Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שנתי - סורנטו 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לטיפול 

מבקש הכוונה לדעת מה ואיך לעשות, ובעיקר מה לא לעשות, לפני שאני הולך לטפל, אצל מי שלא יהיה

קיה סורנטו 2018, כ55K ק"מ

אצלי פחות משנה אז יש לי היסטוריה של טיפול אחד בלבד שעשיתי, טיפול שגרתי + רפידות לזוג גלגלים

רמזים לבעיות שצריכות טיפול:

המנוע אוכל שמן, המדיד ירד ממקסימום למינימום תוך כ8 חודשים וכ10K ק"מ, אינני יודע להגדיר האם מדובר בבעיה, על פניו זה עומד בתקן הכתוב בספר הרכב..

בסיבוב מלא של ההגה אני שומע לפעמים רעש חיכוך כלשהו בגלגל קדמי שמאלי, מה כדאי לבדוק?

בשימוש משמעותי בבלמים - מתחילות רעידות בלחיצה על הברקס, מרגיש כמו עיוות צלחות חמות, זה הגיוני בצלחות מקוריות או שכדאי לבדוק האם הותקנו צלחות אחרות ונחותות (ואז תעלה התהיה למה החליפו צלחות בכ40K...)

2 צמיגים ספק יבשים, אשמח להמלצה על צמיג איכותי (235/60R18) המקורי הוא הנקוק, אני אוהב את מישלן (אבל מנסיוני יש להם נטיה להתייבש מהר מידי) אבל פתוח לאופציות נוספות

אני מעמיס על האוטו לעיתים קרובות, קראתי פעם שיש לרכבים גדולים וכבדים נטיה לצאת מכיול הפרונט וכדאי לעשות מידי פעם כיון פרונט, האם אכן כך?

מעבר לכך - כמובן טיפול שגרתי, שמן - פילטרים וכו'

שמן - קסטרול, מן הסתם, תקן A5 למיטב זכרוני

הרכב בן 4, האם כדאי להוסיף טיפול מונע כלשהו מעבר להמלצות היצרן הסטנדרטיות?

תודה

פורסם

לפני שאתה הולך לטפל כדאי להתלבש 🙃. ובקצת יותר רצינות, תבדוק בשגרת הטיפולים ובחשבוניות הקודמות מה נעשה ומה צריך לעשות. תוריד קצת את הראש באיזור של גלגל קדמי שמאלי, ותראה אם לא תקועה שם אבן, ניילון או משהו אחר. לא רואה סיבה לעשות משהו מעבר להמלצות היצרן.

• תוכן חדש...