Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OM2 - חוקית גם אסור להחנות בחנייה פרטית שהיא לא שלך.

התשובה שנתנו לך במוקד 100 לא נכונה.

לצערי לא פעם יושבים שמה כל מיני אנשים לא מאוד מקצועיים. במקרה כזה אני ממליץ לנתק. לחייג שוב ולקוות שתיפול על מישהו נורמלי יותר.

בלי קשר, הייתי כותב תלונה לפניות ציבור של המשטרה. מתי התקשרת ומה אמרו לך. הם יתייחסו לזה ואולי ירעננו נהלים שם.

הבעיה היא שהמשטרה יכולה רק להתקשר לבעל הרכב. זהו בערך.

אם זה רכב חברה או שהוא לא עונה. פה זה נגמר.

אם הרבה פעמים חונים לך בחנייה הפרטית, אז תלוי אם זה אותו אחד, או אנשים שונים - אם זה אנשים שונים - אז או שלא ברור שזאת חנייה פרטית. ושלט מאוד ברור מול העיניים יכול לעזור. או שפשוט אין חנייה באיזור ואנשים מנצלים את זה.

אם זה אותו בן אדם, אתה יכול לחפש מי השוטר הקהילתי בשכונה שלך ולבקש ממנו שיתערב.

במקרה השני אין ברירה פרט למחסום שתשים. יש מחסומים שהם עם שלט ודי פשוט להרים/להוריד אותם. סביר להניח שלא יתעסקו בלשבור לך את המחסום אלא יחנו אצל אחד השכנים.

• אהבתי 1
פורסם

לא ראיתי שכתבת בשום מקום שפנית לשכנים עצמם.

יש קבוצת ווצאפ? יש לוח מודעות?

תרשום לכולם שימו לב חניה מספר 3 שמורה לדירה מס' 7. אסור להחנות שם

תחפש את הבנאדם ותגיד לו החניה שלנו

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, Nakamichi כתב:

הבעיה היא שהמשטרה יכולה רק להתקשר לבעל הרכב. זהו בערך.

אם זה רכב חברה או שהוא לא עונה. פה זה נגמר.

לי יצא להתלונן פעם אחת מול מוקד 100 - אחרי שלא הצליחו להשיג את בעלת הרכב, הגיעה ניידת שגם נתנה דו"ח לבעלת הרכב.

זה כנראה תלוי בעומס באותו יום ובתפקוד המשטרה באותו איזור (אני גר באיזור מודיעין).

• אהבתי 2
פורסם

זה מעניין, כי ממה שידוע לי על חנייה בחנייה פרטית לא ניתן דו"ח - כי זאת עבירה "פלילית". אז אתה הולך להתלונן במשטרה ואזסוגרים את התיק כי זה לא מעניין אף אחד.

אם החוק בנשוא התשנה זה מאוד משמח.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 37 דקות, Nakamichi כתב:

זה מעניין, כי ממה שידוע לי על חנייה בחנייה פרטית לא ניתן דו"ח - כי זאת עבירה "פלילית". אז אתה הולך להתלונן במשטרה ואזסוגרים את התיק כי זה לא מעניין אף אחד.

אם החוק בנשוא התשנה זה מאוד משמח.

האמת שאני לא יודע על איזה סעיף הדו"ח - אני רק יודע בוודאות שניתן דו"ח על ידי משטרת ישראל.

פורסם
לפני 58 דקות, bobi כתב:

לא הבנתי למה להתעסק עם זה בכלל. 

שים מחסום כזה וזהו נגמר הסיפור.

המחסום החשמלי שעובד עם שלט דיי מעפן, חבר החליף כבר 2 כאלו תוך שבוע שבועיים נהגים שוברים אותו תוך כדי שמחנים לך בחניה ועושים עליו רוורס.
המכני עם המנעול יותר טוב רק שצריך להתעסק עם להרכיב ולהרים אותו כל פעם שיוצאים מהחניה מה שקצת חופר.

פורסם

בינתיים נראה שחטפו את פות"ש, או שהשבת עוד לא יצאה אצלו. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 20.3.2022 בשעה 12:10, עדי-אל כתב:

לא ראיתי שכתבת בשום מקום שפנית לשכנים עצמם.

יש קבוצת ווצאפ? יש לוח מודעות?

תרשום לכולם שימו לב חניה מספר 3 שמורה לדירה מס' 7. אסור להחנות שם

תחפש את הבנאדם ותגיד לו החניה שלנו

נכון מאוד 

לפעמים ישר נגשים לפאן הפלילי משטרה תביעה ..

ושוכחים לנסות לדבר עם הבנאדם 

אפשר אגב להניח לו פתק עם בקשה נינוחה נא לא לחנות כאן חנייה פרטית 

פורסם
לפני 3 דקות, ידני כתב:

לפעמים ישר נגשים לפאן הפלילי משטרה תביעה ..

אני פניתי למשטרה כי היה מדובר בדבר חריג - איזור של בתים פרטיים עם חניה פרטית וחניה ברחוב. בעלת הרכב חנתה בחניה הפרטית שלנו בבוקר למרות שברחוב היו חניות פנויות. כך שמבחינתי זה היה נראה כמו בדיקת עירנות/הימצאות של בעלי הבית לפני פריצה אליו - פניה למשטרה (וכמובן היענות שלה) מראה שיש עירנות על סביבות הבית כנגד פריצות.

כאשר יש חסימות של חניות (בזמן חגים/כשמארחים) - לרוב זה בתיאום מראש בין השכנים.

פורסם
לפני 3 דקות, Nakamichi כתב:

לא על מקרה שרכב מחנה לך בחנייה

תלוי בפרשנות, יש שם ניסוחים שלפיהם ניתן להחיל זאת גם על תפיסת מקום חניה פרטי.

ניתן לטעון שחניה במקום פרטי היא בניגוד להסדרי התנועה והחניה ושהאכיפה חלה גם על מקרה זה. אם כי הכתבה אכן מתמקדת בחסימות, ואולי אינה מדייקת.

• תוכן חדש...