Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פג'רו 2003.

כרגע מותקן רק רדיו דיסק + עכשיו אני מתקין מגבר HELIX SPXL 160 AMP CLASS D לצורך סאבוופר

ראיתי שאני צריך בשבילו כבלים 2AWG 

השאלה לגבי הפג'רו שאני חושב שיש לו מערכת חשמלית חזקה האם אני צריך לשפר משהו? עוד מצבר חיזוק אלטרנטור ?

והאם הרכב יצרוך יותר דלק בהרבה בגלל המגבר?

תודה

פורסם

שלום רב 

לדעתי אתה צריך לבדוק קודם כל כמה הספק ירוץ דרך המגבר (וואט).

ואז תוכל לדעת אם תצטרך לשפר את מערכת החשמל.

חשבתי גם פעם לקנות מגבר מהחברה הזאת אבל לא המליצו לי בגלל שהוא לא מספק באמת את הכוח שהוא מציין.

ברגע שאתה מתקרב לאזור ה900 וואט עדיף לשפר את מערכת החשמל ברכב.

ושתדע שמדבר הוא לא 100 אחוז יעיל, מה שאומר שאם הוא מייצר 100 וואט אז הוא יצרוך באזור ה120 מהמערכת חשמל.

תקרא עליו קצת ותדע כמה היעילות שלו גבוהה.

פורסם (נערך)

רשום 160 אמפר אני מתכנן להפעיל אותו בערך ל1400 וואט...

מה לשפר? 3 גדולים מספיק?

התקנתי כבר ובשירי באס חזקים מאוד יש בלימות מנוע חלשות...

הוא מספק 1750 וואט ב1 אום והסאב שלי יכול 1200-1400 וואט אז זה בסדר שיספק לי פחות

בנוסף רציתי לשאול:

האם עובי כבל הREMOTE משנה משהו? פשוט יש לי כבל ממש דק והפתח לאחסון שלו במגבר ממש ענק יחסית...

עריכה אחרונה על ידי איסמעיל נסיר
פורסם

בשביל להחזיק כאלו הספקים אתה צריך מערכת חשמל משודרגת 

1.שלושת הגדולים

2.מצבר פריקה עמוקה מתאים 

3.אלטרנטור משודרג

הרימוט בסך הכל נותן פקודה למגבר להתחיל לעבוד 

אין צורך בכבל עבה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...