעה ל 70 קמ"ש בירידה, דיאן 6 1970 שהגיעה ל 110 קמ"ש, וויזה קלאב 1979 שהגיעה ל 130 קמ"ש. בשנת 1977 כשהיתה בבעלותי הדה שבו המיתולוגית, הייתי בגרמניה ונסעתי באוטובאן במהירות 120 קמ"ש עם אופל אסקונה ונדהמתי לראות דה שבו עוקפת אותי בגאווה... כמובן שאיפשרתי לה לעקוף...אז יש כאלה!

• תוכן חדש...